Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar daha onceden sevgilisi olmus biriyle olur mu sizce kiskanclik olabilir diye dusunuyorum onunla bir cok seyi yasamis olucak sonucta
Kizlar daha onceden sevgilisi olmus biriyle olur mu sizce kiskanclik olabilir diye dusunuyorum onunla bir cok seyi yasamis olucak sonucta
ya bu kadar incelemene gerek yoktu bence ben birşey yaşamadım demedim. ama bir sevgilinin yaşadığı herşeyide yaşamadım.Canım senin biraz konularına baktım iki güne varan biri ile tanıştım, istgramdan tanıştım biri ile, beni öptü sarıldım diye onlarca konu açmıssın. Hala ama hayatıma kimse girmedi girmiyor yazarak yaşadığın flörtvari ilişkileri yok saymıssın. Bakir bir erkek isteyebilirsiniz ama sende adamlara sarılıp, malum konuları konuşmussun ya o adam da bunu kıskanır sa
çok şakacıymışsın :)Kizlar daha onceden sevgilisi olmus biriyle olur mu sizce kiskanclik olabilir diye dusunuyorum onunla bir cok seyi yasamis olucak sonucta
Biraz daha sabırlı olursan ilişkilerin o tarafa doğru verilir. Konuna bakma sebebi ise arkadaşlar yine mi falan gibi tutum izleyince merak ettim açıkçasıya bu kadar incelemene gerek yoktu bence ben birşey yaşamadım demedim. ama bir sevgilinin yaşadığı herşeyide yaşamadım.