- Konu Sahibi brokensmile7
-
böyle tipleri çok mu arıyorsunuz yahu
Ben zaten ayirmaya calismiyorum oyle dedigime bakmayin iletisimim yok suan o kisiyle ben sadece gorusleri almak istedimkarşıdaki kız sen olsan,senden ayırmaya çalışan bir kız olsa ne düşünürsün
boş vaktin çok herhalde..
Ne için görüşüyorlarsa görüşsünler,sonuçta birlikteler mi? Evet.Ben zaten ayirmaya calismiyorum oyle dedigime bakmayin iletisimim yok suan o kisiyle ben sadece gorusleri almak istedim
Oda sunun icin kiz o kisiye duygusal bisey hissetmiyor oda kiza karsi hissetmiyor sadece cinsel anlamda beraberlik icin takiliyorlar, saklamiyolarda bunu... sozde cikiyolar
Bos vakitle ne alaksi var ? Birisinden hoslanmak bos vakitle olan biseymi
Onu çok seviyorum ama malesef dikkatini cekmeyi biturlu beceremedim, genelde hoslandigim kisilerden yuz almis biri olarak böyle gorunmez olmak cok zoruma gidiyor.. ve 1 aya kalmadan gidicek ve bidaha onu hic goremycem napicagimi bilmiyorum bu gidecegi 1 ay icinde onu gitmeden gorebilecegimde muamma...
Size 2 sorum var, bu insan biraz ucari bi tip su filmlerde olan hic biseyi umursamayan anin tadini cikaran kimin ne dedigini hic bizaman onemsememis cool takilan cok rahat yetismis hatta agzi bıraz bozuk bi tip
Aranizda böyle biriyle ilsiki kurabilen , onu duzeltebilen vs var mi yada o kisiyi etkileyebilmis olan?
Bir de bu kisinin suan bi flortu var ama o kisiyle afedersiniz cinsel konular yuzunden cikiyolar (ben kiza bisey demeye calismiyorum sosyal medyadan sahit oldum bu is icin takildiklarina) sizde onun oyle bi sevgilisi varken benim onun icin hala ugrasmam etik mi? Suan duygusal dusundugum icin bu konuda emin olamadim bide disardan bi gozun degerlendirmesini istedim...
Hayir ona vakit harcamycam vaktim olsada olmasada, onu bidaha gormycem zaten.. sadece boyle biriyle beraber olan varmi ve ne yasamislar merak ettim ve de bi insanin dost ilişkisi olan birinden umudunu kesmemesi etik mi degilmi gorus almak istedimhem başkasına ait,hem uçarı kacarı,hem küfürbaz..
sende elde etmek ıcın mesaı harcıcan..
boş vaktin cok herhalde..
1 ay sonra gidecek böyle bir adamla ne gibi bir gelecek düşünüyorsun da değiştirebilir miyim onu diye soruyosun ben anlayamadım..
boşver gitsin..
kendine doğru düzgün birini bul..
Ne için görüşüyorlarsa görüşsünler,sonuçta birlikteler mi? Evet.
Uğraşma kendini heba etme sakın çünkü mesafe varken düzeltmen kolay değil ben düzelttim nişanlandm ama meşakkatli yol
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?