boyle biseyi affeder miydiniz?

Umurunda bile değilsiniz ki? Nasıl affedeceksiniz sizi aramayan bir adamı anlamadım ben...

canım bız daha önce de bu kıza faceden bakıyor dıye ayrılmıstık.benım o kıza sınır oldugumu cok ıyı bılıyor.görcegımı bılerek onu eklemıs.benım yapımı cok ıyı bılıyor.ben ayrı da olsak dayanamaz arar agzıma gelenı söylerdım.sonra o da resmen gunah cıkarır ve barısırdık.dun de aynı olayı yapınca yanı ola kı gene ararsa barısılır mı dıye sormak ıstemıstım

sanırım dün söylediklerimi hiç ciddiye almamışsın. böyle üstüne düştüğün sürece değil sana dönmek, senden daha da soğuyacak.

Kusura bakmada basit dedigin kız basit degilki her ayrıldınızda ekliyor ayrıca insan alkollüyken asıl kişiligi ortaya çıkar senin için bu daha kötü yani oyüzden çok alkollüydü yazmana gerek yok demekki hep takip edesi varmış zaten

canım daha önce cok buyuk bı tartısma yasadık ve ayrıldık.o zaman onun facesının sıfrelerı bendeydı.tartıstıgımız aksam o benım sınır oldugum kıza bakmıstı faceden.ben de hemen arayıp baya içimden ne gecıyosa soyledım ona.çok içmişti.zaten sacma sapan bı haldeydı.sonra kalktı benım yanıma geldı.ayrı sehırdeydık.senden ayrılmıstım kafam karmakarısıktı öylesıne baktım falan dedi.sonra barısmıstık.bı daha da asla yaptıgını görmedım.gene facesının sıfresı bendeydı.hep bakıyordum ama hıc oyle bıse daha olmamıstı.şimdi biz gene ayrıyız.daha on ıkı gun olmustu.dun benım de facede oldugum bı zaman gıttı o benım oldugum kızı arkadas olarak ekledı.ben de daha önce yasadıgım olayı hatırlayıp eger gelır de özur dılerse affedılır mı diye sormak istedim

belki de haklısınız kızlar.ben hala ınanamadıgım için algılayamıyorum belkı de gerceklerı

Dünden beri anlattıklarımız hakkaten umurunda değil..bak canım dışardan orjinal bir göz olarak söyleyelim..
Adam senin telini açmıyor,eşyalarını alıp almaman umrunda değil,çünkü seninle iletişim kesinlikle kurmak istemiyor..
Yeni arayışlara bile geçmiş,daha önce ilgisi olduğu kızı takip ederek.bunu seni sinir etmek için yapmıyor..inan kendisi için yapıyor.!
Başkada konularınla ilgili yorum yapmayacağım..daha çok acı çekmek istiyorsan.takip etmeye..kendi kendine olasılıklar yaratmaya devam et

sanırım dün söylediklerimi hiç ciddiye almamışsın. böyle üstüne düştüğün sürece değil sana dönmek, senden daha da soğuyacak.

canım aslında ustune dustugum falan yok zaten.asla artık aramıyorum sormuyorum.aramam da.sadece dunkı olayı ben de facedeydım gördum.sonrasında da gene bıse yapmadım

Görünen o ki daha önce affetmeniz bir şey değiştirmemiş.

O yüzden arasa da tabi ki affetmeyin.

o kadar duygusal bırıyım kı inanın hala onun böyle bı adam oldugunu kabullenemıyorum.soyledıgınız seylerı acı da olsa mantıken anlıyorum.ama hayatımda hıc bu kadar asagılandıgımı hıssetmedım.hala soktayım.bana beraberken bu kadar deger veren benı canından cok sevdıgını soyleyen adam mı bana tum bunları yapıyor dıye hala ınanamıyorum.

Evet tatlım o yapıyor..hepimiz aynı şeyleri yaşadık..senin şu kurduğun cümleleri hepimiz kurduk..nasıl yaa bu adam bunları mı yapıyor dedik..
Ama bunların gerçek yüzleri ayrılırken çıkıyor maalesef..Geçecek ama sende artık silkelenip 2gündür sana yazılanları teker teker tekrar oku
Biz buradan ne yazsak da boş..kendine yardım edecek,yine kendinsin..

neden o kadar guclu olamıyorum anlayamıyorum.inan sabah ezanınına kadar oturup dusunup agladım.ben bunu hak etcek ne yaptım dıye.ben 28 yasındayım artık bundan sonra yenı bırıne bu yasadıklarımdan sonra nasıl guvenırım dıye.3 yıldır benı delı gıbı seven sozde dunya ıyısı dusuncelı adam bana bunu mu reva gördu.daha bır hafta önce benım sınavım var dıye suprız yapıp bana kıtaplar gönderen adam.senı delı gıbı sevıyorum dıye gecenın bı yarısı uyanıp mesaj atan adam.tum bunları nasıl unutucam.yenı bı hayata baslıycam.ailem herkes onu bılıyor.ama ben tum bunları anlatamıyorum.hala beraberız sanıyorlar.

