- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
- Konu Sahibi EliFFKeReMM
-
çok geçmiş olsun. Umarım tekrarlamaZ. Ben şuanda verem den daha çok kalbe kafa yoruyorM. 1 yıl ilaç tedavisi çok korkutucu ama siz atlatmissiniz çok şükürAynı şikayetlerden 4 yıl önce hem akciğerde sıvı toplanması hemde verem teşhisi konuldu bana ayrıca kilo kaybı vardı ve kaburga ağrısı.. sıvının birazını siringayla aldılar numune olsun diye kalanını ilaçla kuruttular verem teşhisi için 1 yıl ilaç tedavisi uygulandı günde 8 tane.. Rabbim birdaha o günleri yasatmasin sizede şifa versin. Verem değil se daha çabuk tedavi olursun kalp için birşey diyemeyecegim..
Korkmayın herşeyin tedavisi var artık bana verem denince bir ay hep ağlamıştım öleceğim sanmistim kim ne derse inanmıyordum ama tedavisi çok olaymış meğer birdaha yaşatmasın Allahım. Zor gunlerdi.
Haftaya çarşamba günü belli olacak inşallah. çarşamba günü tekrar yazarm size. Tekrar TeşekkürlerBir sonraki kontrole kadar iyi beslenme, iyi dinlenme ve düzenli alınan ilaçlar. Inşallah sıvı için işleme gerek kalmaz; olursa da çok korkulacak bişey değil. Bir yakınımdan biliyorum.
Acil şifalar dilerim tekrar, bizi de haberdar edin.
Evet tedavi süreci epey yorucu oldu benim için.amin birdaha yaşatmasın Allah.. sizinde kalpte bir sıkıntı çıkmaz inşallah yatış vermemesine şaşırdım veremden şüphe bile edildiği taktirde hemen yatırmaları gerekiyordu kii sizinkinin içinde kalpte var.. sıvıdan korkmayın ama Alah daha beterinden korusun sıvı tedavisi çok zor değil kalp içinde öyle olacaktır.. Allah şifa versin tekrardan.çok geçmiş olsun. Umarım tekrarlamaZ. Ben şuanda verem den daha çok kalbe kafa yoruyorM. 1 yıl ilaç tedavisi çok korkutucu ama siz atlatmissiniz çok şükür
Çok teşekkür ediyorum. Kalp doktoru hastaneye yakın mi oturuyorsun diye sordu evet dedim belkide o yüzden yatırmaDi.Evet tedavi süreci epey yorucu oldu benim için.amin birdaha yaşatmasın Allah.. sizinde kalpte bir sıkıntı çıkmaz inşallah yatış vermemesine şaşırdım veremden şüphe bile edildiği taktirde hemen yatırmaları gerekiyordu kii sizinkinin içinde kalpte var.. sıvıdan korkmayın ama Alah daha beterinden korusun sıvı tedavisi çok zor değil kalp içinde öyle olacaktır.. Allah şifa versin tekrardan.
Teşekkür ederimAllah şifa versin çok geçmiş olsun.Moralinizi bozmayın doktor şüpheleniyorum demiş veremsin dememiş kalbinizi ferah tutun.Hem öyle olsa bile günümüzde verem tedavi edilebilen bir hastalık Allah çaresiz dert vermesin.Moral çok önemli.Kalp stresten en çok etkilenen organ stres yapmayın tez zamanda iyileşirsiniz inşallah.Haberdar edin.
Çok geçmiş olsun canım ya benimde öksürüğüm çok arttı bende korktum şimdiArkadaşlar Merhaba. Hepinize sağlıklı günler diliyorum..
yaklaşık iki hafta önce konu açmıştım oradaki doktor ilgilenmeDi acildeki doktor daha iyi diye. Ben dün yine beya fenalastim. Yine apar topar acil gittik. 39.5 ateş öksürük baş dönmesi. Yine serum takıldı ilaçlar verildi buhar kendime geldim ama doktor bu şikayetlerin uzun zamandan beri var elif bak ateşin 2 haftadır geçmedi dedi göğüs hast. Git dedi. Bugün gittik. Röntgen baktı kalbinde büyüme var dedi! Bi tomografi çektir daha iyi anlayalım dedi. Çektirdim geldim kalp büyümesi değil dedi kalp doktorunu aradı size yönlendiriyorum birde siz bakın dedi. Akciğerlerim su toplamis. Kandaki CRP 6.15 çıkmış. Buda çoook fazlayMis. Ben kalb doktoruna gittim. Ultrason bakıldı vücudumdaki iltihap kalbe sicramis ve kalbimde de sıvı birikmesi varmış. O yüzden kalbim büyük gözükMuş röntgen De. Kalp Dr. Haftaya tekrar göreceğim dedi. Bu ilaçları kullan dedi eğer sıvı da azalma olmazsa siringayla sıvıyı almak durumunda kalacaz dedi. Bende pazartesi günü ise başlıcaKtm. Kalp Dr. Kesinlikle asla ise baslayamazsjn kalbin dayanmaz yorulur dedi sen ev işini felan bırak dedi. Ya bu sıvı eğer kalbi çok yorar kalp yetmezligi oluyormuş. şimdi ben 2 haftadır kuru öksürük baş dönmesi ve yüksek ateş ile uğraşıyoruM. Göğüs dr. Verem den şüpheleniyorum dedi açık açık. Hangisine üzüleYM şaşırdım. Arkadaşlardan bilgisi olan varmı? Lütfen yardımcı olurmusunuz? Böyle bişi başına gelip bişi çıkmaYan var mı? tsk ediyorum şimdiden.
