- Konu Sahibi kapalikutu
-
kizlar 3 yildir beraberdik.ayrilali 12 gun oldu. ona ulasamiyorum diye kuzenimin facesinden msj attim.mesaji gordu.sonra hayatinda yani benle beraberken cevrimici olmak nedir onu bile bilmeyen adam cevrimici takilmaya basladi.isin asil koyan kismi daha once oyle birini aratmasindan dolayi sinir olup ayrildigim o kizi simdi ayrildiktan sonra hem de oniki gun sonra takip ettikerine ekledi.yani zaten bir tane takip ettigi kisi var o da daha once ayrilma sebebimiz olan o basit kiz.daha onceden bu kizi arattiginda da yine ayri oldugumuz konusmadigimiz yapayalniz kaldigi bi donemdi.cok icmisti.nerden mi biliyorum.cunku telefonda deli gibi kavga etmistik.ve o cok alkolluydu.simdi de ayni basitligi yaptigina inanamiyorum.su anki vaziyette artik barismak icin hersey imkansiz da boyle bise yasasaydiniz affeder miydiniz
kizlar 3 yildir beraberdik.ayrilali 12 gun oldu. ona ulasamiyorum diye kuzenimin facesinden msj attim.mesaji gordu.sonra hayatinda yani benle beraberken cevrimici olmak nedir onu bile bilmeyen adam cevrimici takilmaya basladi.isin asil koyan kismi daha once oyle birini aratmasindan dolayi sinir olup ayrildigim o kizi simdi ayrildiktan sonra hem de oniki gun sonra takip ettikerine ekledi.yani zaten bir tane takip ettigi kisi var o da daha once ayrilma sebebimiz olan o basit kiz.daha onceden bu kizi arattiginda da yine ayri oldugumuz konusmadigimiz yapayalniz kaldigi bi donemdi.cok icmisti.nerden mi biliyorum.cunku telefonda deli gibi kavga etmistik.ve o cok alkolluydu.simdi de ayni basitligi yaptigina inanamiyorum.su anki vaziyette artik barismak icin hersey imkansiz da boyle bise yasasaydiniz affeder miydiniz
Ayrılmışsınız..
Bitmiş...
Hala niye kuzeninden ona ulaşmaya çalışıyorsun..?
Hayatına yeni bir insan bile girebilir...
Herşeye hazırla kendini...
O sayfayı kapat ve yoluna bak..
"Affedermiydiniz" sorusunu da anlamadım...
Adam özür dilememiş ki...
Sen boşver onu..
Üzülüp kendini harap etme.
yani barısırsak anlamında özur dılese yanı bunu affeder mıydınız dıye sormak ıstedım.
2 gün içerisinde bin tane konu açmışsın
acaba hepsiyle nasıl ilgileneceksin merak ettim :)
konuna gelince bitmiş gitmiş niye üsteliyorsun bu kadar?
Affetme durumunuz yok ki.. Hatta ulaşamıyorum bile demissiniz. Adam yeni maceralara yelken açmış çoktan.. Ve arastirdikca uzulursun canım bilgine
Ayrıldığınızda yaptığı şeyleri affetme ya da affetmeme gibi bir lüksünüz olduğunu düşünmüyorum.Sonuçta artık size karşı bir sorumluluğu kalmamış. Size sadık kalacak diye bir zorunluluk yok. Adamın artık bir ilişkisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?