• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle birinin dügününe gider misiniz?

Davet edilmediğim düğüne gitmem.
Kaldı ki beni tebrik etmeyen kişinin düğününe hiç gitmem

davet edilmediğim yere gitmem hem size de gelmemişler tebrik de etmemişler gitmeyin be

Yakın zamanda annemle memlekete gittim.Kuzenimin biri de başka şehirden geldi. Bir kuzenimde orda yaşıyor.Dayımla falan aramız iyidir.Teyzem,dayım herkesle gayet güzel konuştuk.Kuzenlerim teyzeme geldi.2 gün oradaydım. Onlarda hep ordaydı. 1 cümle anca konuştuk. Bi kuzeni 3 yıldır görmüyorum. Hiç konuşmadık.Ben başka şehirden geldim. Ne hoşgeldin dedi ne birşey.Aşırı soguklar. Biraz yapıları da öyle ama oradaki herkesle dışarıdan gelen kadınlarla konuştular ve sohbet ettiler. Teyzemle falanda öyle pek konuşmuyorlar.Normalde de numaramız falan yok zaten.Ben daha farklı beklemiştim.
2 hafta sonra kuzenin dügünü var. Yengem ve kuzen dügünle ilgili birşey demedi. Teyzem ve annem sende gel diyor. Bu arada onlarda bana gelmedi, gerçi pandemide vardı. Tebrik falan hiçbirşey zaten etmediler.Davetiye falanda vermediler. Teyzem sen yakın akrabasının gelmen lazım diyor.O gün izinliyim. İstesem gider gelirim.Siz olsanız gider misiniz?
Ben olsam gitmezdim çünkü gitsen de onlar için bi önemi olmayacak böyle şeyleri düşünenen önem veren insanlar olduklarını sanmıyorum söylediklerine göre en azından nezaketen sana bi hoşgeldin nasılsın diyebilirlerdi uzaktan gelmişsin o kadar

2 hafta sonra kuzenin dügünü var. Yengem ve kuzen dügünle ilgili birşey demedi. Teyzem ve annem sende gel diyor. Bu arada onlarda bana gelmedi, gerçi pandemide vardı. Tebrik falan hiçbirşey zaten etmediler.Davetiye falanda vermediler. Teyzem sen yakın akrabasının gelmen lazım diyor.O gün izinliyim. İstesem gider gelirim.Siz olsanız gider misiniz?
gitmem şu nedenlerden dolayı.
davet edilmemişim.
onlar benimkine gelmemiş
tebrik de etmemişler üstelik
davetiye verilmemiş hadi ona çok takılmıyoruz yok kart vermiş yok dijital yollamış önemsiz ama zaten reel anlamda da davet edilme yok.

ben zamanında amcamın kızının düğününe gitmedim, pek muhabbetim yoktu, davet de edilmemiştim yani. babamla kardeşim gittiler mesela.

gitmezdim. o da size gelmemiş. pandemi de halen var. hiç bir şey yapmasa tebrik çiçeği yollar insan ya da arar. bence teyzeniz ve annenize aldırmayın gitmeyin gerek yok.

Yakın zamanda annemle memlekete gittim.Kuzenimin biri de başka şehirden geldi. Bir kuzenimde orda yaşıyor.Dayımla falan aramız iyidir.Teyzem,dayım herkesle gayet güzel konuştuk.Kuzenlerim teyzeme geldi.2 gün oradaydım. Onlarda hep ordaydı. 1 cümle anca konuştuk. Bi kuzeni 3 yıldır görmüyorum. Hiç konuşmadık.Ben başka şehirden geldim. Ne hoşgeldin dedi ne birşey.Aşırı soguklar. Biraz yapıları da öyle ama oradaki herkesle dışarıdan gelen kadınlarla konuştular ve sohbet ettiler. Teyzemle falanda öyle pek konuşmuyorlar.Normalde de numaramız falan yok zaten.Ben daha farklı beklemiştim.
Gelememiş olabilirler ama sizi tebrik bile etmemişler. Ayrıca bir hatır dahi sormamışlar, konuşmamışlar. Küs gibiler size sanki, ya da büyük bir tepkileri var gibi. Belki de dev bir kıskançlıkları var size karşı, onun tribindeler Öyleyse de değilse de beni tebrik etmeyen, görmezden gelen insanların düğününe de hiç bir şeyine de gitmem ben. Bahane bile beyan etmem. Arasın sorsunlar neden gelmedin diye, alsınlar ağızlarının payını.

Anneler akrabalarının olduğu ortamda kızları da olsun isterler, hem o nedenle hem de sorun çıkmasın gibisinden istiyordur gitmenizi. Ama ben gitmezdim.

Ben gitmezdim bu durumda 🤷‍♀️

Asla gitmem...Seni çokta şeey yapmayan bir insan ister kuzen ister bılmemne olsun bı de tebrık dahı etmemıs...Hiiiiç yormaaa kendını

Bana hosgeldın deyıp yüzüme bıle bakmadılar.Her gelen komsu ıle konustular.
Ozaman sakın iyi niyetinizi kullandırtmayın gitmeyinde siz değerlisiniz bi hoş geldin kelimesini çok görenlerin düğününde işiniz olmamalı

Back
X