- Konu Sahibi kapalikutu
-
Umurunda bile değilsiniz ki? Nasıl affedeceksiniz sizi aramayan bir adamı anlamadım ben...
Özür dileyen affedelir ya da affedilmez; adam özür dilememiş ki
aranızdaki iliişkiye dair hiçbişey anlatmamışsın ki ne bilip yorum yapalım. adam belki seni gerçekten sallamıyo belki o kız yüzünden ayrıldınız diye seni kıskandırmaya nispet yapmaya filan çalışıyo herşey olabilir.
Kusura bakmada basit dedigin kız basit degilki her ayrıldınızda ekliyorayrıca insan alkollüyken asıl kişiligi ortaya çıkar senin için bu daha kötü yani oyüzden çok alkollüydü yazmana gerek yok demekki hep takip edesi varmış zaten
sanırım dün söylediklerimi hiç ciddiye almamışsın. böyle üstüne düştüğün sürece değil sana dönmek, senden daha da soğuyacak.
Dünden beri anlattıklarımız hakkaten umurunda değil..bak canım dışardan orjinal bir göz olarak söyleyelim..
Adam senin telini açmıyor,eşyalarını alıp almaman umrunda değil,çünkü seninle iletişim kesinlikle kurmak istemiyor..
Yeni arayışlara bile geçmiş,daha önce ilgisi olduğu kızı takip ederek.bunu seni sinir etmek için yapmıyor..inan kendisi için yapıyor.!
Başkada konularınla ilgili yorum yapmayacağım..daha çok acı çekmek istiyorsan.takip etmeye..kendi kendine olasılıklar yaratmaya devam et
o kadar duygusal bırıyım kı inanın hala onun böyle bı adam oldugunu kabullenemıyorum.soyledıgınız seylerı acı da olsa mantıken anlıyorum.ama hayatımda hıc bu kadar asagılandıgımı hıssetmedım.hala soktayım.bana beraberken bu kadar deger veren benı canından cok sevdıgını soyleyen adam mı bana tum bunları yapıyor dıye hala ınanamıyorum.
Evet tatlım o yapıyor..hepimiz aynı şeyleri yaşadık..senin şu kurduğun cümleleri hepimiz kurduk..nasıl yaa bu adam bunları mı yapıyor dedik..
Ama bunların gerçek yüzleri ayrılırken çıkıyor maalesef..Geçecek ama sende artık silkelenip 2gündür sana yazılanları teker teker tekrar oku
Biz buradan ne yazsak da boş..kendine yardım edecek,yine kendinsin..
canım aslında ustune dustugum falan yok zaten.asla artık aramıyorum sormuyorum.aramam da.sadece dunkı olayı ben de facedeydım gördum.sonrasında da gene bıse yapmadım
neden o kadar guclu olamıyorum anlayamıyorum.inan sabah ezanınına kadar oturup dusunup agladım.ben bunu hak etcek ne yaptım dıye.ben 28 yasındayım artık bundan sonra yenı bırıne bu yasadıklarımdan sonra nasıl guvenırım dıye.3 yıldır benı delı gıbı seven sozde dunya ıyısı dusuncelı adam bana bunu mu reva gördu.daha bır hafta önce benım sınavım var dıye suprız yapıp bana kıtaplar gönderen adam.senı delı gıbı sevıyorum dıye gecenın bı yarısı uyanıp mesaj atan adam.tum bunları nasıl unutucam.yenı bı hayata baslıycam.ailem herkes onu bılıyor.ama ben tum bunları anlatamıyorum.hala beraberız sanıyorlar.
Unutacaksın arkadaşım..kimler neleri unutmadı ki..aşk acısı tamam küçümsenecek birşey değil,ama hayatta daha büyük acılar var..
Evlendiğinizde kavga ettiğinizde,içip bu kızı ekleyebilirdi vs..Zaten kabul sürecinin bu kadar zor olmasının sebebi bunlar daha 1 saat önce
seni çok seviyorum.ölüyorum bitiyorum deyip,1 saat sonra sanki hiç öyle davranan,o sözleri söyleyen onlar değilmiş gibi terkedebiliyorlar
Çünkü çok güzel rol kesiyolar,aslında herşeyi kafalarında çoktan bitirmiş,sonra en ufacık bir tartışmada silip atıyormuş gibi yapıyorlar..
İşte bizim kafamızı burası bulandırıyor.ne olduğunu anlamayıp yalvarmaya,peşinden koşmaya başlayınca kendilerini birşey sanıyorlar..
O esnada peki kararına saygı duyuyorum..bizim içinde böylesi en iyisi olacak deyip,tamamen sessizliğe gömülseydin.bir süre sonra seni merak edecekti..hee ilişki devam edermiydi bilemem..ama birşey kırıldıysa eskisi gibi olmuyor artık..
Üzgünüm ama o seni sildi artık..en kısa zamanda seninde onu silmen gerekiyor..takip etmeye devam edersen daha da çok pisliklerini göreceksin inan bana..çok uzun yazdım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?