Boyle Biriyle Beraber Olan Varmi?

Cok haklisiniz , tam olarak bende boyle bi yorum bekliyodum tesekkur ederim
Evet ben onu oldugu gibi kabul etmemis oluyorum onu degistirmek istiyorum suan dusununce hic dogru degil aslında... aslinda ben onu duzeltmek istiyorum derken kisliginden ziyade bi takim aliskanliklarini degistirmek istemistim cinsel anlamda ve argo konusmalarini , ama o da beni coook asar zaten muhtemelen bidaha goremycegim icin hic hi sansim da yok..

biz böyle tiplere dengesiz diyoruz canım
siz mutlu olacağınıza inanıyormusunz
ileride sizden de cinsel beklentisi olur bunun
tamam diyebilecekmisiniz?

Ilerde buyuk ihtimal evet bendende beklentisi olur, anlasabilecegimiz noktaların 10 katı anlasamayacagimiz noktalar var buyuzden bana imkansiz geliyor. Zaten onun icin caba harcamycam zaten hem bunun icin bi sansim yok kendisi gidiyor hemde bunlarin farkindayim.. sadece gorusleri almak istedim ve boyle birini duzeltebilen varmi merak ettim.
Tesekkurler yorumunuz icin...

tamam işte senlede o iş için öıkıyor yarında başkasıyla o iş için çıkacaklar....

Daha neyin derdindesin anlamadım ....

Etik mi diye soruyorsun ya hiç değil

Duzeltmek kelimesi cok yanlis oldu haklisiniz neye gore duzeltmek.. aslinda benim kastettigim duzeltmede su sekildeydi mesela benimle beraberse eger ve ben cinselligi suan icin uygun bulmuyorsam oda bunu kabullenecek (bunun zorlugunun farkindayim) ve beni bekleyecekti ama tabi buna alismis biri kendini nekdar dizginleyebilir.. ve agzinin biraz daha duzelmesini istemistim :)
Tabi bunlar beni cok asiyor farkindayim zaten kendisini bidaha gormycem sadece goruslerinizi almak istedim
Yorumunuz icin cok tesekkur ederim :)

tamam işte senlede o iş için öıkıyor yarında başkasıyla o iş için çıkacaklar....

Daha neyin derdindesin anlamadım ....

Etik mi diye soruyorsun ya hiç değil

Suan benimle cikmiyor ?
Biseyin derdinde degilim onu nasil elde ederim diye sormadim zaten farkindaysaniz. Sadece boyle biriyle beraber olan varmi ve cinsel anlamda beraber oldugu biri bile olsa benim hala umut beslemem etik mi onu sormak istedim. 2.sorumu cevaplamissiniz tesekkurler
Zaten o insanla cikma gibi bi derdimde yok dedigim gibi zaten bidaha gormycem o kisiyi sadece duygularimi paylasmak istedim

CANIM ANLADIM ben seni diyorum ki senin içinde o iş için çıkacaktır yani ne bekliyorsun sen hala bu adamdan uzak durman gerekirken gelmiş ne yapım diyorsun.

çıkıyor olsalardı zoruma gitmezdi ama cinsel anlamda birlikte olmak için beraberlerse daha kötü değil mi sence? bence öyle. kovalamanın ne mantıgı var ki?

Yok zaten kovalama gibi bi sansimda yok onun icin bisey yapmycam sadece onu seviyorum, bunlarin farkinda oldugum için malesef hic sansimiz yok
Iki turlude kötü tabi...
Teşekkür ederim yorumunuz icin

Bir ay sonra gitmeyecek bile olsa.
Alışkanlıklarını nasolsa değiştiririm diyerek girilen ilişkilerden hayır gelmiyo inan. 14-15 yaşında olsak tamam, o yaşlarda karakter oyun hamuru gibi oluyo, tamam o zaman bi nebze istediğin şekle sokabiliyordun. Ama artık herkesin karakteri de, alışkanlıkları da oturmuş durumda. Değiştiricem diye uğraşırsan en çok sen yıpranıyosun. Ve zerre kıpırtı olmuyo.
Yani gitmeyecek olsaydı bile böyle olacaktı. Bu kadar farklı kafalardayken ne o değişir ne de sen onun istediklerini karşılayabilirsin. En fazla 3-4 ay sürer aynı şehirde.

