Böyle insanla konuşmaya devam eder misiniz?

Anladığım kadarıyla arkadaşınız size paylaşımlarınızdan sıkıldığı için böyle söylememiş. Birkaç gün ortadan kaybol, gizem yarat, bakalım kimler merak edip yazacak sana tarzı flört tavsiyesi vermeye çalışmış benim anladığım kadarıyla. Siz hikayelerimi gizle, bakma o zaman diye tersleyince o yüzden umrumda değilsin demiş.

Ama genel olarak tavsiyesi vs ergence mi ergence
Tavsiyesi saçma geldı. Çünkü benım konustugum ınsanlar belli instagramda. Gizem yaratma gıbı derdım yok. Dısardayken falan da öyle pek durum atmam. Attıgım seylerın benım gızemımle alakası yokkı. Ben umrumda degılsıne takıldım sadece

Normaldede sohbet ettıgım ınsanlar var şükür. Ayrıca yazmak zorunda degılsınız dıgerlerı gıbı. Istersem mılyon konu açarım. Bu kimseyi ilgilendırmez.Ki cevreme her sorunu anlatacak degılım.
Açın bende açmasın bu arkadaş engellensin Kk dışı edilsin demedim zaten bu ne atar bu ne sinir
Sorunlarınıza gelince Allah başka dert vermesin de elinize batan dikeni sorun edecek gibisiniz yani dert arıyorsunuz hanım kızım bu hayat böyle geçmez çok yıpranırsın umrumda değilsin diyen kız zaten seni aramaz sormaz bir daha ararsa açsam mı diye bir dert boşuna bilmem anlatabildim mi

Şöyle sorayım siz arkadaşınızla yan yana geldiğinizde güncel sıkıntılarınızı anlatıyor musunuz? Dertleşme babında.

Sinir anında söylenmiştir bende sinirliyken söylerim ama sakinlesince üzülürüm. paylaşım konusunda arkadaşınız haklı galiba kk yi bile bezdirmişsiniz yorumlardan anladığım kadarı ile..
Bu aralar çok konu açtım. Ama az acsamda belırlı gözardı ettigim kişiler herkese yaptıkları gibi ayy çok konu açtı tribine giriyor. Bana göre bu dert mesela. Çünkü biz bu ay bu arkadaşımla bulusacaktık, plan yapmıstık, sürekli konusurduk.Bende engelledım. İyi yaptım mı bılemedım. Ondan konu actım

Dertle alakalı degıl de gündemle ılgılı seylerı paylasırım mesela. Kendımle ılgılı pek atmıyorum. Mesela bunu atmıstım bugün. Günde maksimum 2 3tane atıyorum

Boyle paylasimlar yapan bazi arkadaslarim var normalde severim kendilerini zaten sevdigim icin engellemiyorum ama onlarin bu hikayelerini okumuyorum bile hizlica geciyorum, bunaltici.
🙄🙄🙄
Tabi arkadasinizin aksine ben gidip soylemedim. 😬
Soylesem goruldugu gibi kirilirlar. 😁

Boyle paylasimlar yapan bazi arkadaslarim var normalde severim kendilerini zaten sevdigim icin engellemiyorum ama onlarin bu hikayelerini okumuyorum bile hizlica geciyorum, bunaltici.
🙄🙄🙄
Tabi arkadasinizin aksine ben gidip soylemedim. 😬
Soylesem goruldugu gibi kirilirlar. 😁
Ama benim gibi herkes atıyor.Bazen hoşuma gidenleri direk hikayeme ekliyorum.Bende aynı fotodan 10 tane atanı direk geçiyorum. Arkadaşımın umrumda degilsin demesi aşırı abartı geldi sadece. Böyle tepki beklemezdim. Direk kısıtladım🤐

Bu aralar çok konu açtım. Ama az acsamda belırlı gözardı ettigim kişiler herkese yaptıkları gibi ayy çok konu açtı tribine giriyor. Bana göre bu dert mesela. Çünkü biz bu ay bu arkadaşımla bulusacaktık, plan yapmıstık, sürekli konusurduk.Bende engelledım. İyi yaptım mı bılemedım. Ondan konu actım
Canım iyi yapıp yapmadığını nasıl bilemiyorsun 🤔ben bugün kk da birine haddini bildirdim mesala kendime diyorum ki çok iyi yaptın kahve hak etti .. 🤣

Ama benim gibi herkes atıyor.Bazen hoşuma gidenleri direk hikayeme ekliyorum.Bende aynı fotodan 10 tane atanı direk geçiyorum. Arkadaşımın umrumda degilsin demesi aşırı abartı geldi sadece. Böyle tepki beklemezdim. Direk kısıtladım🤐

