böyle ilgisiz olunur mu :((

boşverin takmayın bu durumu,ilerde yüzgöz olup işinize karışmasından iyidir,iyi niyetli demişsiniz zaten mesafe olsun daha iyi,hayatınızdaki yokluğu size zararlı değil faydalı olcaktır bence

fazla görgülü olmayabilirler.tek sebebi bu bence iyi niyetliler diyorsun çünkü.çok sık aranması gerekmez ama en azından on günde bir oğlunun nişanlısını arayıp bir hal hatır sormak gerekir bence.hatta senin aileni.ama herkesin görgüsü bir değil tabi.

evet gerekeni yapmıyolar maalesef.. artık düğüne kadar öyle böyle idare edicem ondan sonra muameleye göre tavır alcam ( başta ne kadar iyi niyetliydim ama bütün hevesimi kırdılar işte

bunun ortası yok sanırım.bende sürekli aranırım saatlerce konuşulur.hatta konuşacak bişey bulamıyorum çoğu zaman.boşver akışına bırak.herkes bir değil.bazı insanlar mesafelidir.canın istdiğinde sen ara.herşey karşılıklı olmak zorunda değil.alışık değiller demekki.

benimkilerde öyle canım. ne ararlar sorarlar ne düğünle ilgili konuşurlar ne ilgilenirler. bende arardım sorardım hediye alırdım ilk zamanlar ama artık sıkıldım. bende aramıyorum artık. ayda yılda bir gidiorum.

sen de mi canım özellikle de zaten düğünle ilgili falan bişi sormamalarına da uyuz oluyorum. insan oğlunun mürüvetine heveslenir ya valla bi değişikler. nikaha da gelmesek olmaz mı diyolarmış. bu kadar da olmaz ki... ben anne baba diyosam onlara, bunu benden bekliylarsa anne baba gibi davransınlar.. benm annem babam nası ben, merak edip arayıp soruyolarsa kırk yılda bir de yapsınlar bunu ama nerde

Benzer sorun bende de var. Önce 2010 da sözlendik, nişanlandık. Ne bir gün " kızım bi ihtiyacın var mı hazırlıklar nasıl gidiyor " diye sordular ne başka birşey.
2011 de evlendik yine birşey yok ... şimdi hamileyim ve bu süreç içerisinde beni 1 kez falan aradılar o da eşimin sitemi sayesinde..
eşim sürekli ailesini arıyor konuşurken benim de onlarla konuşmam için telefonu kulağıma dayıyor. bu yüzden eşimle çok tartıştım ama fayda etmiyor maalesef.
Bir gün sabrım tükenir diye korkuyorum açıkçası. Eşimi çok seviyorum. Başkaları yüzünden onunla tartışmaktan kaçınsam da bir yerde patlak veriyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…