• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle erkeklere güvenilebilinirmi!??

sanane0025

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
851
88
98
Slm kizlar

Yaklasik 1.5 ay önce bi cocukla tanistim ilk görüsmede hemen hop üzerlme atlamak istedi tabi ben istemeyince saygi duydu bana azgin oldugunuda dedi ...annesinin üzerine yemin etti kötü niyetli olmadini ama her görüsmede bi erkek hep istese bu sizce ciddimi?? Bana dedi daha oda evlilik planlarini kurmak istiomus ama o hareketleri buraz korkuttu sizce böyle azgin olan erkekler ciddi düsünürmü?? Cevremdikler hepsi hayir dediler ??

İster ciddi ister yarı ciddi ister ciddiyetsiz erkeklerin beyin kıvrımlarının çoğu bu düşüncelerle büklüm büklüm olmuştur.
Kimi bunu bir anda ortaya çıkarır kimi aylar sonra

Bu nasıl bır soru yahu .

Azgın Erkekler Ciddi Düşünürmü ? :deli:

10 Azgın erkeğe sorduk ; Hayır sadece azgınlıgımızı gidermek için beraber olduk dediler.

Bana ozm niye anneme yemin ederim dedi bu gerizekalı annesi demek okadar degerli degilmis

Bu ne hız. Birde sana azgın olduğunu da söylüyor öyle mi ? Aman dikkat et derim. Çok kişiliksizce bir hareket bu. Hemen yakınlaşmak isteyen erkekten hayır gelmez.

Bu ne hız. Birde sana azgın olduğunu da söylüyor öyle mi ? Aman dikkat et derim. Çok kişiliksizce bir hareket bu. Hemen yakınlaşmak isteyen erkekten hayır gelmez.

Cuma günü son bulusmaydi birde bana diyor ben oyuncagin deglim kimin kimin oyuncagini bilmiyomus gibi

Back
X