kızlar aranızda eşi çok kıskanç olan var mı ? ben artık bunaldim çekilmez oluyor bazen, ne sosyal hayatın oluyor ne iş ne arkadaş off yaa.. ailemden zaten çok uzağım 8 aydır göremiyorum yazın beraber gideriz seni tek gonderemem diyor neymis bensiz yapamazmis yalana bak!..
kursa gidiyorum o da mecburi yani. kurstan arkadaşlar var iki tane onlarla aram iyi, bize buyur hem açılmış olursun diyorlar,sagosunlar.. ama buaralari pek bilmedigimden genelde hep eşimin akrabalarına gidip geliyorum.. esiminde haberi olsun bari gideceksem diye düşünüp, gece söyledim, aşkım kurstaki bayan arkadaşlarım görüşmek istiyorlar bende istiyorum gidip gelmeyi, hem arkadaş edindimmi daha çabuk isinirim buralara dedim. saçmalama olmaz gidemezsin, okadar akraba var onlara git gel arkadaş nedir yaa dedi. noluyo be dedim guzellikle, insan gibi bişey sordum haberin olsun istedim senin şu tavrina bak, sen kankilerinle kahveye gidiyorsun ben birşey diyormuyum dedim..
bi sinir oldu montunu aldığı gibi kapinin önüne fırladı sigara içti. sonra normale dönmüş gibi sarıldı bende sarıldım içimden kendime kendime konustum inşallah bu huyun düzelir herseyime karisiyor sanki kreş çocuğuyum babam bile bana bukadar karışmadı falan filan.. aklıma geldikçe halâ sinir oluyorum, sosyal hayatim olsun istiyorum çalışmama da izin vermiyor arkadaşımda yok ee neyapmaya çalışıyor bu adam..?
aranızda kocası böyle olupta zamanla düzelen oldumu? kvdemle annem yeni evlisiniz gözünden bile sakiniyor diyorlar ama ben inanmiyorum karakter meselesi bence.. neyapmaliyim zamana mi biraksam, ustunemi gitsem, umursamasammi tikandim kızlar??