- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
- Konu Sahibi EliFFKeReMM
-
Çok teşekkür ederim. Keşke o zamn o doktor bi röntgen isteseydide anlaşılSaydı. Ah ah.. 2 hafta sonra farkedildi. Ya başka doktor sayesinde.Çok geçmiş olsun Elif . Benim pek bilgim yok ama gecen konunu Hatırlıyorum .
Bence sen iyi bir Dr bul canımÇok teşekkür ederim. Keşke o zamn o doktor bi röntgen isteseydide anlaşılSaydı. Ah ah.. 2 hafta sonra farkedildi. Ya başka doktor sayesinde.
Amin hepimize inş.Bi fikrim yok ama Allah şifa versin.
Bu doktor iyi Çok şükür.Bence sen iyi bir Dr bul canım
Vermedi.Hastaned yatış vermedi mi
Iyi bari tekrardan geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursunBu doktor iyi Çok şükür.
Aslında birden oldu. soğuğa maruz kalmadıM Da. Kuru öksürük vardı ama böyle atak şeklinde ve hiç geçmeyen. Konusamiyordum öksürük ten. Sonra ateş ve baş dönmesi eklendi.Ne oldu ki bu kadar rahatsızlandınız? Ciddi, uzun süreli bir soğuğa mı maruz kaldınız?
Size bakabilecek, evde yardımcı olacak kimse yok mu? Lütfen tavsiyelere uyun, hafife almayın.
Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Göğüs suan da Kalbi bekliyor. Kalp teki baskı kalp yetmezliğine neden olur mu diyE. Hayır çalışamicak hatta ev işi yapamaicak kadar önemli birsey mi bu? Kalp ve göğüs birbirleri ile bağlantılı çalışıyor. Insan kendini bi tuhaf hissediyor :)Allah şifa versin.
Kalple ilgili bir sıkıntı olmadan farkedildiyse çok erken teşhis edilmiştir, çabuk atlatırsınız inşallah.
Verem konusunda da inşallah ilerlememiştir.
Akrabam 50 yaşında verem olduğu anlaşıldı ama o bildiğiniz nefes alamıyordu ve doktora gider gitmez ameliyata yatırdılar, şüpheleniyorum diye bekletmediler bile.
Umarım yoktur ama varsa o da inşallah erken teşhistir.
En kısa sürede atlatırsınız inşallah.
Inşallah. Teşekkür ediyorumBilgim yok ama geçmiş olsun demek için uğradım. Kısa sürede iyileşirsiniz inşallah.
Allah beterinden saklasın. Çalışmak tabi ki yorucu, üstelik ev halinden işe başlama süreci psikolojik olarak ekstra yorucu.Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Göğüs suan da Kalbi bekliyor. Kalp teki baskı kalp yetmezliğine neden olur mu diyE. Hayır çalışamicak hatta ev işi yapamaicak kadar önemli birsey mi bu? Kalp ve göğüs birbirleri ile bağlantılı çalışıyor. Insan kendini bi tuhaf hissediyor :)
Aynı şikayetlerden 4 yıl önce hem akciğerde sıvı toplanması hemde verem teşhisi konuldu bana ayrıca kilo kaybı vardı ve kaburga ağrısı.. sıvının birazını siringayla aldılar numune olsun diye kalanını ilaçla kuruttular verem teşhisi için 1 yıl ilaç tedavisi uygulandı günde 8 tane.. Rabbim birdaha o günleri yasatmasin sizede şifa versin. Verem değil se daha çabuk tedavi olursun kalp için birşey diyemeyecegim..Arkadaşlar Merhaba. Hepinize sağlıklı günler diliyorum..
yaklaşık iki hafta önce konu açmıştım oradaki doktor ilgilenmeDi acildeki doktor daha iyi diye. Ben dün yine beya fenalastim. Yine apar topar acil gittik. 39.5 ateş öksürük baş dönmesi. Yine serum takıldı ilaçlar verildi buhar kendime geldim ama doktor bu şikayetlerin uzun zamandan beri var elif bak ateşin 2 haftadır geçmedi dedi göğüs hast. Git dedi. Bugün gittik. Röntgen baktı kalbinde büyüme var dedi! Bi tomografi çektir daha iyi anlayalım dedi. Çektirdim geldim kalp büyümesi değil dedi kalp doktorunu aradı size yönlendiriyorum birde siz bakın dedi. Akciğerlerim su toplamis. Kandaki CRP 6.15 çıkmış. Buda çoook fazlayMis. Ben kalb doktoruna gittim. Ultrason bakıldı vücudumdaki iltihap kalbe sicramis ve kalbimde de sıvı birikmesi varmış. O yüzden kalbim büyük gözükMuş röntgen De. Kalp Dr. Haftaya tekrar göreceğim dedi. Bu ilaçları kullan dedi eğer sıvı da azalma olmazsa siringayla sıvıyı almak durumunda kalacaz dedi. Bende pazartesi günü ise başlıcaKtm. Kalp Dr. Kesinlikle asla ise baslayamazsjn kalbin dayanmaz yorulur dedi sen ev işini felan bırak dedi. Ya bu sıvı eğer kalbi çok yorar kalp yetmezligi oluyormuş. şimdi ben 2 haftadır kuru öksürük baş dönmesi ve yüksek ateş ile uğraşıyoruM. Göğüs dr. Verem den şüpheleniyorum dedi açık açık. Hangisine üzüleYM şaşırdım. Arkadaşlardan bilgisi olan varmı? Lütfen yardımcı olurmusunuz? Böyle bişi başına gelip bişi çıkmaYan var mı? tsk ediyorum şimdiden.
Aslında birden oldu. soğuğa maruz kalmadıM Da. Kuru öksürük vardı ama böyle atak şeklinde ve hiç geçmeyen. Konusamiyordum öksürük ten. Sonra ateş ve baş dönmesi eklendi.
Bir sonraki kontrole kadar iyi beslenme, iyi dinlenme ve düzenli alınan ilaçlar. Inşallah sıvı için işleme gerek kalmaz; olursa da çok korkulacak bişey değil. Bir yakınımdan biliyorum.Aslında birden oldu. soğuğa maruz kalmadıM Da. Kuru öksürük vardı ama böyle atak şeklinde ve hiç geçmeyen. Konusamiyordum öksürük ten. Sonra ateş ve baş dönmesi eklendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?