• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyle birini nasil hayatimdan çıkarabilirim?

İşte bak düşünce tarzın yanlış o senin üzerine bir geliyorsa sen artık onun üzerine iki geleceksin. Laf mı söylüyor sen de söyleyeceksin bağırıyor mu sen de bağıracaksın. Susar dinlersen zaten işin zor böyle kızı bulmuş bırakmaz
Dediğiniz gibi yapicam saf salak gibi oldum resmen

Annem vermiyorum kızımı diyormuş o ise alırım söz verdik biz birbirimize nasıl almıyorum izleyin falan diyormuş
Annen öyle söylemesin inada bindirir Allah korusun sapık falan oluşur sen kendinden nefret ettir

Annem vermiyorum kızımı diyormuş o ise alırım söz verdik biz birbirimize nasıl almıyorum izleyin falan diyormuş
E der tabi neden demesin
Her dediğini kabul ediyorsun
Hayatını istediği gibi kısıtlıyor
Sen dediğim gibi davranmaya başla da senden kendisi kaçsın
Kızdığında da alttan alma üste çık. İstediğimi yapacağım karışamazsın karışmak aşk değildir de
Bak o zaman nasıl kaçıyor senden

E der tabi neden demesin
Her dediğini kabul ediyorsun
Hayatını istediği gibi kısıtlıyor
Sen dediğim gibi davranmaya başla da senden kendisi kaçsın
Kızdığında da alttan alma üste çık. İstediğimi yapacağım karışamazsın karışmak aşk değildir de
Bak o zaman nasıl kaçıyor senden
Simdi de annem beddua ediyor kızın olursa aynısını yaşasın diye bizim kız çocuğumuz olucak torununuza beddua etmeyin vs diyormuş deliricem gerçekten

Simdi de annem beddua ediyor kızın olursa aynısını yaşasın diye bizim kız çocuğumuz olucak torununuza beddua etmeyin vs diyormuş deliricem gerçekten
Sen dediğim gibi davran bir ay içerisinde senden kaçacak. Sonra bana teşekkür edersin
Sana en çok karıştığı ve kızdığı şeyleri yapacaksın
Bunun karşılığında sana laf mı söylüyor bağırıyor mu iki katı laf senden duyacak.
O eski yönetebileceğin ben yok gözüm açıldı. Bundan sonra böyle diyeceksin

Sen dediğim gibi davran bir ay içerisinde senden kaçacak. Sonra bana teşekkür edersin
Sana en çok karıştığı ve kızdığı şeyleri yapacaksın
Bunun karşılığında sana laf mı söylüyor bağırıyor mu iki katı laf senden duyacak.
O eski yönetebileceğin ben yok gözüm açıldı. Bundan sonra böyle diyeceksin
Uygulayacağım emin olun seve seve teşekkür edeceğim size

İlişki dediğin eşitlikçi olur eskisi gibi bana karışmana izin vermeyeceğim. İşine gelirse diyeceksin
Çık dışarı ona ses kaydı at. Dışarıda mısın haber vermedin dediğinde evet bir mekana gideceğim de. Oyununu tekrar oyna. Sosyal medya hesaplarını tekrar aç. Başka nelerine karışıyor bilmiyorum inadına onları da yap. Önce bağırıp çağıracak sen de alttan almaz ondan daha fena şeyler söylersen
İkna etmeye çalışacak ikna olmaz inadına öyle davranmaya devam edersen
O benim evleneceğim kadın falan diye annenle konuşmaktan vazgeçer. Ben bunu yönetemiyorum gözü açılmış der. Direkt ayrılır senden
Ha ama bağırır susarsın
Yapma der tamam yapmayacağım demeye devam edersin
Ya da soğutacak kadar başına buyruk davranmazsın
O zaman böyle takıntılı bir tipin senden vazgeçmesi zor
Yönetip egosunu tatmin ettiği birinden ayrılmak istemez

İlişki dediğin eşitlikçi olur eskisi gibi bana karışmana izin vermeyeceğim. İşine gelirse diyeceksin
Çık dışarı ona ses kaydı at. Dışarıda mısın haber vermedin dediğinde evet bir mekana gideceğim de. Oyununu tekrar oyna. Sosyal medya hesaplarını tekrar aç. Başka nelerine karışıyor bilmiyorum inadına onları da yap. Önce bağırıp çağıracak sen de alttan almaz ondan daha fena şeyler söylersen
İkna etmeye çalışacak ikna olmaz inadına öyle davranmaya devam edersen
O benim evleneceğim kadın falan diye annenle konuşmaktan vazgeçer. Ben bunu yönetemiyorum gözü açılmış der. Direkt ayrılır senden
Ha ama bağırır susarsın
Yapma der tamam yapmayacağım demeye devam edersin
Ya da soğutacak kadar başına buyruk davranmazsın
O zaman böyle takıntılı bir tipin senden vazgeçmesi zor
Yönetip egosunu tatmin ettiği birinden ayrılmak istemez
Evet herbir kelimenin doğru yapicam ama öyle ama böyle mal mişım gibi ailemden sahipleniyor dur demem lazim

Baban var mi? Babana anlat yiyorsa ona yapsin erkekligini. Bir b*k yapamaz ,uzaklastirma aldiracagim de tiris tiris kacar.

Dediğim gibi kolayca yönetebildiği için böyle birinden neden vazgeçsin
Mesela başına buyruk davran diyorum
Kızar laf söyler. Lafın altında kalırsın susarsın. O zaman hoşuna gider yine kolay kolay bırakmaz seni
Başına buyruk ve cazgır ol. Bir ay içinde senden kendi uzaklaşır

Annen sesli mesaj atıp durmasın adamı iyice gazlamis gereksiz yere. Sen de telefonuna Kades yükle ve kayıt ol. Beni sürekli kisitladin artık istemiyorum bir daha karşıma cikma diye mesaj yaz sonra engelle. Karşına çıkarsa da kadese bas sakın konuşma dinleme. Polis gelirse şikayetçi ol istemiyorum peşimde geziyor de. Sen tırstıkca üstüne gelir.
Ayrıca okulun falan yok mu kızım senin, bu nasıl yazı bir şey anlaşılmıyor biraz kitap okuyun hanzo peşinde koşacağiniza yahu offf

Baban var mi? Babana anlat yiyorsa ona yapsin erkekligini. Bir b*k yapamaz ,uzaklastirma aldiracagim de tiris tiris kacar.
Babam var evet ama annemle belli etmeden halletmeye çalışıyoruz başı belaya girmesin diye sinirli biri çünkü karsi tarafın infazı var zaten yakarım onu bir iki şikayetimle insan gibi git diyoruz

Annen sesli mesaj atıp durmasın adamı iyice gazlamis gereksiz yere. Sen de telefonuna Kades yükle ve kayıt ol. Beni sürekli kisitladin artık istemiyorum bir daha karşıma cikma diye mesaj yaz sonra engelle. Karşına çıkarsa da kadese bas sakın konuşma dinleme. Polis gelirse şikayetçi ol istemiyorum peşimde geziyor de. Sen tırstıkca üstüne gelir.
Ayrıca okulun falan yok mu kızım senin, bu nasıl yazı bir şey anlaşılmıyor biraz kitap okuyun hanzo peşinde koşacağiniza yahu offf
Okulum yok hanımefendi kusura bakmayın yazım hatalarımdan dolayı kades yüklü telefonumda gerekirse şikayette buluşacağız

Böyle pisliklerin en başta suçlusu annesi. Anne iki çift laf edemiyor mu aynı zihniyet işte klasik.

Back
X