- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Cokopremses
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve anlayışınız için. Ben mi eksik yanlış anlatmışsın bilmiyorum ama ben gerçekten ilk kısımdan söz vermemiş olmamın sebebi keyfi değil. Yarın birgün birşey olsa götüremem kadın bana ben sana güvendim araba almadım kabul etmiştin götürmeyi dese ne diyeceğim kadına.Konu sahibinin kadına hayır deme olayı keyfi değil ki bu neden anlaşılmamış ben de onu anlamadım, evde araba 1 tane ve eşi de arabayı kullanabilir, her gün konu sahibi okula arabayı götüremeyebilir, şimdi tamam deyip söz verse yarın bir gün karlı günde yolda kalsalar araba olmasa ne olacak mesela? Söz vermemekte çok haklı, hele hele bir lafina bakıp araba almaktan vazgeçecekse o riske girip kimse tamam demez durumu izah ederdi, ki konu sahibi de oyle yapmış. Kadının yaptığı nasıl normal karşılanıyor aklım almadı, düpedüz mağdur etmektir, kötü kalpliliktir yaptığı. Arabayı almış zaten ee yakıta hatta daha fazlasını verecek meslektasi da var önceden konu da konuşulmuş, şimdi konu sahibi hamile 3 ay sonra ayrılacak masraflar tamamen kendine kalacak diye yan çizmek değil de nedir yaptığı? Bir hafta bir hafta dönüşümlü olacak olunca razı olunuyor ama 3 ay götürme söz konusu olunca direk reddediliyor bana hiç normal gelmedi.
Konu sahibi öncelikle hayırlı olsun bebeginiz, arabayla gidip gelmeniz neden mumkun değil servisle tek başınıza köy yollarında gidip gelmek daha zor olmayacak mı
Şu an yaşadığım şehir ve atandığım yerin arası mesafeli. İlk olarak annemle gitmem gerekiyor. Uzun yola çıkamam acemiyim. O yolu göze de alamam. Yani şu an için arabayı hesaba katamıyoruz.