Bizi dinlemeliydiniz.Merhaba kızlar. Güzel geceler dilerim hepinize.
Daha önceden 2 kere konu açmıştım. Aynı kişi ile ilgili. 1.konum ilk buluşmada evine çağırdığı ile ilgili.
2.konum aynı kişi korona olmuştu geçmiş olsun diyeyim mi diyeydi. Çoğunuz geçmiş olsun deme demiştiniz ama ben dedim
Sonra da sevgili olduk. İlk başlarda güzel sözler yazıyordu, arıyordu, soruyordu. Sonra bunu sadece sabahları günaydın mesajlarına döndürdü. Şimdi de sadece günde 1 kere arıyor. Mesela bugün beni akşam 5 te aradı ilk. Üstelik bana günaydın mesajı yazmıyor ama whatsapp a girip sabahları işi ile ilgili durum paylaşıyor ve bu benim çok zoruma gidiyor. Bi kaç kere ben yazdım ama devamını getirmiyor.
Beni sevmiyor benimle ilgilenmiyor olarak düşünüyorum ama bu sefer tam tersi hareket ediyor. Mesela 2 hafta önce o kadar işinin arasında benim için git-gel 1600 km yol yaptı. Sırf beni tatilde olduğum yerden arabası ile alıp evime getirdi. Sonra ben üzgün mutsuz olduğum zaman çok ilgilenir asla kırmaz beni.
Ama bu arama ve msj olaylarından dolayı içim hiç rahat etmiyor ve içten içe beni sevmediğini bitirmek istediğini düşünüyorum.. Beni ikilemde bırakıyor. Şu an yine ilgisiz modunda. Yani nasıl desem bir zaman harika hissettirirken bir zaman beni sevmediğini düşündürüyor. Soracağım soru belki saçma gelebilir ama sizce whatsapp ta durum paylaşıp bana yazmaması günde bir kere araması normal mi?
Yoksa onunla bu konuyu konuşmalı mıyım?
Ama beni ara sor mesaj at demekte zoruma gidiyor, sonuçta bunlar içten gelen şeyler olmalı.. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Çoğunuz geçmiş olsun deme demiştiniz ama ben dedim
Sonra da sevgili olduk.
Ben en çok ilk buluşmayı evinde istediği için istememiştim. Sonra bir daha o konu açılmadı. Ama davranışları bu şekilde.Bizi dinlemeliydiniz.
Yine dinlemeyeceksinizben dedim
Bu sefer dinleyeceğim. Bu duruma katlanamıyorum çünkü.Yine dinlemeyeceksiniz
Samimi Bi şekilde cevap veriyorum. Sadece öpüştü. Başka bişey olmadı. Bununla mı ilgili diyorsunuz bu durumu.Samimi bir soru soracağım ve samimi cevap verin lütfen.
1600 km yol geldiği gün öpüş kokuş oldu mu?
Katlanılacak gibi değil cünkü. Bu davranısları gittikce size zarar verecek ve daha cok düsüneceksiniz neden böyle böyle diye. Canı nasıl isterse öyle davranıyo. Aklına gelmiyorsunuz adamın.Bu sefer dinleyeceğim. Bu duruma katlanamıyorum çünkü.
Fikrinizi yazar mısınız?
Samimi Bi şekilde cevap veriyorum. Sadece öpüştü. Başka bişey olmadı. Bununla mı ilgili diyorsunuz bu durumu.
Aynen kendime zarar veriyorum. Bana kendimi değerli hissettirmiyor.Katlanılacak gibi değil cünkü. Bu davranısları gittikce size zarar verecek ve daha cok düsüneceksiniz neden böyle böyle diye. Canı nasıl isterse öyle davranıyo. Aklına gelmiyorsunuz adamın.
Burcu ne adamınAynen kendime zarar veriyorum. Bana kendimi değerli hissettirmiyor.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim haklısınız. Yok hayır öyle yapmayacağım. Direk bitirmek istiyorum.. Ben onun ya da başkası gibi misilleme yapmayı sevmiyorum.Kalbinizi kırmak için söylemiyorum, lütfen kişisel algılamayın. En amiyane tabirle gözünüz açılsın diye söylüyorum.
Canı çekmiş, gelmiş.
Çünkü seven ve değer veren erkek böyle yapmaz. Lütfen kendinize değer verin ve kullandırtmayın.
Dipnot olarak, aynı şekilde umursamaz, soğuk, yazdığında, aradığında bazen cevap veren bazen cevap vermeyen birine dönüşün. Bakalım o zamanda 1600 km gelip ne oldu diyecek mi?
Oğlak. Ve işleri çok yoğun ondan mı diyorum.. Ama bir gün öyle bir gün böyle.. Katlanamıyorum.Burcu ne adamın
Şaşırmadım oğlak olduğuna.Oğlak. Ve işleri çok yoğun ondan mı diyorum.. Ama bir gün öyle bir gün böyle.. Katlanamıyorum.
Bu misilleme değil, test. O da değer verdiğiniz için. Ama zaman kaybetmemek daha mantıklı tabi.Teşekkür ederim haklısınız. Yok hayır öyle yapmayacağım. Direk bitirmek istiyorum.. Ben onun ya da başkası gibi misilleme yapmayı sevmiyorum.
Görüş fikir almak istedim.. Bende zaten ikilemdeyim. bir kadın adama beni ara sor kıvamına getiriyorsa zaten hayır gelmez. Farkındayım.Valla Bircaycık bu adamdan bir halt olmaz diyorum izninle
Bence de teşekkürler cevap için.Bu misilleme değil, test. O da değer verdiğiniz için. Ama zaman kaybetmemek daha mantıklı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?