• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bişey nasıl olurki

Öncesini bilemem arkadaşım ama boşuna da üzülme karşındakini de sıkma bu kadar
Bazen hatlardan yada net paketinden wifi den oluyor öyle şeyler bana girip yazmasına rağmen son girdiği değilde önceki girdiği saati çok gördüm ben okuyup o an çviçi olmasına rağmen gözükmeyeni de hatta bir arkadaşımla konuşuruz bayan mavi tık yok ama iletiliyor ve cevap veriyor hani telefonlar da iphone son model telden de değil bağlantı kaynaklı

Ya o benim telefonda da öyle oluyor sebebini bilmiyorum herhangi birşeyde yapmadım ama biriyle konuşsam bile 10.50 de ,,son görülmem 9.40 filan oluyor kaç kere gir çık yapıyorum düzelmiyor bende son görülmeyi kapattım şimdi belki onunda öyledir

Telefonunuza bildirim geldiğinde whatsappı açmadan direkt olarak bildirim üzerinden cevap verildiğinde son görülme saati değişmiyor. Ancak Whatsaapın içine girilirse değişiyor. Whatsaapı açmaksızın direkt olarak oradan cevap vermiş olabilir. Evham yapmayın.

Güven probleminiz ile ayrı bir olay. Her an buluttan nem kapma durumunda olacaksanız ya konuşun aşın ya da yollarınızı ayırın derim...

Msja ekrandan cvp verince son görülmesi değişmiyor ve çevrimiçi olmuyor ekrana girmeden msja direkt cvpla yapıyordur

üstten gelen bildirimi açarak cevap yazmıştır. bu şekilde ne mavi tik olur ne son görülme değişir ama konuşma devam edebilir. gerçekten ilginçsiniz ya tam bi drama queen.

Yo bazen eşimle yazıştığımda aynı şey oluyo çevrimiçi konuşurken onda hala son görülme saati yazıyor ya da bana mesaj atmış ama son görüldüsü mesajı attıktan baya bi eski oluyo internetle alakalı sıkıntılar olabilir.

herkese hayırlı geceler kızlar uyuyamıyorum çünkü uykum kaçtı keyfim yok o kdr kötüyümki bu aralar ruh gibiyim sevgilime karşı güven problemim vardı önceden bazı sorunlarımız olmuştu beni ikna etti onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum onca şeye rağmen aklımdaki ruh olduğunu düşünüyorum bugün yine tatsız bi olay yaşadık sorun şuki benim whatsappımdaki son görülmem normalde hep kapalıdır hiç açmam bugün öylesine açtım sabah saat 9.45 te sevgilime yazdım o da bana hemen yazdı konuşuyoruz ama çevrimiçi görünmüyor 9.47 oldu saat bunun son görülme hala 9.45 benlede konuşuyo çevrimiçi yazmıyor kızlar aklıma o an hileyle whatsapp kullandığını düşündüm hemen dedim ztn kavga üzerineydik bak dedim bunu bile hileyle kullanıyosun sonra yok dedi internetim yoktu gecede giremedim yeni geldi tarifem konuştuğumda dakikalarım bile sayılmıyo dedi o yüzden ben buna kızınca çevrimiçi göründü kızlar internnette son görülme sabitleme diye bi program varmış galiba ztn başkasıyla konuştuğundan şüphem vardı ben mi çok evham yapıyorum böyle bişey nasıl olur hem bana yazıp hem son görülmesi sabit kalıyor hem bana gelip benimle bir ömür diyo duvağını ben açıcam diyo hemde aynı güven problemi oluşturcak işler yapıyo o kdr kötüyümki bununda mantıklı bi açıklaması yok beni aldattığını düşünüyorum doğru mu kızlar ne düşünmeliyim özellikle teknolojiden anlayanalr o kdr yardımınıza ihtiyacım varki
Nasıl şeylere takılıyorsunuz ya cok acayip.
Ben sevgilime bildirimden yazıyorum bende cevrimiçi falan gözükmüyorum son görülmemde hep kapalıdır.

Daha geçen gün kocasının sırtındaki sivilcenin patlatılmasından aldatıldığını yakalayan kadını okudum,akıllı biliyor işini.
Aldatıyor aldatmıyor bilemem,ancak bir ilişkide güven yoksa,o kişiden ne sevgili olur nede eş.
Böyle böyle kangren olur ruhun ve sinirlerin,duyguların.

Duvağını ben açacağım diyor, demekki beni seviyorrr..

Hatunları kandırmak,sevdiğine inandırmak ne kadar kolay..

80'lerin Türk filmi replikleri herdaim işe yarıyor :)

Evlendikten sonra çok değişti diyorlar ya konularda..aslında adamlar hep aynı..kadınlar bazı şeyleri görmek istemeyip tav olmayı tercih ediyorlar..

Bu arada erkek olsam beni bu kadar bunaltan biriyle bırakın evlenmeyi, sevgili olarak bile takılmazdım..ya da diğer sevgililerimden kalan zamanlarda görüşürdüm böylsine bunaltıcı bir tiple :)

Evlilik deyince kendimizden geçiyoruz di mi duvak filan,bana eşim sevgiliyken evlilikten bahsedince çok mutlu oluyordum evde kalmıcam oleyy diye şimdi en çok kendimle ben dalga geçsem de yapacak birşey yok,biz Türk kızları böyleyiz :deli:

Evlendikten sonra çok değişti diyorlar ya konularda..aslında adamlar hep aynı..kadınlar bazı şeyleri görmek istemeyip tav olmayı tercih ediyorlar..

Bu arada erkek olsam beni bu kadar bunaltan biriyle bırakın evlenmeyi, sevgili olarak bile takılmazdım..ya da diğer sevgililerimden kalan zamanlarda görüşürdüm böylsine bunaltıcı bir tiple :)

Aldatmasına gözmü yumayım

Onceden bazi zamanlar wpta cevrimici durumlarinin bozuk oldugu olmustu hatta ben cevrimiciyken cevrimici gorunmuyordum girip girip cikiyordum duzelsin diye sanirim netimizle ilgili problemdi. Ama son gorulme sabitleme durumu var. Genelde wp plus adindaki uygulamayi kullananlarda bu tip hileler oluyor.

Hile işi değil o iş bana kalırsa. Ben whatsapp 20:20de girdim sonra çıktım tekrar 20:25de girdim diyelim. Bazen hala eski girdiğim saati gösteriyor asla güncellenmiyor bir süre o eski girdiğim saat. Bana da bir arkadaşım söylemişti bende böyle olduğunu. Whatsappda bazen böyle küçük sorunlar olabiliyor. Ki zaten problem bu değil, güvenin yoksa ayrılmalısın. Böyle ömür mü geçer...

Yazan olmusmu görmedim ama sevgilinizin telefonu ıphone ise bildirim ekrana düşüyor mesaj olarak acamadan üzerine basılı tutarak yazıyordur. Yani tuşlar kitli ekrana mesaj geldi oradan cevap yazarsa cevrimici olmuyorsun. Son görülmen aynı kalıyor ama yazıyosun. Umarım acıklayabilmişimdir :)

Back
X