Böyle evlilik olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi elvta
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elvtacım....eşinin cinsel hayatı önceleridemi eksikti bedenen bir problemimi var??sonradanmı oldu??sonradan olduysa adım gibi eminim hayatında biri var ama sadece özel ilişki yani seni boşayıp girdaba girmeyi göze alacak gibi değil eğlencelik.belkide bir değil birileri çerezlik.sen sanki ona ana kapısı gibi olmuşsun artık..düzelirmi dedim ama düzelicek birşey yok çünkü kumaşın tutulacak tarafı kalmamış nereyi tutsan yırtılıyor güzelim,önem,sevgi,samimiyet kalmamış.
en büyük avantajın bebiş yokkk,işin var ,o halde boşa gitsin çünkü aşk,sevgi ve özel duyguları daha 20 sene doyasıya yaşayacak kadar gençsin anladığım kadarıyla.
opuyorumnanaktan

evlendiğimizde de problemleri vardı.ama bu kadar bariz değildi...bedenen bir engeli yok. çok afedersiniz erken boşalmayla başladı..şimdi de ( yine cook aferdersiniz ) sertleşme problemi yaşıyor...bu durum için dr.a gitti ama artık pek de çözüm olmadı gibi...yada bizimki pek üstüne gitmedi bu işin...

ahh benim ayı kocam...tek sorun bu olsa iyi ...gittiğimiz her yerde uyur.denize gideriz uyur, arabayla yola cıkarız 1 saat süremez ceker kenara uyur,misafirliğe gideriz uyur....karım ne yapar,genç kadın yalnız bırakmayayım demek yok...
evi borçlular arar 100ytl için kavga ediyosun benle der...eve misafir geldiğinde ellerinde poşet varsa gözünü diker o poşete bakar,gelenler de rahatsız olur...dısarda giydiği kıyafetle uyur,sabah kalkar aynı kıyafetle çıkar gider...gelirini hiçbirzaman net bir şekilde söylemez...borcuna çok sadık olduğu söylenemez,paracıdır...

**** Bunları da az önce okudum :1shok: Bence Eşiniz yetiştiği aile düzeni yüzünden bu huylara sahip ...

Bir tanıdığımdan biliyorum , kadıncağız senelerce bu huylarını değiştirmesi için mücadele etti eşiyle . Kendisi yaşlandı ama eşini bir nevi değiştirebildi hala evliler ve mutlular ...

Acaba her yerde uyuması bir hastalık belirtisi olabilir mi ? CADIARZU Bilemiyorum yaa , hemen boşa gitsin lafı beni çok üzüyor .. Allah yardımcınız olsun canım :Saruboceq:

canım zaten ruhende miskinmiş anladığım kadarıyla ruhen olunca bedene ve özel yaşama yansır tabi sorması ayıp kaç yaşında eşiniz.yani 50 falan değilse altındaysa erkek dediğin eni konu bu işin çözümünü bulur bu doğanın kanunu çünkü..
bir akrabamın eşinden bahsedicem bu bir örnektir..
adam eşiyle bedenen ve ruhen bağının azaldığı eşinden sıkıldığı dönemlerde yeni heyecenlar arıyor eşini sürekli derinden aldatıyor yıllarcaaaa,ve bu zamanlar zarfında bedenen ilişkiler aylara düşüyor yıllara düşüyor olmuyor ve birgün adam aşık oluyor ve eşiyle özel hayatı artık hiç olmamaya başlıyor ve sanırım 2 yıl sonra falan ayrılıyorlar adam diğeriyle evlaniyor..
anlata bildimmi bu soğukluk bana normal gelmedi arkadaşım neresinden bakarsan bakkkkk erkek.
veeeee.üzgün olarak şunuda belirtmek istiyorum....
etrafımızda çok duyduk tanıdık gördük ho......ama evlilik kılıf...iki tarafta evli ama birlikteler..ve bununla ilgili gazelerde yazı dizileri çıktı vallahi olmaz dememeli er erkeğin içinde 100/45 kadın yatarmış...benimki sadece varsayım..

