Böyle bişey söylenir mi

duyduklarımı ablama ve en yakın arkadaşıma söylemeli miyim?

• Evet

OY: 63 79,7%
  • Hayır

OY: 16 20,3%

• Ankete Katılan
    79
Eşime söylemedim.Bu üçü çok yakın çünkü.Yani eşim eniştem ve arkadaşımın eşi.Acaba bu iğrenç muhabbetlerde o da mı vardı diye kendimi yiyorum şu an.Yüzüne bakmadım sabahtan beri.Sinirim çok bozuk.

Çok teşekkür ederim.Haftaiçi ablamın iş yerine uğrayıp anlatmayı düşünüyorum.Bugün bi de anneme danışıcam.
Eşime söyledim onlar senin uyuduğunu anlamışlardır şaka yapmışlardır dedi.Biraz paniğe kapıldı.
Sonradan söylediniz yani eşinize?
Bir de eşinize o sırada nerde olduğunu sordunuz mu?

Selam..

Buraya kendimi zor attım.Dün gece hayatımda asla şahit olmak istemeyeceğim türden bişeye şahit oldum.Ablam ve 15 yıllık arkadaşım dün eşleriyle bize geldiler.İçkili bir ortamdı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ben biraz kötü oldum salondaki koltuklardan birine kıvrıldım.Benim uyuduğumu sanıyolardı halbuki uyuyamadım ama söylemedim uyumadığımı.Tüm konuşulanları dinledim.

Ablamın mutlu bi evliliği var kocasıyla nerdeyse hiçbi sorunu yok sayılır bi de çocukları var.En yakın arkadaşım da benle aynı zamanda evlendi 3 senedir evli ama ite kaka giden bi evliliği var, defalarca boşanmanın eşiğinden döndüler.Eşi yalvar yakar döndürdü arkadasımı defalarca.Son çare olarak da geçen hafta psikoloğa gitmeye başladılar.

Neyse ben yatıyodum eşimle ablam ve en yakın arkadaşım içeri mutfağa gittiler sigara içmek için.O sırada eniştem ve en yakın arkadaşımın eşinin arasında şöyle bi konuşma geçti ve ben maalesef duydum:

(Arkadasmn eşi) -Oğlum hani 3 senedir yapıcaz diyoruz yapamadık, gidelim artık bi halledelim şu işi.
(Eniştem) -Ben azerbaycana gidicem işte ocakta orda halledicem.
-offf orda da ne ruslar vardır ama.
-ohoo sen ne diyosun neler var
-bi ara burda da halledelim ama
-olur.

Konuşma burda kesildi çünkü ablamlar sigaradan geldiler eminim gelmeseler çok daha fazla şey duyacaktım.

Yani kısaca bu şerefsizler ablamı ve en yakın arkadaşımı aldatıyolar.Bu pislikler bu kadar rahat ve gevşekçe konuşabildiklerine göre önceden de bu haltı yemişler belli ki.O kadar şoktayım ki bütün gece kabus gördüm eniştem denen pisliğin o saf salak suratının altında bunlar yatıyomuş hiç tanıyamamışım diğer pisliğe gelince de onun zaten allah bin belasını versin kıza hergün boşanmayalım diye yalvarıp daha aklı fikri bunlardaymış karaktersizlikte tavan yapmış.Hiç ama hiç beklemezdim hala inanamıyorum.

Şimdi özet olarak ben şunun derdindeyim.Acaba bunu ablama ve en yakın arkadaşıma söylesem mi.Ablamın mutlu bi evliliği var ve söylersem boşanır çocuğu da var huzursuz olur güveni biter.Bi de eşi zaten devamlı şehirdışında göreve gidiyo.Diğerinin de zaten evliliği uçurumun kenarında.Söylediğim an biter.Sebebi ben olmak istemiyorum.Ama bu yükü de nasıl taşırım bilmiyorum çok huzursuzum psikolojim bozuldu.Allah belalarını versin.Bana bi akıl verin.

ben de o adamların olduğu yerde yatmanıza takıldım. eşiniz de balkona siagara içmeye çıkıyor siz içerde iki yabancı adamın yanında yatarken. tuhaf...

ben de o adamların olduğu yerde yatmanıza takıldım. eşiniz de balkona siagara içmeye çıkıyor siz içerde iki yabancı adamın yanında yatarken. tuhaf...

Sizin oralarda yatan kadına saldırıyolar heralde hemen bu kadar tuhaf karşıladığına göre.
Sanane yahu sanane.

2 ucu seyli degnek
Ben olsam.napardim.bilmiyorum ama hic bir kadin aldatilmayi haketmiyor soylenmesi enndogrusu gibi

Yorumların hepsini okumadım ara ara baktım ve o kadar gereksiz yere yapılmış yorum vardı ki okumadan geçtim...

Bence annenize danışın siz bi ama o oda ablanızın yuvasını düşündüğü için söyleme diyecek büyük ihtimalle eski kafaları da bilirsiniz erkek yapar mantığı annenizin düşünceleri bu yönde olursa hiç söyleyemezsiniz söylediğinizde ve ortalık karıştığında annenizin tepkisini düşünün ona göre karar verin...

