Böyle biriyle evlenilir mi

İş arkadasimin kocası intihar etti. 3 kızıyla ortada kaldı. Kızı görseniz yaşayan ölü gibi. Yüzü gözü çöktü. Bu bir deyim değil mi daha önce hiç girmemistim arkadaşımda gordum. Gozleri cukarlasti yanakları çöktü, saçları beyazladi. Mahvoldu. Eşi evlenmeden öncede intihar etmeye calismis. Böyle hasta ruhlu insanlardan uzak durun geleceğinizi yakmayın annesi babası tedavi ettirsin. Sizin sorumluluğunuz da değil sonuçta.

Bileğini kesmiş deyince ‘gebersin’ deyip adresi vermeyen annemi korkuyor oğluna bişey olacak diye?! Bence kesinlikle oğullarına bakıcı arıyorlar. Kendi başlarından atmak için sizi kurban ediyorlar. Kabul etmeyin. Sakın barışmayın. Hayatınızı karartırsınız.
Kesinlikle tebrik ederim sizi. Aile hakkında daha doğru bir yorum yapilamaz

Anlayışlı ve güzel yorumun icin çok teşekkür ederim ama bahane değildi sabahtan aileme herseyi anlattım biz zaten seziyorduk dediler babam konuşup bitti hersey diyecek iş yerinde sana rahat vermezse çıkarsın başka iş buluruz dediler çok şükür kurtuluyorum

Çok sevindim kurtulmana. Ne güzel ailen de destek vermiş. İnşalla bir daha yoluna çıkmaz.

EVLENME eger evlenirsen altınlarını satıp oynayacak sonra koltukları sonra beyaz eşyaları sonra perdeleri halıları bunun haricinde sizi borca soktukca sokacak ailesi arayıp sormayacak siz annesine gittiğinizde kapıyı aç ayıp pencereden niye geldiniz diyecek az biraz kumlardan para kazanınca ailesine ziyafet çektirecek siz borcları söylediğinizde yapmasaydın vermeseydin paragöz paracı insan olacaksınız ama sizin borclar duracak ev bos olacak sonra sizin evlilik tazminatınıza göz dikecek sizi işten çıkartıp tazminatla kumarda yiyecek inan şimdi zararın neresinden dönerseniz kardır iş değişikliği yapın şehir değiştirin yasa evi değiştirin numaranızı degiştirin anası olacak..... Kadına da başka enayi bulun yada oglunuzu hastaneye yatırın diyin

Canım iş içinde mücale et. Sen neden çıkacaksın işten. Emin ol etrafından borç para alıp milleti bezdirdiyse kimse onu istemez. Belki sen bilmiyorsun kimlerden para almıştır. Gerçi şöyle birşey de var borç varsa ortada gözlerinin önünde durmasını da isteyebilirler paralarını almak için bilemedim

Anlayışlı ve güzel yorumun icin çok teşekkür ederim ama bahane değildi sabahtan aileme herseyi anlattım biz zaten seziyorduk dediler babam konuşup bitti hersey diyecek iş yerinde sana rahat vermezse çıkarsın başka iş buluruz dediler çok şükür kurtuluyorum
Aferin en doğrusunu yapmışsın , tebrik ederim . Hata insanlar için, ailen İnan çok mutludur şimdi. Allah seni bir daha böyle sahtekar insanlardan korusun

Merhaba arkadaşlar
Daha öncede buraya nişanlımın iddia bagimliligi hakkında konu açmıştım herkes kendini yakma barışma dedi ama ben ne yaptım onun yalanlarına sahte göz yaşlarına kandım ve affettim tabi bunun üstüne bir çok kez daha yakaladım ve yine affettim en son kendime bir söz verdim affetmeyeceğim diye

yaklaşık bir ay önce yine yüklü miktarda yaklaşık on Bin civarında tabi paranın çoğunu iş arkadaşlarından borç almış ve iddiaya yatırmış sonra kaybedip odeyemecegini anlayınca bana geldi anlattı kredi Çek kurtar beni bir daha yapmayacağım bizim için dedi kabul etmedim geldim eve geldim bana bileklerini kesmiş bir fotoğraf attı evlerinin tam açık adresini bilmediğim için annesini aradım gebersin dedi vermedi adresi polisi aradım söyledim

