Böyle birşey olsa nasıl olur?

şurda yazılanlardan sonra girdim şuan bi erkek forumuna bakıyorum çok fenalar yawww
bizden kalır yanları yok:27:

hangi forum yahu bana özelden atsana :D

bu arada belli bir yaştan ve tecrübeden sonra erkek bakış açısını öğreniyorsun, çok komplike değil bence :)
zaten hepsi aynı fabrika çıkışlı :)

bu sıteyı sadece bayan bayanayız dıye sevıyorum erkek alınacak olsa ılk ben uyelıgımı kapatırım heralde:37:

şurda yazılanlardan sonra girdim şuan bi erkek forumuna bakıyorum çok fenalar yawww
bizden kalır yanları yok:27:

MEErak ettim neresi orasi
ben seneler oldu oyle forumlari açmayali
ne konu$uyolar :))

ben bekarken bi forumdaydim, kari$ik tabi herkesede bekardi 99%
reelde adam yok gibi forumda ki çiftler (sevgililer ) say say bitmezdi:27:

forum dediğime bakmayın ağız alışkanlığı siteye girdim "Kız arkadaşlarınızla duygusal bağ ve gözyaşı olmadan, heyecanlı maceralara atılmanız için altı altın öğüt veriyoruz." başlıklı yazıyı okuyodum :27: biz aşk sevgi mutluluk falan die kendimizi paralarken onlar arada bi bağ olmadan şey etme derdindeler hadi bunu bliyoduk zaten ama buna dair yazılar olduğunu bilmiyodum yaw çok şaşırdım yaşımda 27 yani çok cahil gördüm kendimi :27:

forum dediğime bakmayın ağız alışkanlığı siteye girdim "Kız arkadaşlarınızla duygusal bağ ve gözyaşı olmadan, heyecanlı maceralara atılmanız için altı altın öğüt veriyoruz." başlıklı yazıyı okuyodum :27: biz aşk sevgi mutluluk falan die kendimizi paralarken onlar arada bi bağ olmadan şey etme derdindeler hadi bunu bliyoduk zaten ama buna dair yazılar olduğunu bilmiyodum yaw çok şaşırdım yaşımda 27 yani çok cahil gördüm kendimi :27:

canım nette aratınca çıktı bizim kk nin samimiyeti hiç bir yerde yok:kkk:

okudum canım burdan okadar farklı ki ,iyiki böyle bir sitemiz var

Son düzenleme:

vallaha mı :53: benim de yaşım 29 senden daha cahil gördüm kendimi

yok erkek sinek bile gelmesin kk ya,eğer düşünce yapıları buysa kızılcık sopasıyla dövelim onları

terbiyesizler :47:

Son düzenleme:

yok erkek sinek bile gelmesin kk ya,eğer düşünce yapıları buysa kızılcık sopasıyla dövelim onları

öyleymiş vala baştan sona okudum çok ilginç teorileri var :53:

buraya zaten gelselerde dayanamazlar bide şöyle bi durum var bunca kadının içinde erkekler gerçek düşüncelerini söyleyemezler.düşünsenize bi erkeğin burda arada bağ olmadan sadece yatak arkadaşlığını savunduğunu:27::27:

yok ederiz onu vala:113::113::113:

öyleymiş vala baştan sona okudum çok ilginç teorileri var :53:

buraya zaten gelselerde dayanamazlar bide şöyle bi durum var bunca kadının içinde erkekler gerçek düşüncelerini söyleyemezler.düşünsenize bi erkeğin burda arada bağ olmadan sadece yatak arkadaşlığını savunduğunu:27::27:

yok ederiz onu vala:113::113::113:

keşke gelip deseler böyle birşey,anında parçalarız hücreleri bile kalmaz :27:

yaaa ben bulamadimm :((

kadınlar kulübü erkek üyede alıyor diye bir yığın abaza artık hurraaa diye saldırır üye olur.
sonrası sitede rahat rahat yazamayan, resimlerini albümlerine koyamayan,arada özel mesajla tacize uğrayan ,konularında dalga geçilen kadın üyelerin şikayetlerinin arttığı,,,küfürlerin gırla gittiği konularıla dolu bir siteye dönüşür kk.

kadınlar kulübü erkek üyede alıyor diye bir yığın abaza artık hurraaa diye saldırır üye olur.
sonrası sitede rahat rahat yazamayan, resimlerini albümlerine koyamayan,arada özel mesajla tacize uğrayan ,konularında dalga geçilen kadın üyelerin şikayetlerinin arttığı,,,küfürlerin gırla gittiği konularıla dolu bir siteye dönüşür kk.

ve bir çok üye artık kadınlar kulübüne gırmez, başta ben olmak üzere.:ssz:

kızlar öyle olursa bende girmem yha.benim dediğim çok farklıydı ama farklı anlaşıldı :50:

Seçkin olursa olur bence de güzel olur ama nereden bulacaklar acaba öylesini :26:

seçkin erkek mi

nedir ki o yenir mi içilir mi??? hiç duymadım:52::52:

Kızlar burda hepimiz dertlerimizi paylaşıp akıl alıp akıl veryioruz,tecrübelerimiz paylaşıyoruz ama nihayetinde hepimiz bayanın aynı düşünyoruz.keşke sitenin belli bi kaç erkek üyesi olsada bu aşk meşk gönül işlerine onlarda yorum yapsa,erkekleri bizden daha iyi tanıdıkları için daha faydalı olurdu diye düşüdündüm.siz ne diyorsunuz bayanlar böyle birşey olsa iyi olmazmıydı?

ben sana erkek gözüyle ilişkilere hemen yorum getireyim:

oğlum kız güzel, bence olur

mantık bu düz mantık

yasemin yalçının skeçleri gibi

söyle bakalım alican ineklerde mantık varmıdır?

neyse ki her mesaj arasında 10dk beklemeleri gerekicek:52::52:

Bu sitede zaten yeterince sözde gizli erkek üye var, pek işe yaramıyorlar sahte konu açmak dışında.

yasın 29 mu neeeeeee
ben sana en iyi kk ablası diye oy verdim e ben de 29 um:1::1:

cahillik konusunda yanlız değilsin
adamlar hızlı

bütün sinirimizi atar rahatlardık :21::21:

şuan buna ihtiyacım var şöyle iki parçalasaydık ne güzel olurdu:47::47:

Son düzenleme:
Back
X