Bana da annenle beraber kalmanız saçma geldi. Bazı arkadaşlar gibi gitse belki barışırsınız diye düşünmüyorum, aksine böyle yaparak kişiliğine sen zarar veriyorsun gibi geliyor bana. Sanki kendi kararlarını alamayan biri gibi görünüyorsun karsı taraftan
şimdi şöyle ki, kimse kendi evinin eşyalarının içinde kayın ailesi yerleşsin kendi gitsin istemez. Esin haklı demiyorum ama annen orda diye sırf inadından bile evde kalıcam diyebilir bana göre.
tabiki kadın olarak erkeğin biraz alttan almasını, büyüklük göstermesini istiyoruz. Ama her halinden o kadar belli ki ayrılmak istemediğin. Karsı taraf da bunu çok güzel analiz etmiş bence.
Ben evde kal sabret demeyeceğim. Ama boşanmak için tatili beklemeniz, onun evden gitmesini beklemeniz. Üstelik eve gelince selam verip odasına geçmesini beklemeniz. O kadar tezat ki. Anlaşmalı boşansanız bi hafta sonra o ev ikinizin de değil. Ama siz tutturmuşsunuz 3 ay burda kalayım diye. Bu demektir ki 3 ay boşanmayalım. Yerinde olsam giderim avukata. Yazarım dilekçemi. İsterim altınlarımı. Sonra alır annemi ufak bir eve çıkarım. 3 ay 5 ay farketmez. Anneni yanında istiyorsan bu şekilde olur. Haa altınları da istemiyorum falan diyorsun da, gerekirse al bir yere bağışla. Çünkü hakkını almayınca karsıdakiler bak ne asil kadınmış deyip utanmıyorlar, oh ucuz kurtulduk diyorlar. Ve bu insanı daha da değersizleştiriyor üzgünüm