Böyle hisseden var mı?

Ovv doğum Mayıs görünüyor,o zamana kadar ağlayacak sizlayacak,mutlu olacak,gülerken aglayacaksiniz. Ama ne sanslisiniz son aylarının bahar ayları,sıcakta hamilelik cekilmezdi.
Sağlıkla doğsun büyüsün,İslam'a annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah.
Teşekkür ederim ☺️ Bir de ülkenin en sıcak sehirlerinden birindeyim, haklısınız :KK45:

İlk günler aşırı salgılanan seratonin değeri normale inince bir şapşiklik çökmüş üzerinize. İlk günler tedirgin olunabiliyor. Evet, bebek var. Ama anne adayı olarak his yok. Bu his en erken kalp atışlarıni duyunca en geç de hareketlerini hissettiginizde geçecektir.
Aa çok mantıklı:KK49:

Aa çok mantıklı:KK49:
İlk bebeğimde ben kafayı yemistim. Tuvalete girmeden beslemele çekerdim. Kanama görmeyin diye. Sonra kalp atışını duyduk ama tık yok... Anca pırt var 😀 Sonra hareketlerini hissedince ve tabii ki dolmuşta yer verildiğini görünce daha iyi olmuştum :anneadayı:

Ben çok uzun uğraş, ameliyat, yüksek hayatı riskle evladıma kavuştum.
Ama size içimden geldi yazmak istiyorum.
İçimde bi yer oluştu. Sürekli evladıma akıyo kalbim desem değil, vicdanım desem değil, bağrımda bi yer desem değil...
Ben evladım doğduğunda ağlamadım. Çünkü onu o kadar bekledim ki.
Mevlana'yı çok çok severim. O benim Vuslatım, düğün günüm, Şeb-i arûz um. Ona bakınca Allah'a daha yakın oluyorum.
Siz soktasınız ve inanın şoku atlatınca çok güzel günler sizi bekliyor olacak.

Ben çok uzun uğraş, ameliyat, yüksek hayatı riskle evladıma kavuştum.
Ama size içimden geldi yazmak istiyorum.
İçimde bi yer oluştu. Sürekli evladıma akıyo kalbim desem değil, vicdanım desem değil, bağrımda bi yer desem değil...
Ben evladım doğduğunda ağlamadım. Çünkü onu o kadar bekledim ki.
Mevlana'yı çok çok severim. O benim Vuslatım, düğün günüm, Şeb-i arûz um. Ona bakınca Allah'a daha yakın oluyorum.
Siz soktasınız ve inanın şoku atlatınca çok güzel günler sizi bekliyor olacak.
Ne güzel yazmissiniz, teşekkür ederim.

Back
X