Bu arada vicdanın rahat olsun diye söylüyorum. Onun flörtü varken hoşlanmanda etik açıdan bi sorun yok. Hislerini kontrol edemiyorsun, onu da içinden yaşıyorsun zaten gidip de yuva yıkan kadın olmuyosu ki. :) raaadol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

adamın bildiğin sevgilisi var yani farkında mısın
cinsel ilişkiye giriyolar diye birbirlerini sevmedikleri sonucuna nası varabilldiniz

Sanirim oyle hiç degismeyecekti belkide, yipranan ben olucaktim bunun icin bazen iyiki gidiyo diyorum belki burda olsaydi yine biseyler denemeye calisacaktim umutlanicaktim belki duzeltebilirim diye.. bencede hoslanmamda bi sorun görmüyorum bende , zaten gidip ona acilmiycam bile o oyle gidecek icimde sevgisi kalicak biliyorumki zamanla o sevgide gececek. Sadece merak ettim acaba duzeltebilmis birisi var mıdır diye, valla varsa helal olsun getcekten imkansiz gibi.. :)

bence uzak durmalısın.taşıyamazsın onu.sana duru temiz bir aşk lazım.1 gün sabreder 2 gün sabreder 3.gün yine o kadına gider.cevremde bu tip insan cok gördüm.başkasıyla nişanlanıp sırf cinsellik icin başka bi kadından kopamayan erkekler var.heleki sizinki baya ucarı bi tipmiş.kaldıramazsınız bu durumu üzüntüden başka bişey vermezz size...değişmesine gelince.huylu huyundan vazgecmez.değişmesi için size çok aşık olması gerekir.ama bu adam bu kadar cool bu kadar acılıp sacılmışken aşk ne demek unutmuştur .hevesi aşk sanma ihtimali yüksek olur buda sizi incitir...şahsen bende daha yeni bir ilişkiye başladım sorunum cok var.mesela oda aynı sizinki gibi cok gamsız hi.ç bişeyi takmayan kendini aşmış biri.bana beni sıkma kendi kalıbna sokma dedi ama ben yavaş yavaş düzeltmeye cabalıyorum.bana daha cok vakit ayırsın diye...cinsellik konusunda görüştügü biri varmıdır bilmiyorum ama zannetmiyorum.olsada ne yapardım bilemiyorum...kaybetmek istemediğim için katlanıyorum onun mesajlarımı yarım bırakmasına.benimle cok ilgilenmemsine.ama oda azda olsa caba harcadı...sende katlanırım herşeye diyorsan yürütmeyi bi nebze başarabilirsin benim gibi.

Canım bizzat tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum zaten.
Dediğim gibi 14-15 yaşlarında değilsen "gibi" değil. Direkt imkansız.
Sadece bu seferde değil, ilerde yine bu tarz bişeyle karşılaşırsan bunu hatırla.

Evet cok hakilisiniz , bi nebze duzeltebilmem icin bana cok asik olmasi lazim oda cok zor bu zamana kadar bisey hissetmediyse bana karsi bundan sonra bide ustune asik olmasi cook imkansiz zaten gidiyo kendisi..
cok merak ettım acaba duzeltebilen olmusmudur diye ama soylediklerinize bakilirsa cok bisey degismemis, sizin yasadiklarinizda zor sizde sanirim benm gibi cok ilgi bekleyen birisiniz ama bahsettigimz kişilerde tam tersi aklina ne zaman eserse...
Oda benden hoslansa hatta gitmese bile beni cok inciteceginden yipratacagindan cok eminim oyuzden karsilikli bile olsa aramizda bisey olamaz sanirim...
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin..

18 yasindayim suan (sanırım birazda yasim geregi boyle ilgimi cekti :)
Evet dediklerinizi hatirlycam cok naziksiniz tesekkur ederim :)

aynen ilgi cok beklerim ama karşımdaki insan bana beni aldatmayacagına dair güven hissettirdiği icin bende onun yogunluguna karşı anlayışlı olmaya ve kendi istekleime gem vurmaya calışıyorum her ne kadar icim icimi yesede..... en doğru kararı vermişsin.emin ol cok iyi cok temiz ahlaklı birisi çıkar karşına....ve her zaman kalbine değil aklınada kulak ver şimdi yaptıgın gibi.kendine iyi bak cnm üzme kendini

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim cok samimi ve zarifsiniz , cok güzel moral oldu bana :)

Uzak dur derim.Sana ilgisi oluşsa bile ayak uyduramazsın.Ayrica bir kiz arkadasi var her ne kadar cinsel konular yuzunden desen de.O kizi biraksa ve sana gelse beklentisini karsilayabilecek misin? Fazla kaptirmadam vazgeçmeni oneririm.

Zaten istesem de duzeltebilme gibi bi sansim yok , kendisini bidaha goremycdm muhtemelen... nisanlinizda boyle miydi tam anlamıyla duzeldimi ? Tesekkur ederim yorumunuz icin..

Öyleydi nerde akşam orda sabah tabiki benden önce ama benimle başladııı ben bile bana dayanamam o nasl dayanıyo anlamadm çok uğraştm ama düzeldiii eeee erkek gibi düşünmen lazım böyle konularda taktikte şart üzülme otobs durağı gibisin her beş dakkada yenisi gelir sana kendimi özel hissettircek birini yercih et ricaaaa ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…