Kizlar 23 yasindayim 6 senelik konustugum var nisanli gibi herkrs biliyo universite bitti bu sene erkek arkadasim universiteyi birakti tekrar aciktan okumaya basladi sirf ben istiyorum diye o da bu sene bitirecek ama kendi isini yapmak istiyor okul bittigi icin soz nisan ciddiyet istiyo 3 senedir annem ve babam da biliyo iliskimizi fakat bir turlu onay vermiyo okulu benden dusuk ve ayni memlektli olmadigimiz icin ve babam yemin ertigi icin kabul etmek istemiyo arada kaldim uc senedir babam bana kin dolu nasil ikna edebilirim ne yapmaliyim cok zor durumdayim:'( :'(
Okulu düşük derken ne demek istediniz?
O acikogretim ben de fakulte yani
Ayrica erkek arkadasim kesinlikle masa basi is yapmayacagini soyluyo sadece okumak icin okuyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyle olacak zaten iki hafta sonra mezun oluyorum kendisi de ailesi de artik ciddiyet istiyor peki sence okul biter bitmez mi yoksa is bulup biraz calistiktan sonra mi karsisina cikip konusmak icin dogru zaman ne zaman dersinCanim merhaba.
Erkek arkadasin babanin karsisina geçip konusmazsa bu is bir yere varmaz.
Valla bence erkek arkadaşını şu an karşısına cıkarma sana bile vermeyeceği tepkiyiona verebilir bırak kızımın yakasını vs gibi konuşabilir Hiç gerek yok Bne de bunu mezun olurken düşündüm ama ters tepebilir bu riski de göze almadım Babam da bana şu an kin duyuyor görüşüyorum diye Bence eliniz bir iş tutsun ayaklarınız yere bassın en azından aile bunu hissetsin ve sen konuş ilk babanla bence
Oyle olacak zaten iki hafta sonra mezun oluyorum kendisi de ailesi de artik ciddiyet istiyor peki sence okul biter bitmez mi yoksa is bulup biraz calistiktan sonra mi karsisina cikip konusmak icin dogru zaman ne zaman dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?