Belki eniştenize bi msj atabilirsiniz o gece konuşmalarınızı duydum inkar etme hepsini biliyorum deyin inkar edecek olursa ıspatlarım ortada kalırsın gibi şeyler söylerseniz bu gibi bişeyler yapabilirsiniz belki allah yardımcınız olsun

pardon yabancı ve sapık

Tövbe tövbe ya siz insanı zorla kendinize sövdürürsünüz
Napim arkadaş?bu konuda fikrini sorduk mu?
Yabancı erkeklerin yanında yatmam uygun mudur diye fetva mı istedik senden?
Konu bu mu?
Bi haddinizi bilin ya duracağınız yeri bilin
Siz kimi neyle itham ediyosunuz
Sizin gibilere ağzının payını verince bi de ban yiyoruz sonra
Ya konuyla ilgili yorum yapın ya da haddiniz olmayan şeylerle ilgilenmeyin

Tövbe tövbe ya siz insanı zorla kendinize sövdürürsünüz
Napim arkadaş?bu konuda fikrini sorduk mu?
Yabancı erkeklerin yanında yatmam uygun mudur diye fetva mı istedik senden?
Konu bu mu?
Bi haddinizi bilin ya duracağınız yeri bilin
Siz kimi neyle itham ediyosunuz
Sizin gibilere ağzının payını verince bi de ban yiyoruz sonra
Ya konuyla ilgili yorum yapın ya da haddiniz olmayan şeylerle ilgilenmeyin
sana mı soracaktım nasıl yorum yapacağımı?
ne düşünüyorsam onu söylerim sen o ayrıntıyı anlatırsan ben de ayrıntıdaki şeytanı dürterim?
içkili ortam bilmem ne diye anlatan da sensin
bi yürü git yaa..
bugüne kadar hiç ban almamışım senin yüzünden alırsam çok ucuza ban yemiş olurum oyuzden hadi canım eniştenin yanına
enişteyle akşam akşam delirmeceler

Yorumların hepsini okumadım ara ara baktım ve o kadar gereksiz yere yapılmış yorum vardı ki okumadan geçtim...

Bence annenize danışın siz bi ama o oda ablanızın yuvasını düşündüğü için söyleme diyecek büyük ihtimalle eski kafaları da bilirsiniz erkek yapar mantığı annenizin düşünceleri bu yönde olursa hiç söyleyemezsiniz söylediğinizde ve ortalık karıştığında annenizin tepkisini düşünün ona göre karar verin...

Belki eniştenize bi msj atabilirsiniz o gece konuşmalarınızı duydum inkar etme hepsini biliyorum deyin inkar edecek olursa ıspatlarım ortada kalırsın gibi şeyler söylerseniz bu gibi bişeyler yapabilirsiniz belki allah yardımcınız olsun

Maalesef bazıları kendilerini namus bekçileri sanıyolar.Hayatlarında erkeklerle hiç doğru dürüst ilişki kuramamış kocasından babasından abisinden başka erkek tanımamış hiçbi sosyal hayatı olmayanlar gelmiş burda yorum yapıyolar

Heralde sanıyolar ki her içki içen ya da her aynı odada uyuyan birbirine saldırıyo.Böyle cehalet görmedim.

Yorumunuz için teşekkürler.İlk önce bi annemle konuşuyum eniştemle ikinci olarak konuşcam.

sana mı soracaktım nasıl yorum yapacağımı?
ne düşünüyorsam onu söylerim sen o ayrıntıyı anlatırsan ben de ayrıntıdaki şeytanı dürterim?
içkili ortam bilmem ne diye anlatan da sensin
bi yürü git yaa..
bugüne kadar hiç ban almamışım senin yüzünden alırsam çok ucuza ban yemiş olurum oyuzden hadi canım eniştenin yanına
enişteyle akşam akşam delirmeceler

bu yazdıklarının hesabını mahkemede vericeksin.
Görürsün kafana göre insanların namusuna dil uzatmak neymiş.
Sanal ortam diye öyle geniş geniş konuşmanın bedelini ödiyceksin.
Terbiyesiz seni, herkesi kendin gibi biliyosun belli ki.
Mune Mune konumu kapatır mısın ve bu arkadaşın ip adresini öğrenmem konusunda yardımcı olur musun lütfen savcılığa suç duyurusunda bulunucam.

Mune Mune konumu kapatır mısın ve bu arkadaşın ip adresini öğrenmem konusunda yardımcı olur musun lütfen savcılığa suç duyurusunda bulunucam.
Kapattim konuyu

Mune Mune abla online oldugunda geri donus yapar size

Site yönetimi üyelere ait bilgileri 3. şahıslarla paylaşamaz.
Dava açılacaksa savcılık makamına dilekçe verilir, savcılık resmi yazıyla siteye başvurur, şikayet edilen üyenin bilgileri savcılığa teslim edilir, üyeler değil.

Back
X