canım aslında ustune dustugum falan yok zaten.asla artık aramıyorum sormuyorum.aramam da.sadece dunkı olayı ben de facedeydım gördum.sonrasında da gene bıse yapmadım

bak ben sana kendimden örnek vereyim de biraz feyz alırsın belki. biz ayrıldıktan sonra ben acıdan ölüyordum, tıpkı senin gibi. 2 hafta sonra dayanamadım facebokuna baktım ikinci kez öldüm. bütün resimlerimizi silmiş, en yakışıklı resimlerini koymuş, gezmiş resim çekilmiş(daha 2 haftada!), arkadaşlarıyla keyifle yorumlaşmış, ilişkisi yok yapmış ilgilendiklerine kadınlar yazmış, bir tane duygusal parça ya da yorum yok, sanki ben hiç varolmamışım gibi. ben bunu gördüm ve bir hafta zombi gibi gezdim. o gün arayıp ona sövüp saymak istedim ağzıma ne gelirse. çok sevdiğim bir ablam beni engelledi ve sadece sessiz olmam gerektiğini söyledi. dönecek dedi( ki hiç tanımıyordu onu düşün) sadece sessiz ol dedi. ben artık kendimi nasıl tuttum bilmiyorum ama o günden zannedersem br buçuk ay sonra aradı. içmiş. üşüyorum dedi. beni sevdiğini söyle dedi. zırvaladı. sana demem o ki, kendini tut, hiçbir şekilde hiçbir yerden haberleşme. benim anladığım kadarıyla bu ilişki zaten huzurlu sağlam bir ilişki olamaz bu saatten sonra. hiç değilse sus ki, sonradan onun pişmanlığını görmek bir parça ruhuna iyi gelsin..

3 senedir birlikte olmuşsunuz ve o faceden bir kızı takip diyor .
Bu yüzden ayrılıyorsunuz ?
Arkadaşım bir insan faceden tanıştığı bir kıza 3 senelik sevgilisini feda ediyorsa ona adam denmez ki .
Dönme asla neyin çabası bu ?
Basit herifler .

Unutacaksın arkadaşım..kimler neleri unutmadı ki..aşk acısı tamam küçümsenecek birşey değil,ama hayatta daha büyük acılar var..
Evlendiğinizde kavga ettiğinizde,içip bu kızı ekleyebilirdi vs..Zaten kabul sürecinin bu kadar zor olmasının sebebi bunlar daha 1 saat önce
seni çok seviyorum.ölüyorum bitiyorum deyip,1 saat sonra sanki hiç öyle davranan,o sözleri söyleyen onlar değilmiş gibi terkedebiliyorlar
Çünkü çok güzel rol kesiyolar,aslında herşeyi kafalarında çoktan bitirmiş,sonra en ufacık bir tartışmada silip atıyormuş gibi yapıyorlar..
İşte bizim kafamızı burası bulandırıyor.ne olduğunu anlamayıp yalvarmaya,peşinden koşmaya başlayınca kendilerini birşey sanıyorlar..
O esnada peki kararına saygı duyuyorum..bizim içinde böylesi en iyisi olacak deyip,tamamen sessizliğe gömülseydin.bir süre sonra seni merak edecekti..hee ilişki devam edermiydi bilemem..ama birşey kırıldıysa eskisi gibi olmuyor artık..
Üzgünüm ama o seni sildi artık..en kısa zamanda seninde onu silmen gerekiyor..takip etmeye devam edersen daha da çok pisliklerini göreceksin inan bana..çok uzun yazdım kusura bakma

Senden af dileyen yok ki, çocuk yoluna bakıyor. Sen de bırak takip etmeyi ve sen de yoluna bak
Değmiyorlar işte, bazı erkekler senin gözyaşına da, aşkına da, üzüntüne de değmiyorlar.
Boşuna yıpratma kendini.

cok tesekkur edrım canım yorumların ıcın.bi yerde bı yazı okumsutum.dıyor kı kızlar ayrıldıktan sonra hep anılaraına sadık kalır daha cok onu dusunup acısıyla yuzlesır ve zamanla onu ıcınde hala severek yok eder.ama erkek ayrıldıgını veya yalnızlıgını kabul etmemek ıcın hıcbıse olmamıs gıbı davranmaya sankı onu hıc sevmemıs gıbı yenı bı hayat kurup onu unutmaya calısır.ama aradan bıraz zaman gecıp zamanında kızın yaptıgı gıbı acısını zamanında yasamayan erkek tam da duvara toslamıs gıbı kalıverırmıs gerceklerıyle.umarım onun ıcın de aynı böyle olur.ben ne yasarsam yasayım kısılıgımden de onurumdan da ödun vermeden yasadım hep.eger hemen baska erkelerle ılgılenmek onun acısını gecırseydı bu cok basıt yapılabılırdı.ama zaman gecıp o unutmak ıstedıgın ksıyı böyle yollarla unutsan da gecmeyen ve asıl hep ıcını yakcak olan sey kendıne saygın olacaktır.çok şükür ki ben onu hala taşıyabılıyorum.keşke o da yapabılseydı

Rica ederim canım..inan geçecek,başkasınıda seveceksin..şimdi öncelikle acını yaşa ve bitir..sonra çok güzel günler gelecek:)

Bravo tebrik ederim, ona mesaj atarak, üstelik kuzeninizden. Ona göre onun için baya zahmete girmiş ve popişini kaldırmışsınız. Erkekler tınlanmamaya deliren varlıklar. İlle popişleri kaldırılacak !
Eee kadın da kaldırmayınca deliriyor. Ulan diyor, kadınlar son derece duygusaldılar, e bu kız beni çok seviyodu niye peşimden gelip mesaj atmadı? Allah allah etkisi uyandırıyor kadın, ilgisiz davranarak.
Ama sen bu etkiyi yaratmamışsın.
Bırak affedip affetmemeyi, gelsin hele bi , onu o zaman hep birlikte düşünelim kuzum :)
Senin şuan tek yapman gereken, benim deyimimle ALLAH ALLAH ETKİSİ yaratmak
İlgiyi alakayı kes. Depresyonik hareketlerde bulunup gözüne batma.
O sanki hiç olmamış gibi davran. Bekle bakalım. Geri gelecektir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…