- 9 Ağustos 2016
- 4.690
- 6.911
- 158
- 36
- Konu Sahibi Strawberry95
NE yiyip içiyorsanız hemen değiştirin kafa yapmış sizde. Pes doğrusu bu kadarına da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl şeylere takılıyorsunuz ya cok acayip.herkese hayırlı geceler kızlar uyuyamıyorum çünkü uykum kaçtı keyfim yok o kdr kötüyümki bu aralar ruh gibiyim sevgilime karşı güven problemim vardı önceden bazı sorunlarımız olmuştu beni ikna etti onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum onca şeye rağmen aklımdaki ruh olduğunu düşünüyorum bugün yine tatsız bi olay yaşadık sorun şuki benim whatsappımdaki son görülmem normalde hep kapalıdır hiç açmam bugün öylesine açtım sabah saat 9.45 te sevgilime yazdım o da bana hemen yazdı konuşuyoruz ama çevrimiçi görünmüyor 9.47 oldu saat bunun son görülme hala 9.45 benlede konuşuyo çevrimiçi yazmıyor kızlar aklıma o an hileyle whatsapp kullandığını düşündüm hemen dedim ztn kavga üzerineydik bak dedim bunu bile hileyle kullanıyosun sonra yok dedi internetim yoktu gecede giremedim yeni geldi tarifem konuştuğumda dakikalarım bile sayılmıyo dedi o yüzden ben buna kızınca çevrimiçi göründü kızlar internnette son görülme sabitleme diye bi program varmış galiba ztn başkasıyla konuştuğundan şüphem vardı ben mi çok evham yapıyorum böyle bişey nasıl olur hem bana yazıp hem son görülmesi sabit kalıyor hem bana gelip benimle bir ömür diyo duvağını ben açıcam diyo hemde aynı güven problemi oluşturcak işler yapıyo o kdr kötüyümki bununda mantıklı bi açıklaması yok beni aldattığını düşünüyorum doğru mu kızlar ne düşünmeliyim özellikle teknolojiden anlayanalr o kdr yardımınıza ihtiyacım varki
Duvağını ben açacağım diyor, demekki beni seviyorrr..
Hatunları kandırmak,sevdiğine inandırmak ne kadar kolay..
80'lerin Türk filmi replikleri herdaim işe yarıyor :)
Evlendikten sonra çok değişti diyorlar ya konularda..aslında adamlar hep aynı..kadınlar bazı şeyleri görmek istemeyip tav olmayı tercih ediyorlar..
Bu arada erkek olsam beni bu kadar bunaltan biriyle bırakın evlenmeyi, sevgili olarak bile takılmazdım..ya da diğer sevgililerimden kalan zamanlarda görüşürdüm böylsine bunaltıcı bir tiple :)
Aldatmasına gözmü yumayımDuvağını ben açacağım diyor, demekki beni seviyorrr..
Hatunları kandırmak,sevdiğine inandırmak ne kadar kolay..
80'lerin Türk filmi replikleri herdaim işe yarıyor :)
Evlendikten sonra çok değişti diyorlar ya konularda..aslında adamlar hep aynı..kadınlar bazı şeyleri görmek istemeyip tav olmayı tercih ediyorlar..
Bu arada erkek olsam beni bu kadar bunaltan biriyle bırakın evlenmeyi, sevgili olarak bile takılmazdım..ya da diğer sevgililerimden kalan zamanlarda görüşürdüm böylsine bunaltıcı bir tiple :)