Boyle iki arada almak :'(

swmstk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
115
7
48
Kizlar 23 yasindayim 6 senelik konustugum var nisanli gibi herkrs biliyo universite bitti bu sene erkek arkadasim universiteyi birakti tekrar aciktan okumaya basladi sirf ben istiyorum diye o da bu sene bitirecek ama kendi isini yapmak istiyor okul bittigi icin soz nisan ciddiyet istiyo 3 senedir annem ve babam da biliyo iliskimizi fakat bir turlu onay vermiyo okulu benden dusuk ve ayni memlektli olmadigimiz icin ve babam yemin ertigi icin kabul etmek istemiyo arada kaldim uc senedir babam bana kin dolu nasil ikna edebilirim ne yapmaliyim cok zor durumdayim:'( :'(

Gerçekten zor bir durum Allah yardımcın olsun bol bol dua et çünkü dua her kapıyı sonuna kadar açandır

okula sebep değil de işi olmadığı için tepki vermesini beklerdim. 6 senedir berabermişsiniz canım bir sene daha bekleyin yada bilemedin 2 sende bir iş sahibi ol. sonra her şey çorap söküğü gibi gelir. bilki ailen senin üzülmeni istemediği için öyle davranıyordur... zamana bırak

ne kötü birşeydir bilirim ama çok dua et sağlam dur zamanla herşey geçer aynı sıkıntıları yaşadım ama kabul ederler planladığın gibi olmaz belki zamanı uzar hayal kurmaya bile korkarsın şimdi ama geçer sen kendi sevginden karşındaknden emin ol yeter canım

ailenin bi bildiği var ki bunu söylemiş canım ama güveniyorsan sevdiğine babana yalvarıp yakarman bi fayda etmez
ancak erkek arkadaşın bunun için çaba göstermesi gerekiyo

Hic bir bildigi yok tanimaya calismadilar 23 yasina geldim 6 senedir de aramizda sorun olmadi on yargilari boyle olmasina sebep sadece

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben oyle hircin kafasini dikine giden inat ugruna hayat yakacaj biri degilim gecerli sebep soyleseler kabul eder birakirim kazanci gayet iyi helalinden oarasininkazaniyo soyledikleri tek sey ben ic anadolulu o da egeli yani memleket farki ayrica okul farki :'(

O acikogretim ben de fakulte yani

kaymakam olan ve çok iyi konumda olan açıköğretim fakültesi mezunları varken böyle düşünmeniz ilginç.
ayrıca çok iyi eğitim veren bikaç üni dışında kalanlar ile açık öğretim arasında fark yoktur heralde

Son düzenleme:
Benim dusuncem degil zaten ailemin bende o iyi universiteler arasindayim ne yazik ki istanbul universitesi benimki de

Ayrica erkek arkadasim kesinlikle masa basi is yapmayacagini soyluyo sadece okumak icin okuyor

Ayrica erkek arkadasim kesinlikle masa basi is yapmayacagini soyluyo sadece okumak icin okuyor

Canim merhaba.
Erkek arkadasin babanin karsisina geçip konusmazsa bu is bir yere varmaz.

Canim merhaba.
Erkek arkadasin babanin karsisina geçip konusmazsa bu is bir yere varmaz.
Oyle olacak zaten iki hafta sonra mezun oluyorum kendisi de ailesi de artik ciddiyet istiyor peki sence okul biter bitmez mi yoksa is bulup biraz calistiktan sonra mi karsisina cikip konusmak icin dogru zaman ne zaman dersin

Valla bence erkek arkadaşını şu an karşısına cıkarma sana bile vermeyeceği tepkiyiona verebilir bırak kızımın yakasını vs gibi konuşabilir Hiç gerek yok Bne de bunu mezun olurken düşündüm ama ters tepebilir bu riski de göze almadım Babam da bana şu an kin duyuyor görüşüyorum diye Bence eliniz bir iş tutsun ayaklarınız yere bassın en azından aile bunu hissetsin ve sen konuş ilk babanla bence

Erkek tarafı biraz öyle sabırsız oluyor bende de var aynı ciddiyet istemleri =) Ama ilk etapta bence iş sahibi olup ailenin karşısına öyle çıkmak lazım Ben bunu doğru görmüyorum ama ailelerin anlamaları için ancak bu yeterli oluyor

Daha fazla beklemek istemiyo ayrica yanlis hatirlamiyorsam ikinci senemizde aralarinda telefon konusmasi oldu babam sert cikisini gerceklestirdi defalarca da

Oyle olacak zaten iki hafta sonra mezun oluyorum kendisi de ailesi de artik ciddiyet istiyor peki sence okul biter bitmez mi yoksa is bulup biraz calistiktan sonra mi karsisina cikip konusmak icin dogru zaman ne zaman dersin

Erkek arkadasin askerliğini falan yaptiysa sen mezun olduktan sonra uygun bence..

Okuk bitince benim gorusmem buyuk sikinti olur ama su an okul bahanesi ile rahatim ama ilerde inadina cocuk gibi disari bile cikarmazlar ne yazik ki

Eh o zaman sen babanın ruh haline göre karar vereceksin ne yapacağına Hala sert çıkabilir ters tepebilirdiyorsan ben bekle derim İki tarafında kablbi kırılmasın sonra toparlamak senin de kalbin kırıkken daha zor içinden çıkılamayacak bir hale dönüşebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…