böyle birşey denir mi?

canım susmak,küsmek bi çözüm değil,aksine içinden çıkılmaz bi kördüğümü doğurur..eşinle konuş,rhatsız olduğu hareketlerini ,davranışlarını söylemesini iste. ve bu durumdan bi haber olduğunuda ekle.. kimse sevdiğini bilerek kırmaz,isteyerek üzmez.bundan sonra sende daha dikkatli olursun. güleryüzünü,tatlı dilini eksik etme eşine karşı..mutluluklaropuyorumnanaktan

erkekler kızınca sinirden söyleyebiliyor ya da kadınlar...benc eilk iş ona bu sözünde ciddi olup olmadıgını sormak yani hala sözünde kararlı mı yoksa kızgınlıktan mı söyledi bu önemli...
eger kararlıysa ciddiyse blöf değilse siz de daha dikkatli olun biraz güleryüzlü davranın..

Tartışmamaızın ardından sordum zaten, zaten çok sakidir kızgınlıkla bişey söylemez. Evet ciddiyim dedi, tekrar tekrar. Bu durumda senin dediğine göre daha dikkatli olmalıyım. Umarım bu benim değiştirebileceğim bir yönümdür :bbo:

canım susmak,küsmek bi çözüm değil,aksine içinden çıkılmaz bi kördüğümü doğurur..eşinle konuş,rhatsız olduğu hareketlerini ,davranışlarını söylemesini iste. ve bu durumdan bi haber olduğunuda ekle.. kimse sevdiğini bilerek kırmaz,isteyerek üzmez.bundan sonra sende daha dikkatli olursun. güleryüzünü,tatlı dilini eksik etme eşine karşı..mutluluklaropuyorumnanaktan

Bu yapıcı yorumlar gerçekten çok işe yarıyor. Teşekkürler.:1hug:

Sürekli bişeyleri dert edip ona iğneliyormuşum. Ben farkında değilim. demen üzerine yazıyorum...
Eğer bunu gerçekten yapıyor farketmiyorsan eşin haklı olabilir..
Oda durup dururken böyle hissetmemiştir heralde...
Dertlerimi anlatırsam seve seve dinler demişsin ...Seni dinlemeyen ilgilenmeyen bi erkek olsa mutsuzsun ve ondan surat yapıyorsun diycem ama ..Kafana taktığın bişeyler yokmu hiç ,gerçekten eminmisin...
O bunu hissttiğine göre ya sen gerçekten mutsuzsun yada iletişim kurmayla ilgili bi sorun yaşıyosun..Yani herşeyi paylaşamıyosun konuşamıyosun eşinle...

Hee o ayrılamayıda sinirle söylemiştir üzme kendini...Göz dağı gibi bişey yaratmaya çalışmışş...

Sürekli bişeyleri dert edip ona iğneliyormuşum. Ben farkında değilim. demen üzerine yazıyorum...
Eğer bunu gerçekten yapıyor farketmiyorsan eşin haklı olabilir..
Oda durup dururken böyle hissetmemiştir heralde...
Dertlerimi anlatırsam seve seve dinler demişsin ...Seni dinlemeyen ilgilenmeyen bi erkek olsa mutsuzsun ve ondan surat yapıyorsun diycem ama ..Kafana taktığın bişeyler yokmu hiç ,gerçekten eminmisin...
O bunu hissttiğine göre ya sen gerçekten mutsuzsun yada iletişim kurmayla ilgili bi sorun yaşıyosun..Yani herşeyi paylaşamıyosun konuşamıyosun eşinle...

Hee o ayrılamayıda sinirle söylemiştir üzme kendini...Göz dağı gibi bişey yaratmaya çalışmışş...

Sevgili arkadaşım, ilgine teşekkürler öncelikle. Kafama taktığıım şey bu aralar maddi konular, amaonuda soru-cevap şeklinde konuşsam rahatlayacağım. Bu sou-cevabı bile konuşmak istemiyor bu konuda, Ben her seferinde yine istiyorum yine istiyorum konuşmak. O hallediyor bu konuları sonuçta ama ben yinede sormak istiyorum.
Bunun dışında seviyorum onu ben, hayranım hatta. :)

Umarım sinirle demiştir dediğin gibi :çok üzgünüm:

Sevgili arkadaşım, ilgine teşekkürler öncelikle. Kafama taktığıım şey bu aralar maddi konular, amaonuda soru-cevap şeklinde konuşsam rahatlayacağım. Bu sou-cevabı bile konuşmak istemiyor bu konuda, Ben her seferinde yine istiyorum yine istiyorum konuşmak. O hallediyor bu konuları sonuçta ama ben yinede sormak istiyorum.
Bunun dışında seviyorum onu ben, hayranım hatta. :)

Umarım sinirle demiştir dediğin gibi :çok üzgünüm:
Canım o hallediyorsa güveniyorsan eğer;sende bu kadar sorma ...
Rahat bırak biraz ..Niye huzursuzluk çıksın durduk yere :hulya: :1hug:

bence esinizle konusun belki farkinda olmadan sizde soguk davranmis olabilirsiniz en güzeli oturup konusmak karsilikli isteklerinizi belirlemeniz küsüp oturmak cagre degil bence

Bende bzen farkında olmadan suratımı asıyorum..
Ama genel olarak bakıldığında güler yüzlü bi insanım..
Tabiki insan 24 saat ağzı kulaklarında gezemez..
Önce;sendeki bi yapı meselesimi yoksa,duruma göre değişen bi asık suratmı onu bulman gerek..
Sonrada eşinle konuşmalısın tabiki..Eşin bu durumdan oldukça rahatsız olmuş sanırımki o cümleyi bile kullanmış,yoksa normal şartlarda çok ideal bi eş diyosun..Durup dururken böyle bi laf etmzdi heralde..

Back
X