- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi kapalikutu
-
tabiiki öyle de.daha ayrılalı on ıkı gun olmus.ve benım de facede oldugumu bıldıgı anda gıdıyor o benım gıcık olup onun yuzunden ayrıldıgım kızı eklıyor.bunu nasıl gözumun ıçine baka baka yapıyor.
canım daha önce cok buyuk bı tartısma yasadık ve ayrıldık.o zaman onun facesının sıfrelerı bendeydı.tartıstıgımız aksam o benım sınır oldugum kıza bakmıstı faceden.ben de hemen arayıp baya içimden ne gecıyosa soyledım ona.çok içmişti.zaten sacma sapan bı haldeydı.sonra kalktı benım yanıma geldı.ayrı sehırdeydık.senden ayrılmıstım kafam karmakarısıktı öylesıne baktım falan dedi.sonra barısmıstık.bı daha da asla yaptıgını görmedım.gene facesının sıfresı bendeydı.hep bakıyordum ama hıc oyle bıse daha olmamıstı.şimdi biz gene ayrıyız.daha on ıkı gun olmustu.dun benım de facede oldugum bı zaman gıttı o benım oldugum kızı arkadas olarak ekledı.ben de daha önce yasadıgım olayı hatırlayıp eger gelır de özur dılerse affedılır mı diye sormak istedim
Bravo tebrik ederim, ona mesaj atarak, üstelik kuzeninizden. Ona göre onun için baya zahmete girmiş ve popişini kaldırmışsınız. Erkekler tınlanmamaya deliren varlıklar. İlle popişleri kaldırılacak !
Eee kadın da kaldırmayınca deliriyor. Ulan diyor, kadınlar son derece duygusaldılar, e bu kız beni çok seviyodu niye peşimden gelip mesaj atmadı? Allah allah etkisi uyandırıyor kadın, ilgisiz davranarak.
Ama sen bu etkiyi yaratmamışsın.
Bırak affedip affetmemeyi, gelsin hele bi , onu o zaman hep birlikte düşünelim kuzum :)
Senin şuan tek yapman gereken, benim deyimimle ALLAH ALLAH ETKİSİ yaratmak
İlgiyi alakayı kes. Depresyonik hareketlerde bulunup gözüne batma.
O sanki hiç olmamış gibi davran. Bekle bakalım. Geri gelecektir :)
Kıza karşı bişey hissediyo olabilir, bitirdiysen daha geri dönme boşver.
ya kız hem öyle hanı takıpçılerı falan olan bı kız hanı ne bıleyım böyle kızlar var ya facede hanı basıt tuhaf ne bıleyım işte öyle bı kız.hem de çok küçük daha.yanı ne bileyim bişe hıssetıgınden degıl de bence ıste erkekce duygular sankı.
canım ben yenı oldugum ıcın tam olarak aslında forum kurallarını bılmıyorum.kusura bakma.kaç gundur cehennem gıbı bı acı yasıyorum.ne yapacagımı bılemedım.burdan en azından bırılerıyle konusmak az da olsa rahatlatıyor.onun için sürekli yazmaya calısıyorum
ben de dahil tüm insanlar böyle yapılınca yanlış anlaşılıyo canım.. ondan yazdım
estağfirullah ne kusuru benlik bişey yok..
sürekli yazmak istiyorsun bir konu üzerinden devam edebilirsin inşallah.. sana da zor olur öbür türlüsü
konunla ilgili: sevgilin sinir etti beni.. hem o kız yüzünden ayrılıyorsunuz kavga edip hem de inat eder gibi gözüne gözüne sokuyo onu takip ettiğini falan
bırak ya arkadaşım inadına yapıyo.. sen üzül diye.. ne basit hareketler yaa
bilmem ben olsam affeder miyim? ama önce güzel bir süründürmelisin
bide takip etme faceden boşver.. ne biliyim başka şeylerle uğraş kafanı dağıt..
sağol canım biliyorum aklımı baska seylere vermeye calısıyrum ama cok zor gelıyor.çalısıyordum işi bıraktım.zaten evdeyım.bunalıyordum bı de ustune bu.ben onu cok ıyı tanıdıgım ıcın bunu neden yaptıgını bır suru kız varken neden gıdıp onu gözumun ıcıne baka baka ekledıgını bılıyorum.ama bu benım ona olan ınancımdakı kırılmayı degıstırmıyo.ayrılmıs da olsak en azından daha saygılı olabılseydı.benım kırılcamı dusunup hareket edebılseydı keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?