çok zor yasadıklarınız........

tek bir soru sorun kendinize:''bu şekilde,bu insana ne kadar daha tahammül edebilirim?''

ama benim fikrim,bitmiş bir ilişki sizinki...........:çok üzgünüm:

Boşan boşan boşan...
Cinsel hayatınız bitmiş, birbirinize karşı sevgi beslemiyorsunuz herşey olumsuz..
AYrıca doktordan cinsel sorunuyla ilgili bir delil alabilirsen zaten cindsel birliktelik yoksa sağlanamıyorsa kadın boşanmak istiyorsa hakim boşuyor, emsal kararları örnek göstererek dava açabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar.uzun süre burada misafirdim ama burada problemlere cok farklı açılardan da bakılabildiği için size derdimi paylaşmak istedim...

yaklasık 6 yıldır evliyiz,cocuk yok.çok uzun zamandır ( 1 yılı gecer herhalde )eşimle beraber olmuyoruz. halinden o da rahatsız gibi görünmüyor. yataklarımız da ayrı( 2 yıldır ). ama bu kendiliğinden gelişen bir durum. Tv nin karsısında uyuyor.zaten ben de yalnız yatmaya alıştım istesemde uyuyamam artık...akşamları o Tv nin karsısında ben PC nin, ya da tersi...beni kıskanmaz napıyor bu kadın bu kadar bilgisayarın basında demez...

cinsel anlamda , sen soğuttun beni die ,gülerek inceden inceye laf sokar.halbuki kendisin bu konuda problemi vardır...artık o hayatımız bitti diyebilirim.ama tek sorun da bu değil.hep ufak tefek yalanlarını yakalıyorum özellikle para konusunda.evi borçluların da aradığı oldu ...geldiği gittiği yeri ben sormazsam o adam gibi söylemez...
evde doğru dürüst paylaştığımız hiçbişey yok. ama beraber cok güzel alışveriş yaparız, bazen gezeriz vs vs...
konyuşmayı cok denedim ama olmuyor işte...
nasıl bir evlilik bu?bazen bosanmayı bile düşünüyorum....
sizce böyle evlilik olur mu?ne yapmalıyım????

kısacası şöyleki dinimizde kadınla erkek 6 ay süre içinde birlikte olmazlarsa zaten nikah dinen düşüyor bildiğim kadarıyla
ama zaten sizde de bazı şeyler bitmiş gibi bence henüz vakit varken ve çocukta yokken ayrıl canım üzme kendini daha fazla... üstelik yalanda söylüyor diyorsun
o borçlar ilerde senin başına dert olur dikkat et bence

bence sevgide saygıda kalmamış aranızda bitirmek en iyisi gibi görünüyor. 1 yıl çok uzun bir zaman eğer eşinin cinsel anlamda problemi varsa neden daha önceden doktora gitmediniz anlamıyorum. o sana yaklaşmayınca sende soğuk davranmışsın diye düşünüyorum. mevlam hayırlsıını versin

bugün yine kavga ettik,eskiden hep o sesiyle,abuk subuk konuşmalarıyla beni bezdirir ve bastırırdı.şimdi aynı taktiği ben ona uyguladım...durmadan taramalı tüfek gibi konuştum,bağırdım,çağırdım...sustu kaldı,cevap yetiştiremedi...en sonunda bana dediği laf da '' satanistler gibi bağırıyorsun '' oldu. evden çıkarken de yüzünde yenik bir ifade vardı...hoşuma gitti...
böyle böyle Eylüle kadar canından bezdireceğim onu...
Adam hala mutluyuz,ben seni seviyorum diyor yaaa,gerçi sinirlenince de başka şeyler söylüyor...
Avk; ''raporla tek celsede boşanma olmaz,o da karşı bir ifade verecektir,dava da 2. celseye ertelenir ''dedi..
Yüce Allahım bana yapmak istediklerim konusunda bana yardımcı olsun inşallah...

bence sevgide saygıda kalmamış aranızda bitirmek en iyisi gibi görünüyor. 1 yıl çok uzun bir zaman eğer eşinin cinsel anlamda problemi varsa neden daha önceden doktora gitmediniz anlamıyorum. o sana yaklaşmayınca sende soğuk davranmışsın diye düşünüyorum. mevlam hayırlsıını versin

benim de herzaman cok sıcak davrandığım söylenemez evet haklısın ama galiba ten uyumu denen şey bizde olmadı, dolayısıyla onunla beraber olmak benim de pek hoşuma gitmiyor açıkcası...
ama ben yine hep çözümcü olmaya çalıştım ama malesef onda da bir gayret olmadı...
biz evlendiğimizden beri birbirini deli gibi arzu eden bir çift olmadık...

kavga bile etse yine de beraber uyuyan çiftlere çok özeniyorum...ne güzel...Allah kimseyi yuvasında mutsuz etmesin...

