Boyle biriyle olur mu?

Ee bunun da yolu var bu bir bebeyi belli yaşa kadar büyüt o süreç içinde yaşlanmayacaksın ama al sana tam istedıgın sevgili...

Ya da rainy bir yerden başlamak lazım artık kör topal demeden cjckckdk
Rainy herhalde ilk çıktığıyla evlenecek

Kizlar daha onceden sevgilisi olmus biriyle olur mu sizce kiskanclik olabilir diye dusunuyorum onunla bir cok seyi yasamis olucak sonucta

Sonunda bisey yasamadiysa bakiredir
Ama sen yinede guvenme bir ürologa gotur ne olur ne olmaz.

Canım senin biraz konularına baktım iki güne varan biri ile tanıştım, istgramdan tanıştım biri ile, beni öptü sarıldım diye onlarca konu açmıssın. Hala ama hayatıma kimse girmedi girmiyor yazarak yaşadığın flörtvari ilişkileri yok saymıssın. Bakir bir erkek isteyebilirsiniz ama sende adamlara sarılıp, malum konuları konuşmussun ya o adam da bunu kıskanır sa

ya bu kadar incelemene gerek yoktu bence ben birşey yaşamadım demedim. ama bir sevgilinin yaşadığı herşeyide yaşamadım.

bu soruyu erkek sorsa, sevgilisi olmuş ilişki yaşamış biri var olur mu dese kimse garipsemez şimdi herkes dalga geçmiş. olup olmaması tamamen sana içine sinip sinmemesine bağlı kendine sormalısın bunu

Sevgilisi erkekse, siz de biseksüel biriyle birlikte olmak istemiyorsanız, olmaz tabi. Biraz geniş açı düşüneyim dedim, soru başka türlü anlam kazanmıyordu.

Kiz nefes alsa yetmeyecekmis gibi hadi ordan sende

ya bu kadar incelemene gerek yoktu bence ben birşey yaşamadım demedim. ama bir sevgilinin yaşadığı herşeyide yaşamadım.
Biraz daha sabırlı olursan ilişkilerin o tarafa doğru verilir. Konuna bakma sebebi ise arkadaşlar yine mi falan gibi tutum izleyince merak ettim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…