- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.207
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Yakın zamanda annemle memlekete gittim.Kuzenimin biri de başka şehirden geldi. Bir kuzenimde orda yaşıyor.Dayımla falan aramız iyidir.Teyzem,dayım herkesle gayet güzel konuştuk.Kuzenlerim teyzeme geldi.2 gün oradaydım. Onlarda hep ordaydı. 1 cümle anca konuştuk. Bi kuzeni 3 yıldır görmüyorum. Hiç konuşmadık.Ben başka şehirden geldim. Ne hoşgeldin dedi ne birşey.Aşırı soguklar. Biraz yapıları da öyle ama oradaki herkesle dışarıdan gelen kadınlarla konuştular ve sohbet ettiler. Teyzemle falanda öyle pek konuşmuyorlar.Normalde de numaramız falan yok zaten.Ben daha farklı beklemiştim.
2 hafta sonra kuzenin dügünü var. Yengem ve kuzen dügünle ilgili birşey demedi. Teyzem ve annem sende gel diyor. Bu arada onlarda bana gelmedi, gerçi pandemide vardı. Tebrik falan hiçbirşey zaten etmediler.Davetiye falanda vermediler. Teyzem sen yakın akrabasının gelmen lazım diyor.O gün izinliyim. İstesem gider gelirim.Siz olsanız gider misiniz?
2 hafta sonra kuzenin dügünü var. Yengem ve kuzen dügünle ilgili birşey demedi. Teyzem ve annem sende gel diyor. Bu arada onlarda bana gelmedi, gerçi pandemide vardı. Tebrik falan hiçbirşey zaten etmediler.Davetiye falanda vermediler. Teyzem sen yakın akrabasının gelmen lazım diyor.O gün izinliyim. İstesem gider gelirim.Siz olsanız gider misiniz?