boyle hayatmi olur be

Sizce yalan söylemektedir amacım ne?ve evimiz dağlık değil sehirdeyiz lütfen kırıcı konuşmayın yalancı diyorsunuz bana keşke bunların hepsi bi yalan olsaydi

evet çok iyi fikir yapicam inşallah güzel yorumun içinde gerçekten tessekurlerr açıktan okuma çok zor olmaz demi sonuçta 5.sinifta biraktim

Hmm anladım, işin zor ama imkansız değil... Abin de baban da karakter yoksunu zavallılarmış, senin insan olduğunu hiç düşünmemişler... Kadın sığınma evine git, eğitimini tamamla... Ne yap et okuyup bitir okulunu...

evet çok iyi fikir yapicam inşallah güzel yorumun içinde gerçekten tessekurlerr açıktan okuma çok zor olmaz demi sonuçta 5.sinifta biraktim

Kesinlikle zor olmaz. Yeter ki verilen kitaplara güzelce çalış. Zorlandığın konulari internete yaz videosunu izle. Yaparsın neden yapmayasın. Okullar girgir şamata geciyor. Calisirsan belki orgun egitim gorenlerden daha cok bilgi ogrenirsin.

Hiç dusunmedileer beni bu kız ne ister ne hisseder hep assagilandim hep şiddet gordum ama artık susmak istemiyorum yapicam basaricam bnmde bi insan olduğumu basarabildigimi onlara göstericem

Ama ilkokula göndermeyen ailem açıktan okumama nasıl izin vericeklerkiii evden cikamiyorumki

Çok doğru gerçekten kendisi hergun başka bi kızla konuşur ama ona laf yok niye diyorum o erkek diyolar yani bnm bursa tek suçum kadın olmak mı?

Asla sesini çıkarmıyor kimse abime laf etmiyor gerçekten bn artık kafayi yicem

Kafayı falan yeme. Sabırlı olmaya çalış. Evden kaçayım ya da alelacele birini bulayım bu hayattan kurtulayım deme şu günlerini mumla arayacak felaketler yaşayabilirsin. Bir süre sonra yumuşarlar belki biraz açıktan okul okuma fikrini gündeme getirirsin. Bu arada evde uğraşabileceğin hobiler falan bulmaya çalış. Yani fiziksel şiddet uygulamamışlar sanırım böyle bir anlayışta bu da iyi. Arkadaşların dediği gibi kadın sığınma evlerini sosyal hizmetleri falan arayıp bilgi alabilirsin belki daha doğru yönlendirirler.

Abin de ailen de.. Hiç birinden bi cacık olmaz. Ulan adam kız kardeşine laf ediyor sen de "tamam" mı diyorsun? Kız kardeşine, kendi kardeşine sormadan Nasıl inanırsın bide ya.. ne deseniz haklısınız, bilemiyorum iş bulun diyeceğim okuyun diyeceğim hiç biri olmayacak. Hayatınızın devamı hakkında planınız nedir evlilik düşünüyor musunuz?

İşte bende bunu anlayamıyorum ya bnm bildiğim abiler kız kardeşlerine sahip çıkar korurlar ama bnmki elinden gelse o bni öldürecek yani evlilik bilmiyorum ki yani yapamam zaten isteyen falan olursa asla vermiyorlar sanki sadece bana eziyet için bi kurulmuş oyun ya ne yapacağımı bilmiyorum evet normal okula iizn vermeyen açıktan okumama mi izin vericek

Senin duygularını tercüme ettim canım Allah yardımcın olsun seni anlayabiliyorum yazdıklarında bnide anlattin sanki

Turşunuzu kuracak değiller, istedikleri gibi kısmet çıkmıyor diye vermiyorlardır.

Yine de açıktan da olsa
okumak için diretin bakın gerçekten şuan için en EN önemli şey. İyi kötü bi mesleğiniz olsun. Diretirseniz kabul edeceklerine inanıyorum sınavdan sınava gideceksiniz zaten. Tutturun tabiri caizse, ikna etmeye çalışın. Babanızın ağzından girin burnundan çıkın açık öğretim için izin alın. Dünyanın bin bir türlü hali var eliniz iş tutsun.

Ve diğer tavsiyem de hayatınızın geri kalanını yakmamak adına nolur
evlendiğiniz kişiyi adam akıllı seçin. Siz de iyi biliyorsunuz, Evlendikten sonra aileniz yanınızda olmayacak bi başınıza kalıcaksınız, adam yan kesici de olsa hayvan da olsa sapık da olsa boşanamazsınız. Ekonomik özgürlüğünüz yok aileniz destek değil nereye boşanıyorsunuz? kadın sığınma evleri vs ler ama her nolursa olsun Çok zor. Bu yüzden iyi analiz etmediğiniz güvenmediğiniz ailesini sevmediğiniz biriyle evlenmeyin. Varsın baba evinde 3 5 yıl daha fazla kalın ama geleceğinizi kurtarın. Zorla evlendiremezler sizi bağırır çağırır döverler ama zorla evet dedirtemezler korkmayın.

Naçizane tavsiyelerim bunlar. ama bi görmüşlük geçirmişlik içeren tavsiyeler, kendi başıma gelmese de çevreden.

Allah yardımcınız olsun işiniz zor..

Canım çok sağol barı birazda olsa rahatlattin bni çünkü konuşacak kimsem yok maalesef inanın biraz hafifledim ya gunlerdir4 duvar bn biliyorum ne yaşadığımı

Canım çok sağol barı birazda olsa rahatlattin bni çünkü konuşacak kimsem yok maalesef inanın biraz hafifledim ya gunlerdir4 duvar bn biliyorum ne yaşadığımı

Allah yardım etsin kardeşim, ne diyeyim hayat işte herkesi farklı sınıyor Yaradan, bu imtihanlardan alnımızın akıyla çıkabilsek ne ala..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…