boyle biseyi affeder miydiniz?

kapalikutu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
95
1
6
35
İzmir
kizlar 3 yildir beraberdik.ayrilali 12 gun oldu. ona ulasamiyorum diye kuzenimin facesinden msj attim.mesaji gordu.sonra hayatinda yani benle beraberken cevrimici olmak nedir onu bile bilmeyen adam cevrimici takilmaya basladi.isin asil koyan kismi daha once oyle birini aratmasindan dolayi sinir olup ayrildigim o kizi simdi ayrildiktan sonra hem de oniki gun sonra takip ettikerine ekledi.yani zaten bir tane takip ettigi kisi var o da daha once ayrilma sebebimiz olan o basit kiz.daha onceden bu kizi arattiginda da yine ayri oldugumuz konusmadigimiz yapayalniz kaldigi bi donemdi.cok icmisti.nerden mi biliyorum.cunku telefonda deli gibi kavga etmistik.ve o cok alkolluydu.simdi de ayni basitligi yaptigina inanamiyorum.su anki vaziyette artik barismak icin hersey imkansiz da boyle bise yasasaydiniz affeder miydiniz( bu arada okuyan herkes özur dılememıskı ne affetmesı dıye soruyor.ben tam iyi ifade edememişim kendimi.yanı daha önceki olay oldugunda gelmıstı özur dılemıstı barısmıstık.öyle bişe şimdi olsa affeder mıydınız dıye soruyorum aslına)

Son düzenleme:
Ayrılmışsınız..
Bitmiş...
Hala niye kuzeninden ona ulaşmaya çalışıyorsun..?
Hayatına yeni bir insan bile girebilir...
Herşeye hazırla kendini...
O sayfayı kapat ve yoluna bak..
"Affedermiydiniz" sorusunu da anlamadım...
Adam özür dilememiş ki...
Sen boşver onu..
Üzülüp kendini harap etme.

Affetme durumunuz yok ki.. Hatta ulaşamıyorum bile demissiniz. Adam yeni maceralara yelken açmış çoktan.. Ve arastirdikca uzulursun canım bilgine

12 gün çok kısa zaman :26: ama adam kısa zamanda uzun işler yapmış
boşver bence o yolunu çizmiş bile bak...
iyi günler

Ayrıldığınızda yaptığı şeyleri affetme ya da affetmeme gibi bir lüksünüz olduğunu düşünmüyorum.Sonuçta artık size karşı bir sorumluluğu kalmamış. Size sadık kalacak diye bir zorunluluk yok. Adamın artık bir ilişkisi yok.

Basit insanlarin yaptigi seydir ayrilir ayrilmaz eski sevgiliye ya da diger eskiden gorustugu kizlara donmek. Siz basit misiniz bu soruya cevabiniz evetse hic dusunmeden affedip barismaya calisin.

ayrıldıysam eğer birdaha uğraşmazdım ama birlikteysem konuşurdum düzelmezse sonuç yine aynı olurdu.Demek ki aklının bir tarafındada baska brşeyler dönüyor ki bu hareketleri yapıyor

Affedilecek bir durum yok ki..
Ayrıldığım kişiyi affetsem ne olur affetmesem ne olur...
Sen kafanda bitir önce...

Özür dileyen affedelir ya da affedilmez; adam özür dilememiş ki

2 gün içerisinde bin tane konu açmışsın
acaba hepsiyle nasıl ilgileneceksin merak ettim :)

konuna gelince bitmiş gitmiş niye üsteliyorsun bu kadar?

Son düzenleme:
aranızdaki iliişkiye dair hiçbişey anlatmamışsın ki ne bilip yorum yapalım. adam belki seni gerçekten sallamıyo belki o kız yüzünden ayrıldınız diye seni kıskandırmaya nispet yapmaya filan çalışıyo herşey olabilir.

Adam ne yaptıki affeder misiniz demişsin? Yarım yamalak konu açmışsınız...
Şahsi fikrime gelince. Bitmiş gitmiş. Bırak geri de kalsın.
Zaten ortada affetmeni gerektirecek bir durum yok karşı taraf özür dilemiyor yalvarmıyor.
Yani o geri gelecekte siz affeceksiniz de Ooooooo yani...
Kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz. Saçma olmuş.
Kafanda kurup kurup hasta etme... Nasılsa unutursun...

Son düzenleyen: Moderatör:

yani barısırsak anlamında özur dılese yanı bunu affeder mıydınız dıye sormak ıstedım.

Adam sizden zaten özür dileyip geri dönme çabasında değil.

Hadi geri döndü diyelim.

Her ayrılığınızda ona koşması, içip onunla ilgili konuşması ona aşık olduğunu gösterir.

adam zaten af dilemiyor. kendi yoluna gitmiş, hayatını yaşıyor.
bu kadar erkek endeksli yaşamayın allasen.

2 gün içerisinde bin tane konu açmışsın
acaba hepsiyle nasıl ilgileneceksin merak ettim :)

konuna gelince bitmiş gitmiş niye üsteliyorsun bu kadar?

canım ben yenı oldugum ıcın tam olarak aslında forum kurallarını bılmıyorum.kusura bakma.kaç gundur cehennem gıbı bı acı yasıyorum.ne yapacagımı bılemedım.burdan en azından bırılerıyle konusmak az da olsa rahatlatıyor.onun için sürekli yazmaya calısıyorum

Affetme durumunuz yok ki.. Hatta ulaşamıyorum bile demissiniz. Adam yeni maceralara yelken açmış çoktan.. Ve arastirdikca uzulursun canım bilgine

canım daha önceden de bu aynı kız yuzunden ayrılmıstık.ve barısmıstık.yanı o anlamda boyle bıse olsa barısırmıydınız dıye sordum.o kendısı gelıp özur dılemıstı

tabiiki öyle de.daha ayrılalı on ıkı gun olmus.ve benım de facede oldugumu bıldıgı anda gıdıyor o benım gıcık olup onun yuzunden ayrıldıgım kızı eklıyor.bunu nasıl gözumun ıçine baka baka yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…