bir kaç gün geçti sürekli kredi istedi çekmem dedim yine intihar girişiminde bulundu umursamadım şimdide sürekli beni affet diye yalvarıyor seni annemden babamdan çok seviyorum bırakma beni diye sürekli yalvarıyor bir kaç gün önce de ben ondan ayrıldım diye ilaç içmiş hastaneye kaldırmışlar bir buçuk senedir nişanlıyım sırf düzelir mi düzelmez mi diye dügün istemedim acıyorum da ona vicdanımla oynuyor annesi sürekli arıyor oğlum olecek bırakma oğlumu diye zaten sürekli intihar girişiminde bulunuyor benimle ilgisi yok dedim bu sefer çok ciddiydi sürekli adını sayıkladı bırakırsan kaybederim oğlumu diye sürekli arıyorlar beni ne yapacağım nasıl basa çıkacağım bilmiyorum birde aynı iş yerinde çalışıyoruz çok da borcum var fikirlerinize ihtiyacım var
Asla evlenilmez...İddia oynamasindan ziyade sürekli intahar girişimi hiç normal değil

Annesinin bile bileklerini kesmesine tepkisi "gebersin"olan biriyle ne evliliği Allah aşkına.
Annesi başından gitsin diye sizi ikna etmeye çalişıyor,başınızı yakacak. Telefonlarına bile çıkmayın.
Ailesi tedavi ettirsin madem,siz nasıl başaracaksınız onların yıllardır yapamadığını?

Evlenme... He diyorsan çocuk avuturum ömür boyu borç öderim çocuklarımın rızkını kumara yatıracak bi adamı baba yaparım sen bilirsin. Kimse kimseyle varolmadı, o yokken de ölmez.

Merhaba arkadaşlar
Daha öncede buraya nişanlımın iddia bagimliligi hakkında konu açmıştım herkes kendini yakma barışma dedi ama ben ne yaptım onun yalanlarına sahte göz yaşlarına kandım ve affettim tabi bunun üstüne bir çok kez daha yakaladım ve yine affettim en son kendime bir söz verdim affetmeyeceğim diye

yaklaşık bir ay önce yine yüklü miktarda yaklaşık on Bin civarında tabi paranın çoğunu iş arkadaşlarından borç almış ve iddiaya yatırmış sonra kaybedip odeyemecegini anlayınca bana geldi anlattı kredi Çek kurtar beni bir daha yapmayacağım bizim için dedi kabul etmedim geldim eve geldim bana bileklerini kesmiş bir fotoğraf attı evlerinin tam açık adresini bilmediğim için annesini aradım gebersin dedi vermedi adresi polisi aradım söyledim

bir kaç gün geçti sürekli kredi istedi çekmem dedim yine intihar girişiminde bulundu umursamadım şimdide sürekli beni affet diye yalvarıyor seni annemden babamdan çok seviyorum bırakma beni diye sürekli yalvarıyor bir kaç gün önce de ben ondan ayrıldım diye ilaç içmiş hastaneye kaldırmışlar bir buçuk senedir nişanlıyım sırf düzelir mi düzelmez mi diye dügün istemedim acıyorum da ona vicdanımla oynuyor annesi sürekli arıyor oğlum olecek bırakma oğlumu diye zaten sürekli intihar girişiminde bulunuyor benimle ilgisi yok dedim bu sefer çok ciddiydi sürekli adını sayıkladı bırakırsan kaybederim oğlumu diye sürekli arıyorlar beni ne yapacağım nasıl basa çıkacağım bilmiyorum birde aynı iş yerinde çalışıyoruz çok da borcum var fikirlerinize ihtiyacım var
Kendine bunu yapan yarin oburgun bir dedigini yapmadiginda senide keser o zaten hayatini mahvetmis sende kendininkini mahvetmek istiyosan devam et yoksa kurtul biran once cnm

Şaka gibi ya. Evlendiğini düşününce bile nefesim kesildi. Kim bilir neler yaşatır sana okurken ben sinirden çatladım :kızgın: sakın evlenme tabiki

Back
X