ya aynen katılıyorum yine arkadaşlar falan eve gelebilir ama her zamanda olmazki yaaa hele bide habersiz gelen misafiri varmışki eyvahlar olsun sinir olurumSurekli olmasi cok abartili asosyal olan biziz mesela bizim eve misafir gelmiyor bizde gitmiyoruz akraba olarak bikac kisi kirk yilda bi gelir oda gec saatte gelmez gec saate kadar oturmaz ben asosyalllikten cok memnunum bir arkadasim komsum bile yok oderecesiz biraz azaltsaniz o asosyallik olmaz yani
Evet baska sehirde yasamis universitede, sonra yurtdisinda yasamis, sonra turkiyeye donunce ayri yasamis ailesinden. Ve evet hep cok kalabalik yasamaya alismis. Mesela sinavlara kalabalik calisan insanlar vardir ya universitede, iste onlardan. Ben de tam tersiyim. Tamam arkadaslarla gorusulsun ama arada olursa ve beraber karar verilirse guzel. Ayrica ben hep aileyle yasadim, biraz ozgur olmak istiyorum. O su an ailesine duskun cunku sanirim babasi birkac ay once vefat ettigi icin bi hassasligi var ama nereye kadar? Evlenmeseydi o zaman diyorum. Evlenmeden once 8 ay flort ettik. Hep evindeydik. Arada arkadaslar vardi ama genelde basbasaydik. Boyle degildi.hergün evde misafir çok sıkıcı, asosyalliklede hiç alakası yok bence misafir sevmemenin, herkes misafir sevmek zorunda değil, eşin üni. başka şehirde mi okudu acaba, çok mu alışık evde hep birilerinin olmasına
keşke bu konuları evlemeden konuşsaymışsınız
Evet. Yakinda ev alicak dedigine gore. Onun oturdugu evi dekore ettik, buraya geldim.Bekarken yaşadığı eve mı gelin geldin?
Yok kendi isi var. olmasa da gitmez. Ben de gitmem. Babam hasta, asla birakmam. Bi ara annesi ve ablasiyla kavgaliydi, o kadar huzurluyduk ki.canım benim ne çekiyosun yaa allah sabır versin bence ne yap ne et kocanın imkanı varsa(tayin falan gibi) şehir değiştirin kimseyi bi tanımadan beraber arkadaşlar edinin beraber bi açlığı tokluğu yaşayın birbirinize muhtaç olun görür o zaman. kavga etmezsiniz daha fazla inşallah ama
Dusuncesiz yaa. Bi keresinde dus almistim, salonda bornozla oturuyodum, artik giyineyim dedim, yatak odasina gectim, o anda kapiyi acti, annesi ve bi arkadasiyla girdi. Salonda olsam asla kacacak yerim yok. Bunu da soyledim. Bak boyle yapma dedim. Umrunda diil.O ne öyle ya ?
Bence önce kilidi değiştir.
Sen evdeyken anahtarla açmak neden?
Dusuncesiz yaa. Bi keresinde dus almistim, salonda bornozla oturuyodum, artik giyineyim dedim, yatak odasina gectim, o anda kapiyi acti, annesi ve bi arkadasiyla girdi. Salonda olsam asla kacacak yerim yok. Bunu da soyledim. Bak boyle yapma dedim. Umrunda diil.
Oo yemek yaptim desem direkt anne ve kardes bizde zaten de... Disari cikmayi sevmiyor. Hicbi yere gitmez.Esin gelmeden plani sen yap ve mesajla sor..
Bugun erken gelebilecek misin sana çok güzel yemekler ve sofra hazirlamak istiyorum..
Bugün eve erken Gelebilirsen şöyle bir yerde su meşhurmuş onu yiyip sinemaya gitsek olur mu?
Ya da erken gel annenlere gidelim vs gibi planlari mesajla sorup biraz atilgan olun.
Emin olun umrunda olmaz. Diyorum ki onun eve gelecegi saatte ben de disarda olayim. Mesela annemlerde. Cok yakiniz zaten. Aradiginda da gelicem geliyorum falan diyim. Onlar istediklari gibi otursunlar. Mutlaka sorar noluyo diye. O zaman bi konusma yapiyim. Nasil olur?Elinden anahtarı almak yada kilidi değiştirmekten başka çaren yok.
Geceliği giy otur salonda yada ağda falan yap gelme saatinde ne anasını getirir ne danasını.
anladım benim tavsiyem çok zor kolay değil ama kesin çözümdü neyse onu geçelim bak benim teyzemde aynı senin durumundaymış aynı ve hatta daha kötü mesela eşi arkadaşlarından bi türlü kopamamış evi otel gibi kullanıyomuş bazen haber vermeden arkadaşlarıyla gidip geç geliyomuş eşinin akrabaları hep eve geliyomuş kaynanası kaynı sabah gece dinlemeden geliyolarmış teyzem bi pijamalı daha yataktan kalkmamış eve kaynı gelmiş mesela ama şimdi eniştem teyzmin gözünün içine bakıyo teyzem yapıştı enişteme resmen hiç bırakmadı sabretti zamanla düzeliyo kocan hasta oluyo mesela bi bakıyo herkesten önce ulaşıyosun ona anlıyo durumu mecbur... işte sana bu süre geçene kadar nasıl dayancağını napacağını bulmamız lazımYok kendi isi var. olmasa da gitmez. Ben de gitmem. Babam hasta, asla birakmam. Bi ara annesi ve ablasiyla kavgaliydi, o kadar huzurluyduk ki.
Sen salonda ağda yaparken arkadaşı yada annesiyle gelse içeri bidaha kimseyi söylemeden getirmez.Emin olun umrunda olmaz. Diyorum ki onun eve gelecegi saatte ben de disarda olayim. Mesela annemlerde. Cok yakiniz zaten. Aradiginda da gelicem geliyorum falan diyim. Onlar istediklari gibi otursunlar. Mutlaka sorar noluyo diye. O zaman bi konusma yapiyim. Nasil olur?
Evet gecis donemi diye eski hayatina devam ediyo da olabilir. Ya da hic degismeyebilir de. Degismesi icin sabirla beklemem mi lazim?anladım benim tavsiyem çok zor kolay değil ama kesin çözümdü neyse onu geçelim bak benim teyzemde aynı senin durumundaymış aynı ve hatta daha kötü mesela eşi arkadaşlarından bi türlü kopamamış evi otel gibi kullanıyomuş bazen haber vermeden arkadaşlarıyla gidip geç geliyomuş eşinin akrabaları hep eve geliyomuş kaynanası kaynı sabah gece dinlemeden geliyolarmış teyzem bi pijamalı daha yataktan kalkmamış eve kaynı gelmiş mesela ama şimdi eniştem teyzmin gözünün içine bakıyo teyzem yapıştı enişteme resmen hiç bırakmadı sabretti zamanla düzeliyo kocan hasta oluyo mesela bi bakıyo herkesten önce ulaşıyosun ona anlıyo durumu mecbur... işte sana bu süre geçene kadar nasıl dayancağını napacağını bulmamız lazım
Lazer yaptirdim kilim da yok ki:))))))Sen salonda ağda yaparken arkadaşı yada annesiyle gelse içeri bidaha kimseyi söylemeden getirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?