Böyle biriyle evlenilir mi

İşte böyle böyle anne babanizi cigniyorsunuz.sonra vay efendim ailem istemiyor aşkımdan ölüyorum sevgimden geberiyorum. Var ya seni sadece ailen düşünür ailen korur. Sen anne olsan biricik kızını nişanlin gibi birine verir miydin? Aklını başına topla canım. Merak etme hickimsye Hicbirsey olmaz

Uff by tarz insanlarla uğraşmakta amma zor yaa.. Allah sana kolaylık versin.
Ailene salça olacaksa hiç karıştırma aileni ama bir şekilde ayrılmak istediğini onlara söyle mesela borca girmiş ben bu kişiyle hayat suremem ya da huyları çok değişti beni sinir etmeye başladı artık onunla yurutemiyorum gibi..
Çocukla da dediğim gibi ya aniden iletişim keserek kurtulacaksin ya da... Gidebilirsen suyuna git

Bugun kolayca kendini kesecek kadar hayattan vazgecen yarin seni keser. Deli misin sen? Boyle manyakla evlenip ne yapacaksin?
Sovmen! Bilekleri kesip foto atiyor bir de. Kolu faca dolu adam mi yavrularina baba olacak?
Kuş kadar aklin varsa ayrilirsin.
Benim de bir eski sevgilim vardi, sorumsuz ve asalakligi yasam bicimi yapması disinda iyi biriydi. Agzi laf yapardi, siirler söyler, yokuslarda sirtinda tasirdi, dusunceli ve yengencerkil bir insandi. Ama o da bağımlıydi-uyusturucu kullanirdi.
(Onun da fitne fucur igrenc bir annesi vardi. Tiksinc kadin. Ne zaman aramiz bozulsa arar duygu somurusu yapardi. Is cikisima falan gelir zorla hayatima oglunu bir sekilde dahil ederdi)
Beraberken artilari eksilerini götürüyordu, kedilerle kuslarla ask sarkilariyla yasayip gidiyorduk. Sona bunu terkettim.. allahim, omuzlarimda nassill büyük bir yükmüş o zaman anladim.
Sen de şu asalaktan komple kurtulunca farkedeceksin cooook rahatladigini. Bana güven. Kir o hatti da , sana aptal resimlerini atacağı hicbir ortam olmasin. İnstagrami sunu bunu da "arkadaslarim disinda kimse mesaj atamasin"a ayarla

Ya milletin deli oğullarını ne diye çeker kızlar valla anlamıyorum . İntihar ediyorsa bu onun problemi, seni de bir ana doğurdu. Yarın bir gün seni üzse , kesin üzecek zaten de senin ailen niye sana üzülsünler. Herkes kızının mutlu olmasını ister aileni dinle ve ayrıl o adamdan. Bu iddia kumar gibi bağımlılık yapar, ne koca ne baba olur sana o adamdan. Aklını başına al kendini yakma. Annesi de oğlunu senim başına atmak istiyor o yüzden sana oğlumu bırakma diyor. Bulmuşlar çalışkan düzgün kızı tabiki ayrılma oğlumdan der.

Yalvarsa nolur Yalvarmasa nolur allah aşkına kendinizi yakmayın. Anne baba 2 gün söylenir 3.gün susar sizi bağrına basar ömür boyu bu adamı mi cekceksiniz. Kumar bağımlılığı dışında intihara meyilli psikolojisi bozuk ailenizle durumu paylaşıp atin nişanı kesinlikle yazık değil mi size

Mutlaka bir psikiyatri servisine gösterin .
Bence kesinlikle yoğun destek alması gerekiyor iyileşmek için

Kız allah aşkına uyanığa bak o kadar intihar ediyor ama bi türlü tutturamıyor

Uyanığa bak sen hele
İlaç içiyor dozunu ayarlıyor
Bileğini kesiyor derinliğini ayarlıyor
Bi zahmet bi dahakine başarırsa herkes kurtulur ölmeyi bayılmak sanıyor herhalde.
Evlen de gör kredi çekmeyince kendini değil seni keser psikopat manyak.

Kızım deli misin alemin psikopatını koynuna almaya çok mu meraklısın

Anası gebersin demiş sana mı kaldı

Dışarda gül gibi oğlanlar var
Bırak.

Evlen de borçlar yüzünden bi de cezaevine gir bakalım.. O zaman akıllanırsın belki kimbilir

Soru mu bu??? K A Ç H E M E N.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…