böyle birşey başına gelen var mı?

çok geçmiş olsun. Umarım tekrarlamaZ. Ben şuanda verem den daha çok kalbe kafa yoruyorM. 1 yıl ilaç tedavisi çok korkutucu ama siz atlatmissiniz çok şükür

Haftaya çarşamba günü belli olacak inşallah. çarşamba günü tekrar yazarm size. Tekrar Teşekkürler

çok geçmiş olsun. Umarım tekrarlamaZ. Ben şuanda verem den daha çok kalbe kafa yoruyorM. 1 yıl ilaç tedavisi çok korkutucu ama siz atlatmissiniz çok şükür
Evet tedavi süreci epey yorucu oldu benim için.amin birdaha yaşatmasın Allah.. sizinde kalpte bir sıkıntı çıkmaz inşallah yatış vermemesine şaşırdım veremden şüphe bile edildiği taktirde hemen yatırmaları gerekiyordu kii sizinkinin içinde kalpte var.. sıvıdan korkmayın ama Alah daha beterinden korusun sıvı tedavisi çok zor değil kalp içinde öyle olacaktır.. Allah şifa versin tekrardan.

Çok teşekkür ediyorum. Kalp doktoru hastaneye yakın mi oturuyorsun diye sordu evet dedim belkide o yüzden yatırmaDi.

Allah şifa versin çok geçmiş olsun.Moralinizi bozmayın doktor şüpheleniyorum demiş veremsin dememiş kalbinizi ferah tutun.Hem öyle olsa bile günümüzde verem tedavi edilebilen bir hastalık Allah çaresiz dert vermesin.Moral çok önemli.Kalp stresten en çok etkilenen organ stres yapmayın tez zamanda iyileşirsiniz inşallah.Haberdar edin.

Teşekkür ederim ağrım sizim yok bunla Avutyrm kendimi. Haberdar ederim elbette.

Bence bir doktora daha görünün. Bizim doktorlarımız hastanın gözüne bakıp ilaç yazacak cinsten. Hepsi öyle demiyorum ama çoğunluk öyle. Sağlığınızı riske atmayın.

Çok geçmiş olsun canım ya benimde öksürüğüm çok arttı bende korktum şimdi ve çok üzüldüm senin adına

Çok acil araştırma hastanesine git bence, ama prof ffalan varsa onlarla görüş. Asistanları geç

Geçen kış arkadaşım yaşadı bunu, 1 ay hastanede yattı şırıngayla çektiler falan baya bi tetkik kontrol 1 ay iyice bi disiklediler şimdi işinde gücünde sıkma canını Allah dermansız dert vermesin çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Benim de birkaç ay önce farklı bir sebepten gittiğim doktorumla konuşurken arada kuru kuru öksürdüğüm için sayfa sayfa ekstra tahlil, röntgen, ultrason istemişti. Ben de niye bunca tahlil istedi acaba demiştim, crp falan bakılmıştı hep, bir şey çıkmadı şükür.. Meğer önemli olabiliyormuş, şimdi sizin yazınızı okuyunca anladım.

Öncelikle merhaba, bende ciddi bir durum yaşadım doktor benim akciğer MRımı görünce ben daha önce böyle birşey görmedim vs dedi çok korktum sonra internette ki yazıları okumaya başladım depresyona girdim resmen. İnternette ki yazılara baktıkça hastalığımın seyri daha da kötü gitti. Sonra iyi bir cerrah buldum beni oldukça rahatlattı insanlar bu tarz şeylerle bir ömür yaşayabilir yeter ki düzenli olarak kontrollerini yaptır dedi. Daha sonra moralimi yüksek tuttum ve kendiliğinden iyileştim. Sana diyeceğim şu ki sakın internetten birşeyler okuyup daha da strese girip korkuya kapılma. Herşeyin bir çaresi var. Geçmiş olsun umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun

Inşallah. Sizede çok geçmiş olsun. Ben şuanda korkudan daha çok merak içerisindeyim acaba nasıl olacak. Tanı ne verem mi? Zatürre mi? Kalbimdeki sıvı azalacak mi vs vs. Umarim kötü bişi çıkmaz. Tekrar geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. Gittiğiniz her doktor size farklı bir şey söylemiş sanki. Kalp, verem...başka bir doktora görünsenix.

Umarım çok iyi olursun bilgim yok konu üstte kalsın

problem size verilen ilac ve havadan kaynaklaniyor. ust aolunum yolu enfeksiyonlari verilen hava buhar vs ile ciğerlere iniyor size o anda iyilesmis hissî geliyor ama yaniliyorsunuz sonrasinda sikayetler artarak devam eder.. onceki konularinizi okumadim ama doktorum bana biyle söylemişti

Çok geçmiş olsun. Gittiğiniz her doktor size farklı bir şey söylemiş sanki. Kalp, verem...başka bir doktora görünsenix.
Canim bugün aynı anda 2 doktora gorundum. Ikisi bir çalışıyorlar. Göğüs doktoru kalp doktorundan kalp doktoru göğüs doktorundan bağımsız calismiyor. Yani kalp doktoru kalp yetmezliğindn göğüs doktoru verem den şüphe duyuyor. Bugün emin olduk zaten elimde tahliller var. Bugün ayrı ayrı doktora daha gösterdim sonuçları. Aynılarini söylediler.

zaten grip gibi viruslerin sebep oldugu hastaliklarda wbc ve crp yuksek cikarmis bunlar oldukca normalmis

Canim crp yuksek ciktiysa bir romatologa gozuksen iyi olur ayrica bendede kuru oksuruk bas donmesi var ama daha 2 hafta once test yapildi arastrma hastanesinde bisey cikmadi ger oksuruk ates basdonmesi verem olacak diye bisey yok belki en kotu bronsit fln olabilir bence

Konuyla ilgili bilgim yok ama benim 15 aylik kızımın crp değeri 16.5 çıkmıştı. 3 gündür düşmeyen ateşi vardı. Ama başka hiç bi şeyi yoktu siz de okrusuk vs var. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…