Öncelikle merhaba, bende ciddi bir durum yaşadım doktor benim akciğer MRımı görünce ben daha önce böyle birşey görmedim vs dedi çok korktum sonra internette ki yazıları okumaya başladım depresyona girdim resmen. İnternette ki yazılara baktıkça hastalığımın seyri daha da kötü gitti. Sonra iyi bir cerrah buldum beni oldukça rahatlattı insanlar bu tarz şeylerle bir ömür yaşayabilir yeter ki düzenli olarak kontrollerini yaptır dedi. Daha sonra moralimi yüksek tuttum ve kendiliğinden iyileştim. Sana diyeceğim şu ki sakın internetten birşeyler okuyup daha da strese girip korkuya kapılma. Herşeyin bir çaresi var. Geçmiş olsun umarım tez zamanda sağlığına kavuşursunArkadaşlar Merhaba. Hepinize sağlıklı günler diliyorum..
yaklaşık iki hafta önce konu açmıştım oradaki doktor ilgilenmeDi acildeki doktor daha iyi diye. Ben dün yine beya fenalastim. Yine apar topar acil gittik. 39.5 ateş öksürük baş dönmesi. Yine serum takıldı ilaçlar verildi buhar kendime geldim ama doktor bu şikayetlerin uzun zamandan beri var elif bak ateşin 2 haftadır geçmedi dedi göğüs hast. Git dedi. Bugün gittik. Röntgen baktı kalbinde büyüme var dedi! Bi tomografi çektir daha iyi anlayalım dedi. Çektirdim geldim kalp büyümesi değil dedi kalp doktorunu aradı size yönlendiriyorum birde siz bakın dedi. Akciğerlerim su toplamis. Kandaki CRP 6.15 çıkmış. Buda çoook fazlayMis. Ben kalb doktoruna gittim. Ultrason bakıldı vücudumdaki iltihap kalbe sicramis ve kalbimde de sıvı birikmesi varmış. O yüzden kalbim büyük gözükMuş röntgen De. Kalp Dr. Haftaya tekrar göreceğim dedi. Bu ilaçları kullan dedi eğer sıvı da azalma olmazsa siringayla sıvıyı almak durumunda kalacaz dedi. Bende pazartesi günü ise başlıcaKtm. Kalp Dr. Kesinlikle asla ise baslayamazsjn kalbin dayanmaz yorulur dedi sen ev işini felan bırak dedi. Ya bu sıvı eğer kalbi çok yorar kalp yetmezligi oluyormuş. şimdi ben 2 haftadır kuru öksürük baş dönmesi ve yüksek ateş ile uğraşıyoruM. Göğüs dr. Verem den şüpheleniyorum dedi açık açık. Hangisine üzüleYM şaşırdım. Arkadaşlardan bilgisi olan varmı? Lütfen yardımcı olurmusunuz? Böyle bişi başına gelip bişi çıkmaYan var mı? tsk ediyorum şimdiden.
Inşallah. Sizede çok geçmiş olsun. Ben şuanda korkudan daha çok merak içerisindeyim acaba nasıl olacak. Tanı ne verem mi? Zatürre mi? Kalbimdeki sıvı azalacak mi vs vs. Umarim kötü bişi çıkmaz. Tekrar geçmiş olsun.Öncelikle merhaba, bende ciddi bir durum yaşadım doktor benim akciğer MRımı görünce ben daha önce böyle birşey görmedim vs dedi çok korktum sonra internette ki yazıları okumaya başladım depresyona girdim resmen. İnternette ki yazılara baktıkça hastalığımın seyri daha da kötü gitti. Sonra iyi bir cerrah buldum beni oldukça rahatlattı insanlar bu tarz şeylerle bir ömür yaşayabilir yeter ki düzenli olarak kontrollerini yaptır dedi. Daha sonra moralimi yüksek tuttum ve kendiliğinden iyileştim. Sana diyeceğim şu ki sakın internetten birşeyler okuyup daha da strese girip korkuya kapılma. Herşeyin bir çaresi var. Geçmiş olsun umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun
Çok geçmiş olsun. Gittiğiniz her doktor size farklı bir şey söylemiş sanki. Kalp, verem...başka bir doktora görünsenix.Arkadaşlar Merhaba. Hepinize sağlıklı günler diliyorum..
Umarım çok iyi olursun bilgim yok konu üstte kalsınArkadaşlar Merhaba. Hepinize sağlıklı günler diliyorum..
Canim bugün aynı anda 2 doktora gorundum. Ikisi bir çalışıyorlar. Göğüs doktoru kalp doktorundan kalp doktoru göğüs doktorundan bağımsız calismiyor. Yani kalp doktoru kalp yetmezliğindn göğüs doktoru verem den şüphe duyuyor. Bugün emin olduk zaten elimde tahliller var. Bugün ayrı ayrı doktora daha gösterdim sonuçları. Aynılarini söylediler.Çok geçmiş olsun. Gittiğiniz her doktor size farklı bir şey söylemiş sanki. Kalp, verem...başka bir doktora görünsenix.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?