KİMİ 5, KİMİ 7, KİMİ 2 YILLIK... NASIL OLURDA BUKADAR YIL SONRA İNSANLAR AYRILIR BÖLE YAŞANMIŞ OLAYLARI DUYDUKCA OKUDUKCA KORKUYORUM. Biri yazıyor 5 yıllık ilişkim bi anda bitti. peki ya o yaşadıklarınızı nasıl unutuyorsunuz iki tarafda nasıl unutuyor. yada söle bişe erkek 5 yıllık ilişkiden sonra en ufak tartışmada ayrılalım diyor. kız nolcak okadar emek nolcak. okadar şey yaşadın sevgilinle onlar hiçmi aklına gelmiyo nasıl bi hamlede siler insan korkuyorum2 yıllık birlikteligim var benmde gerçekten korkuyorm. ben hep okadar şey paylaştık bırakmaz beni seviyor die hep düşünürdüm ama bakıyorumda insanların:44: hiç bişe umrunda degl.
Birikim arkadaşım birikim.
En ufak bir sebepten dolayı sizden soğuyan adam ya sizi hiç sevmemiştir ya da daha önceki yaşanmışlıklarından dolayı daha fazla devam etmesinin anlamı olmadığını düşünüyordur.
İlişkilerde kavga gürültü elbet olur.
Saygı ve sevgiyi yitirmediğiniz sürece mutluluk sonsuz olur..
yılbaşında 8 yılı devirip 9.yılına başlayacağım bi ilişkim var bu sürenin son 1 ayı nişanlılık dönemi ve evlendik diyene kadar nerdeyse 10 senedir birbirimizi tanıyo olucaz 16 Temmuzda düğünüm var ve çok korkuyorum, gözlerine bakınca dünyayı gördüğüm adam değişirse dünyam şaşar toparlanamam heralde, katlanmam o ayrı, ama başkasıylada zor olurum zor güvenirim bi daha...
Öyle zamanlar öyle olaylar oluyor ki. Geçmiş, yaşanmışlıklar, emek... hepsi önemini yitiriyor. Geçmişin hatırına ne bugün ne de gelecek feda edilebilir.
Vazgeçememek diye bir durum yok. Çoğunuza tuhaf gelecek ama unutulamayacak insan da yok.
Önemli olan güven, mutluluk ve huzur. Bana bunu veremiyorsa
Selametle, yolu açık olsun..
Not: Benimki totalde 20 yıl sürdü. Evliliğim se 17 yıl :))
biraz sanki insanları suçlar gibi bi yazı olmuş...
sen kendi adına eminsen korkacak bişey yoksa boşuna düşünme bunları..
ama hayat insana öyle şeyler getirirki değil 7-8 yıl 26 yıl sonra bile bitmesi gerekirse biter..
kimse istemez ayrılmak emek verdiği kişiyle..
yaşananlar tabiki unutulmaz ama yaşanmış paylaşılmış şeyler var diye kimse kendine eziyet etmez...
anlamıyorum derken yaşamadığın için anlamıyorsun..
dilerim hiçbizaman anlamazsın
tabiki öyle. huzur mutluluk çok önemli. allahım mutlulugunuzu deim etsinmaşallah 20 yıl.
Canım, benim mutluluğum ondan kurtulduktan sonra mümkün oldu.
Geçmişi sanki başka birinin hikayesini hatırlar gibi hatırlıyorum
Umarım sen sevdiğinle ve sonsuza dek mutlu olursun.
Bir de boşver başkalarının yaşadıklarını.
Herkes yaşaması gerekeni yaşayacak. Korksan da kaçsan da bir şey değişmeyecek. Görünür bir sorun yoksa ihtimalleri düşünerek bugününü karartma.
suan biizim ilişkimiz iyide. yani öle duydukca korkuyorum. bi anda bitiriyolar aylarca aramıyorlar. ben şahsi adıma konuşacam yapamam bi anda 2 sene yedigim içtigim ayrı gitmeyen bi erkegi nasıl bi hamlede sile bilirimki silemem
2 sene mi?
Maşallah Allahım uzun yıllar nasip etsin de insanlar ömürlerini verdiklerini silebiliyorlar.
Huzur olmadıktan sonra geçen yıllarıma yazık deyip daha mı kolay siliniyor ne?
Aşk er geç bitiyor
insanlar aşk bitti diye, heyecan kalmadı diye ayrılma yoluna gidiyorlar herhangi bir sebepten
önemli olan şu
kimle yaşarsan yaşa,
aşk ergeç biter (bunun çok iyi bilincinde olmalı herkes)
onun yerini sevgi alır
saygı alır
merhamet alır
anlayış alır
şefkat alır
vefa alır
fedakarlık alır
.......................
aşk gider ama bunlar kalır geriye
ve geriye kalanlarla devam edersin birlikteliğine...
ilişkinin anlamıda budur zaten!
Aşk er geç bitiyor
insanlar aşk bitti diye, heyecan kalmadı diye ayrılma yoluna gidiyorlar herhangi bir sebepten
önemli olan şu
kimle yaşarsan yaşa,
aşk ergeç biter (bunun çok iyi bilincinde olmalı herkes)
onun yerini sevgi alır
saygı alır
merhamet alır
anlayış alır
şefkat alır
vefa alır
fedakarlık alır
.......................
aşk gider ama bunlar kalır geriye
ve geriye kalanlarla devam edersin birlikteliğine...
ilişkinin anlamıda budur zaten!
hadi kızlar paylaşalım. kaç senedir berabersiniz ve ayrılmadınız bizlerede motivasyon olur... ayrılanlarda kaç sene sonra ne ugruna ayrıldılar paylaşalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?