Boyle iki arada almak :'(

Askerligini yapti garibimin kardesi bike evlendi bu hala bekar yasi 27 beklemek taraftari degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Askerligini yapti garibimin kardesi bike evlendi bu hala bekar yasi 27 beklemek taraftari degil

Benim 32 hala bekliyor

Valla ben de bilmiyprumbu babalarla ne yapacağız :44:

Son düzenleme:
Ben o kadar beklemesini istemem kendim bile :-D sen de bence artik bekleme o sikistirmiyo hadi artik olsun diye

Bende bilmiyorum yemin etmis kendiliginden o damat olarak giremezmis evine sebeo ne diyorum susuyo seninkilerin sebebi nee ki

Valla bizim bekleme meselesinden çok hayatımızın düzene girmesi okulum bu sene bitiyor ben onu yükseklisans içinn beklettim tabii 1 sene o ayrı =)

Hayatımız tam yoluna girmedi yani bu konulara ağırlık verelim

Anladim da sebep ne one suruyorlar da yok diyorlar tam olarak

Bende bilmiyorum yemin etmis kendiliginden o damat olarak giremezmis evine sebeo ne diyorum susuyo seninkilerin sebebi nee ki

Ayy aynı aynıı,,,

Hepsi aynı kafaldalar bunların ya resmen Allah'ım Yarabbim,,,

En son görüşeceğimi öğrendiğinde sakın beni yarın karşıma çıkarıp tanıştırmasın falan diye bağırıyordu,,,:2::2:

Herseyin tam olmasini beklersen seninkinin yasi elliyi bulur bu gidisle yaa bence artik dok sen ciddiyete yastan dolayi detaylari bilmiyorum tabi ki de

Anladim da sebep ne one suruyorlar da yok diyorlar tam olarak

Yok işte bir sebebi yani içinde ne yaşıyor bilmiyorum konuşmuyor da çünkü Bir tavır bir sinir sadece,,,

Anlamsiz sebepsiz insanin zoruna gidende o oluyor zaten

hhahahahah aynen Bu gidişle evlenemicez demeye başladı zaten ama biz yüzüklerimii takılarıızı aldık Ben gelinlik falan baktım onlar ayrı =)

Ben babamla her sorun yasadigimda sevgilimle alakasi olmayan bi durum bile olsa konuyu buraya getiriyor beni haksiz cikariyor yerle bir ediyo

Anlamsiz sebepsiz insanin zoruna gidende o oluyor zaten

YAni bir de benimle tanıştırmasın diye köpürüyor vs Snra da bana tavır yapıyor kendi kendine benimle konuşmuyor yüzüme bakmıyor Bu niye asıl onu merak ediyorum yani sen madem ondan hoşnut değilsin al beni konuş karşına bana tavır niye Bir de hiç sormaz naptınız vs diye madem görüşmemi istemiyorsun onunla insan merak eder yani neler yapıyorlar diye değil mi :44:

Benim hersey hazir o derece bi evete bakiyor ev esyalar hersey

Onceden kizlar benimle evlenmiyorsun dalga geciyorsun oynama derdi benim ki artik isi sakaya vurup beni kirlettin mendil gibi atacaksin kandiriyorsun falan dio :-D

En azindan cikio gorusmene birsey demiyo bu da bi iyi yon o da bu tavirindan geri donemiyor ista baba ya aklinca dogrusu bu oluyo ona gore :'( bilirim yani kizim ne olacak bu is nereye varacak demezler onlar senin vazgececgini dusunuyo iste bu sekilde

ahahhahaha

EE kız madem sizin herşey hazır baba meselesi niye böyle ki hem diyorsun daha önce konuştular telde vs :44:

Telde konustular o zaman ben daha liseye gidiyordum ciddiye alamdi simdi artik ciddiyeti anladi seneler olmus tabi iyice katilasti kalbi

Cocugun konusmasina firsat vermedi ki basti kufuru kizimi birak diye gecenin bi vakti cocuk hic birsey demeden de kapatip aldi kirdi telefonu abimle gorusmeye cagirdi onu ikna etmek icin abim gitmedi konusmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…