kayip ruyalarimm
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 16 Temmuz 2016
- 38
- 32
- 3
- 29
- Konu Sahibi kayip ruyalarimm
-
'
Valla nufusa kayitliysa illaki bir sekilde bulunur okula gitmedigi... Yada dogunun yolsuz bir dag koyunde falan degilse yani ..
bana pek inandirici gelmedi... 50-60 sene once olurdu kizi ilkokul 2 de okuldan almak.. bunu suanda 20 yasinda oldugunu idda eden birisini soylemesi bana pek inandirici gelmedi.
Ilkokuldan sonra okuyamadin ailen seni okuldan aldida bu sevgiliyi nerde gordun ne zaman bulustun gorustun ?
Sana tavsiyem açıktan oku... Artık dersler internette var videolar var. Oku,biraz memleketinde çalış, gizli gizli para biriktir. Gizli gizli diyorum çünkü bu aile senin paranı da elinden alır. Daha sonra baska yerde is bulursun ve gidersin. Gayret et, bak bu aileden okuyarak kurtulabilirsin.
Hmm anladım, işin zor ama imkansız değil... Abin de baban da karakter yoksunu zavallılarmış, senin insan olduğunu hiç düşünmemişler... Kadın sığınma evine git, eğitimini tamamla... Ne yap et okuyup bitir okulunu...Evet ilkokul zorunlu oldu ama gondermediler kaç kere para cezası geldi hep kağıtlar geliyordu kızınızı okula gönderin diye ama babam asla kulak asmadi onlara mudur yardımcısı evimize.geldi niye okula gelmiyorsun dedi bisey diyemedim çünkü babamda abimde basimdaydilar bi laf söylemek sonunu biliyodum ama işte küçüklük aklı şimdiki aklım olsa asla susmam ama daha 11 yasindaydim
evet çok iyi fikir yapicam inşallah güzel yorumun içinde gerçekten tessekurlerr açıktan okuma çok zor olmaz demi sonuçta 5.sinifta biraktim
Hmm anladım, işin zor ama imkansız değil... Abin de baban da karakter yoksunu zavallılarmış, senin insan olduğunu hiç düşünmemişler... Kadın sığınma evine git, eğitimini tamamla... Ne yap et okuyup bitir okulunu...
Kesinlikle zor olmaz. Yeter ki verilen kitaplara güzelce çalış. Zorlandığın konulari internete yaz videosunu izle. Yaparsın neden yapmayasın. Okullar girgir şamata geciyor. Calisirsan belki orgun egitim gorenlerden daha cok bilgi ogrenirsin.
ah be nasıl hayat bu benide ailem okutmadı maalesef.. Allah yardımcın olsun hep bu aileler yapır zaten abiler desen her haltı yerler sonrada başımıza namus bekçisi kesilirler keşke yardımcı olabilsem sana inşallah ailen daha kötü seyler yapmaz erken evlilik gibi
Ne yazıkki evet senin de benimde tek suçumuz kadın olmakÇok doğru gerçekten kendisi hergun başka bi kızla konuşur ama ona laf yok niye diyorum o erkek diyolar yani bnm bursa tek suçum kadın olmak mı?
Canım ya üzüldüm çok zormuş. Annen ne diyor bu duruma? Hiç desteği yok mu
Asla sesini çıkarmıyor kimse abime laf etmiyor gerçekten bn artık kafayi yicem
Abin de ailen de.. Hiç birinden bi cacık olmaz. Ulan adam kız kardeşine laf ediyor sen de "tamam" mı diyorsun? Kız kardeşine, kendi kardeşine sormadan Nasıl inanırsın bide ya.. ne deseniz haklısınız, bilemiyorum iş bulun diyeceğim okuyun diyeceğim hiç biri olmayacak. Hayatınızın devamı hakkında planınız nedir evlilik düşünüyor musunuz?
İşte bende bunu anlayamıyorum ya bnm bildiğim abiler kız kardeşlerine sahip çıkar korurlar ama bnmki elinden gelse o bni öldürecek yani evlilik bilmiyorum ki yani yapamam zaten isteyen falan olursa asla vermiyorlar sanki sadece bana eziyet için bi kurulmuş oyun ya ne yapacağımı bilmiyorumevet normal okula iizn vermeyen açıktan okumama mi izin vericek
Turşunuzu kuracak değiller, istedikleri gibi kısmet çıkmıyor diye vermiyorlardır.
Yine de açıktan da olsa okumak için diretin bakın gerçekten şuan için en EN önemli şey. İyi kötü bi mesleğiniz olsun. Diretirseniz kabul edeceklerine inanıyorum sınavdan sınava gideceksiniz zaten. Tutturun tabiri caizse, ikna etmeye çalışın. Babanızın ağzından girin burnundan çıkın açık öğretim için izin alın. Dünyanın bin bir türlü hali var eliniz iş tutsun.
Ve diğer tavsiyem de hayatınızın geri kalanını yakmamak adına nolur evlendiğiniz kişiyi adam akıllı seçin. Siz de iyi biliyorsunuz, Evlendikten sonra aileniz yanınızda olmayacak bi başınıza kalıcaksınız, adam yan kesici de olsa hayvan da olsa sapık da olsa boşanamazsınız. Ekonomik özgürlüğünüz yok aileniz destek değil nereye boşanıyorsunuz? kadın sığınma evleri vs ler ama her nolursa olsun Çok zor. Bu yüzden iyi analiz etmediğiniz güvenmediğiniz ailesini sevmediğiniz biriyle evlenmeyin. Varsın baba evinde 3 5 yıl daha fazla kalın ama geleceğinizi kurtarın. Zorla evlendiremezler sizi bağırır çağırır döverler ama zorla evet dedirtemezler korkmayın.
Naçizane tavsiyelerim bunlar. ama bi görmüşlük geçirmişlik içeren tavsiyeler, kendi başıma gelmese de çevreden.
Allah yardımcınız olsun işiniz zor..
Canım çok sağol barı birazda olsa rahatlattin bni çünkü konuşacak kimsem yok maalesefinanın biraz hafifledim ya gunlerdir4 duvar bn biliyorum ne yaşadığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?