Böyle davranan erkeğin amacı nedir ?

hilalkiz

'O' her şeyi işitendir,sesini mutlaka duyar...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
1.223
704
43
Ablalarım kardeşimlerim öncelikle herkese merhabalar,

Benim sizlere bir maruzatım olacaktı sizlerin fikirlerini almak istedim eğer uzun olursa kusuruma bakmayın

21 yasında, üni 3. sınıf öğrencisiyim. 1. sınıfa başladığımdan beri tanıdığım arkadaşım olan bir çocuk var, sınıfta dısarda sohbet ederiz konuşuruz ederiz bir sıkıntımız yok gayet normal arkadaşız yani

böyle çocuğun arada imalı lafları bakışları fln olurdu ama pek önemsemezdim açıkcası ama 3 haftadır beni çok rahatsız eden hal ve tavırlar içerisine girdi. Fiziksel yapımla alakalıbeni rahatsız edicek söylemlerde bulunmaya başladı. 6 kilo vermiş olmama ragmen sen kilo mu aldın dedi sanki gıdık yapmışsın dedi ben bozuldm acıkcası ki kilo verdiğim bariz belli bir de bana bunu bu şekilde söylicek kadar samimi değiliz bende hayır tam aksine verdm dedim
ertesi hafta yine aynı muhabbet ısrarla hayr almadm dedm bana yüzden kilo almıssın gibi geliyor dedi ve cenemin altına dokundu kendimi geri cektim dokunmasndan rahatsz olmustm ama hızlı olamadm pek yazdan beridir seni görmediğim için bana öyle geliyor herhalde dedi tamam dedm ama rahatsz olduğumdan belli yani

bu hafta da gitmiş yakın arkadasıma söylemiş aynı seyi kilo mu aldı sanki ne diye ve ben konustugumda bana tavırlı söylemlerde buluuyor bir laf edeyim başka arkadasımla baska yerden gelip bir şey mi dedin diyo sert bi tavırla evet dedim diyorum bende sessiz ol fln dedi sesini kes diyemiyo da öyle ceviriyo lafı

uzun oldu kusuruma bakmayın sizce niye böyle davranmaya başladı bu cocuk benmle derdi ne ? Böyle devam ederse muhattap olmicam

Bir de görmemezlikten gelmeler başladı

Hoşlanıyo galiba. Ulaşılmaz görüyo da olabilir

arada nasıl desem gözümün içine içine bakmaları vardı ama tam olarak belirtici bi harekette bulunmadı bende üstüne düşünmedim açıkcası

Back
X