Böyle biriyle evlenilir mi

istiyorlar ki evlen sen ugras onlarin elinden al bu isi.. sakin evlenme yakma kendini.. uzulur aglarsin yeni bir hayat kurarsin duzgun bir insanla. yarin diver de aldatir da.. bile bile yakma gelecegini.

Yahu bir de soruyor musunuz? Intihar ederse etsin, boyle birisiyle evlenirseniz asil siz caniniza kiymis olursunuz.

Kesinlikle hatta şiddetle sakın evlenme başını yakma. Adam gibi adam olsa kumar oynamaz. Numarani değiştir. Ne halt yerse yesin tohumuna para mi saydın. Sen aglayacagina o ağlasın

Evlenme düzelecekmiş külahıma anlatsın önce o bir düzelsin sen bir hayal et bakalım onunla evlisin böyle oyunlara devam ediyor ve her sorunda seni ikna etmek için bileklerini kesiyor bence kendisi baksın kendi çaresine bu psikolojideki insan ne koca olabilir ne baba evlenirsen ömür boyu çekersin birşey olacak diye de korkma olacaksa bu onun kendi kararıdır kendine birşey yapmasın diye sen kendini feda edemezsin bir kaç yıl önce beni de birisiyle tanıştırdılar internet görüştük hafta sonu yüz yüze buluşacaktık ben rahat duramadığım için bu kişiyi araştırdım bazı şeylere girdim bir baktım senelerdir at yarışı oynuyor ve oynadığı para sürekli bütün kazancıydı ne alıyorsa maaş yatırmış hepsini senelerce herkes bana çok kızdı neden istemiyormuşum diye ama umrumda olmadı çünkü bunun ilerideki senaryosu bellidir filmin sonunu beklemeye gerek yoktur bem aklımı kullanıp yol verdim Sende yol ver gitsin

Bence bu adamdan kurtulabilmek için kaşı atağa geç. Bir annesini, bir onu arayıp ona verdiğin paralardan dolayı zor durumda olduğunu, kredileri ödeyemediğini, verdiklerini geri istediğini söyle mütemadiyen. Kısa sürede bırakacaktır seni. Ama o bıraktığında da istemeye devam etmelisin ki gerçekçi olsun.

saçmalama ya çok aciz bir insan ve asla düzelmez lütfen kaç canını kurtar Allah korusun sana ve ailene zarar verse ne yapacaksın?dengesiz bir insan kendine zarar verenin gözü seni görmez.

Sorunlu oğullarını çekmek size mi kalmış? Aynı durumdaki biriyle kızının evlenmesini ister miydi acaba? Geçen gün gebersin diyordunuz ne ara kıymete bindi diye sorardım ben olsaydım.

Bu zayıf herifle evlenilmez, başınızı yakmayın. Yok illa başımı derde sokucam diyorsanız bebekle dönersiniz mazallah baba evine. Az aklı selim olun.

Sürekli borç batağında eve bakamıycak, ihtiyaçları gideremiycek üstelik iradesiz, aciz, zavallı bir erkek size yeterince itici gelmiyor mu?

isterse dünyanin en iyi yakisikli insani olsun. bu haraketlerinden sonra tiksinirdim.

düsün cocugunuz olmus, yine bi hata acitasyon yapmak icin bilek kesio cocuk olan evde. bogarim net!

kac ! hayatini kurtar

Krediyi tabıkı cekmiyceksın.kredi cekecek kadar sacma bı ınsan olamazsın.konu kredi degil kı. Kurtarmalısın kendını bu adamdan. Annesıne ailesıne kanma.sana kakalamaya calısıyorlar.ewlensın karısı ugrassın belkı duzelır mantigi. Kesınlıkle ayrılın hat degistirin. Keserse kessın kendını.boyle sorunlu paikolojısı bozuk bı adamla da gorusmeyın.ya size bı sey yaparsa. İzliyoruz.ayrılacagını sıyleyen sevgilisini öldğrdü haberlerını. Cok mu ucuz sızın hayat
Inız. Bence ayeılıp bısure baska sehre gidin.akrabanıza arkadasınıza..

önce can sonra canan demişler
bugün kendini kesen yarın allah korusun sana da rahatlıkla zarar verebilir..
uzak dur..

Siz saka misiniz? Buraya niye konu actiniz belli ki vazgecmeyip hayatinizi mahvedeceksiniz. Yazik.

Belanı mı arıyorsun arkadaşım Allah gözüne gözüne sokuyor uzak dur diye. Sonra evlenip buna kader diyorsunuz ya Belki ayrılırsan intihar edecek belki ölecek bile. Ancak böyle olsa bile bu senin suçun değil emin ol. En fazla psikoloğa gitmeye ikna edebilirsin. Ama bununla evlenilmez. Yarın evlenirsen o parayı veya krediyi ağzını burnunu kırıp zorla alır senden. Kendine gel. Aklını başına al. Yine de evlenirsen kimseye ağlama.

Gebersin diyen annemi yalvarıyor oğlumu kaybetcem diye. Arkana bakmadan kaç ne bu borcu harcı biter ne iddiası biter ne intiharları biter psikopat olduğu belli

Ne demek müsade etmiyor? Gece gece tepem atti kusura bakmayin ama size sinirlendim. Insan biraz önünü görür. Bos tehditlere nasil kandiniz, nasil bu kadar sömürülmeye razi kaldiniz? Kendinize gelin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…