Canım senin biraz konularına baktım iki güne varan biri ile tanıştım, istgramdan tanıştım biri ile, beni öptü sarıldım diye onlarca konu açmıssın. Hala ama hayatıma kimse girmedi girmiyor yazarak yaşadığın flörtvari ilişkileri yok saymıssın. Bakir bir erkek isteyebilirsiniz ama sende adamlara sarılıp, malum konuları konuşmussun ya o adam da bunu kıskanır sa
Canım senin biraz konularına baktım iki güne varan biri ile tanıştım, istgramdan tanıştım biri ile, beni öptü sarıldım diye onlarca konu açmıssın. Hala ama hayatıma kimse girmedi girmiyor yazarak yaşadığın flörtvari ilişkileri yok saymıssın. Bakir bir erkek isteyebilirsiniz ama sende adamlara sarılıp, malum konuları konuşmussun ya o adam da bunu kıskanır sa
bu soruyu erkek sorsa, sevgilisi olmuş ilişki yaşamış biri var olur mu dese kimse garipsemez şimdi herkes dalga geçmiş. olup olmaması tamamen sana içine sinip sinmemesine bağlı kendine sormalısın bunu
Sevgilisi erkekse, siz de biseksüel biriyle birlikte olmak istemiyorsanız, olmaz tabi. Biraz geniş açı düşüneyim dedim, soru başka türlü anlam kazanmıyordu.
Biraz daha sabırlı olursan ilişkilerin o tarafa doğru verilir. Konuna bakma sebebi ise arkadaşlar yine mi falan gibi tutum izleyince merak ettim açıkçası