allah allah daha çok yeni evlisiniz niye böyleki sevmedenmi evlendiniz nacaba insan sevmese bile alışır ten çeker yani bilmiyorum garip.:uhm:

evlilik terapistini düşündüm ancak küçük bir kasabada yaşıyoruz...biraz zor bizim için...galiba en büyük sorun ben bu adama iyice gıcık kaptım onun da bana bayıldığı pek söylenemez...
çıkarları için de boşanmayı asla aklından geçirmez....
bana o kadar yapmacık geliyor ki sarılması,öpmesi,problemlerimizi çözelim demesi.ama aslında bunun için hiç de uğrasmak istememesi...
yaa bir de bir ara bizim evimizde tadilat vardı.birgin bir uyandım şortlu,askılıbir vaziyete. adamlar dolmuş evin içne...bizimki uyanmış,işçiler gelmiş ve kendisi beni uyandırmadan evden ayrılmış....
ya insan karısını değil uyurken,uyanıkken bile evde işçilerle karısını yalnız bırakmaz...
aksam eve geldiğinde o kadar kızdım ki...sonra uyandırıp gitti...( cok normal birşey yapıyormuş gibi... )

yorumların hepsini okuyaadım ama bu anlattın konuya eşine çok kızdım.bi koca nasıl haber vermeden ilin adamlarını evde bırakıp gider.:oklava:

benim de herzaman cok sıcak davrandığım söylenemez evet haklısın ama galiba ten uyumu denen şey bizde olmadı, dolayısıyla onunla beraber olmak benim de pek hoşuma gitmiyor açıkcası...
ama ben yine hep çözümcü olmaya çalıştım ama malesef onda da bir gayret olmadı...
biz evlendiğimizden beri birbirini deli gibi arzu eden bir çift olmadık...

kavga bile etse yine de beraber uyuyan çiftlere çok özeniyorum...ne güzel...Allah kimseyi yuvasında mutsuz etmesin...

off canım yaa.. bu anlattığın evlilik için o kadar önemli bir konu ki ancak buna sahip olmayan anlar..mafoldumben

bence bir evlilik terapistine gitmeniz sart gibi çünkü bu tip durumlarda maalesef karsılıklı konusulmuyor bir uzman destege ihtiyac duyuluyor sizi yönlendirebilir hatta bu durumdan kurtarabilir sonucta anlasıyorsunuz aldatma ve şiddette yok çözülmeyecek sorunda olmaz eger isterseniz

bir ailede yatak ayrıldımı ve cinsellik yoksa o aile olmaktan çıkıyor maalesef arkadaşım durumun çok ciddi eşim değil sarılamadıktan dokunamadıktan sonra inan çok zor bana göre hiçbir anlamı yok zaten cinsel anlamda uymuyorduk diyorsun çok ciddi bir sorun uzman yardımı al lütfen

Işçiler sen evdeyken gelmiş ve senin haberin yok :1shok:
ya sana bişey yapsalardı aklım çıktı yaaa benneyaptımki
aman allahım ve de yataklarınız ayrı
iyide güzelim siz neden evlisiniz :olmaz:
cinsel hayatınızın olmaması başlı başına sorun allah yrd olsun ama tedavi şart
ve ayrı yatıyomuşsunuz
hiçte normal değil bence :1no2:
cinsellikle hayat yürümez ama
evlilikte olmazsa olmazlardandır bence
çok şaşkınım :1shok:
sohbet alışveriş sinema vs vs yetmiyo ki evlilikte
çok garip bi evlilik şaşkınım doğrusu :çok üzgünüm:

bugün kavga ettik yine.. zaten sabahtan keyifsiz uyanmıştım... yaa olmuyor işte ...erkek olarak sevemiyorum onu... vakit geçirmek için iyi ama aile ,eş olarak benim istediğim gibi değil..ona güzellikle diyorum ki ''ben yanlış karar vermişim seni sevemiyorum...yola gittiğin zaman bazen dua ediyorum içimden ölüsü gelsin inşallah die '' ben seni seviyorum demez mi bana yaaa...seven adam karısının saatlerce ve gecelerce bilgisayarın basında ne yaptığını hiç mi merak etmez...( gerçi buraya takılmaktan ve oyundan baska da bişey yapmıyorum ama olsun.. )...

bugünkü kavgada ne laflar saydım yüzüne...ne ağır hakaretler ettim ama yok yaaa olmayacak bu iş...
çamurluğa ,çirkefliğe yatıyor...ama ben de saydırdım lafları,çenem hiç durmadı...en azından çenemle bastırdım onu...
bir kadın bir adama seni sevmiyorum istemiyorum diyor ama adam tınlamıyor bile...nasıl gececk bir ömür böyle?????????

Back
X