- 31 Ağustos 2016
- 460
- 134
- 33
Bence olmaz olmamalı. 1.5 aylik evliyiz 4 5 kere 2 3 gun suren kusluklerimiz oldu hala oluyor. Isyan etmek üzereyim. En basit anlaşmazlık yetiyor kusmemize. Tartışsak bu kadar yorulmam inanın. Evdeyim tüm gün bi de konuşacağım tek insan eşim olduğu halde durumlar böyle. Bence psikolojik şiddet bu. Bi kere dedim tum gün yalnızım bi de sen böyle yapıyorsun diye 1 2 tartışmada kusmedik sonra yine aynı. Böyle bi ömür düşünemiyorum.
Küslükler iki tarafli oluyor. Anlaşamayınca tepkimizi böyle koyuyoruz ama bunaldim isyan etmek üzereyim gerçekten. Onun dışında eşim evde olmama rağmen her seyime yardım eder temizlik yapar yemek yapar vs. Ama huzurum olsun yeter ki her gun 3 cesit yemek yapayim, razıyım. Icime kapaniyorum iyice kendimi kötü hissediyorum. Napabilirim? Kötü düşünmek için erken mi?
Küslükler iki tarafli oluyor. Anlaşamayınca tepkimizi böyle koyuyoruz ama bunaldim isyan etmek üzereyim gerçekten. Onun dışında eşim evde olmama rağmen her seyime yardım eder temizlik yapar yemek yapar vs. Ama huzurum olsun yeter ki her gun 3 cesit yemek yapayim, razıyım. Icime kapaniyorum iyice kendimi kötü hissediyorum. Napabilirim? Kötü düşünmek için erken mi?