Bende bu tarz yazirlar veya sacma seyler paylasan bikac tane var herkes paylaşmiyor ama onlara da bir sey demiyorum. Tabi ki umurumda degilsin demesi hoş olmamiş. Sonucta herkesin kişisel sayfasi ve istedigini paylaşir nihayetinde biz gormek istemiyorsak gormeme secenegimiz var.
Cooooook asiri samimi degilsek ben yorum yapmazdim. Belli ki sizin arkadasliginiz da bu tarz yorumlari kaldirmiyormuş. 🙄 Soylemese daha iyimiş

İyi yapmışsın bişi dicek olursa hikayelerimden hoşlanmadığını düşündüğüm için engelledim dersin başkada biri bişi derse beğenmiyorsan engelleyebilirsin benim için sorun yok de orası fotoğraf paylaşma platformu herkes istediğini paylaşır görmek istemeyenler için sessize alma butonu var bendede var mesela bir kaç kişi sessize aldım hikayelerini isimleri listenin en sonunda ve silik çıkıyor görmüyorum hiç

Ben size şöyle anlatayım özlü söz, psikolojik, hayat tarzı ve yaşam enerjisi ile alakalı sözler, yazılar bi süre sonra arkadaşlarınızı sıkabilir. Bende de var öyle arkadaşlar bazen bakmıyorum bile içimden bir sen biliyorsun artık üff diyorum(üstünüze alınmayın) (Mesela şunu paylaşmış arkadaşım "Mükemmel olmaya gerek yok, sahte olma yeter") Bu sözler eskide 10 yıl önce Facebook meşhurken vardı.Neyse...
Aslında sizin kötülüğünüze bişey dememiş arkadaşınız yaşınıza yakıştıramamış, sürekli tabiri caizse ben burdayım deme demiş.Gizemli ol demesinden kastı o.
Tabi kimsenin size akıl öğretmeye hakkı yok nasıl isterseniz öyle olun.

Arkadaşınız saçmalamış biraz tamam hoşuna gitmeyebilir paylaştıklarını da sanane yani kısıtla görme o kadar görmek istemiyorsan

Tabıkı onları hep konusuruz.ama sosyal medyaya ruh halımı asla yansıtmam
Bence sıkıntı buradan olabilir böyle düşündüm nedense. Siz onunla sıkıntınızı paylaştığınızdaki tepkilerini, mimiklerini ne kadar önemsediğini tekrar hatırlayıp analiz edin. Belki paylaşımlara verdiği saçma tepkisinin nedenini burada bulabilirsiniz.

Öyle tabiki. Hoşuma giden yazı tarzı şeyleri hep paylasıyorum
Bende sürekli yazı paylaşanları anlamıyorum.Ama bişeyde diyemiyorum.denmez.hikayelerini takip etmiyorum.sorun bitiyor.ya çok yakınsınız o şekilde düşüncesizce cevap vermiş yada arkadaşlığı bitirmek istemiş.

Benim sürekli konuştuğum bir arkadaşım var. Ben sosyal medyada hoşuma giden şeyleri hikaye olarak paylaşıyorum.Bu kızda bugün dediki bişeyde paylaşma insanlar seni merak ettin dedi. Neyse ben de cevap verdim. O da çokta umrumdasın dedi.Bende sinirlendim cevap atmadım. Hikayelerimi ona gizledim ve kısıtladım. Aradıgında falan sizce cevap vereyim mi?
Yoo sil engelle bence .

Benim sürekli konuştuğum bir arkadaşım var. Ben sosyal medyada hoşuma giden şeyleri hikaye olarak paylaşıyorum.Bu kızda bugün dediki bişeyde paylaşma insanlar seni merak ettin dedi. Neyse ben de cevap verdim. O da çokta umrumdasın dedi.Bende sinirlendim cevap atmadım. Hikayelerimi ona gizledim ve kısıtladım. Aradıgında falan sizce cevap vereyim mi?
Kusura bakmayın ama çok saçma bir mesele.

Açık söylemek gerekirse özlü söz, psikoloji ile alakalı cumleler vs gercekten çok sıkıcı bence. Hele gunde 3 tane falan atıyorum demissiniz. Bence çok fazla. kusura bakmayın ama bayık buluyorum ben arkadaşlarım böyle seyler paylaştıklarında. Ama böyle tepki vermek de olmamış.

sürekli yazı paylaşmak, özlü söz vs bunlar laf sokmak gibi gözüküyor. ayda alemde çok beğenilen bişey paylaşılabilir. ama onun dışında boş bir eylem yani bu. neden, niçin paylaşılıyor? kendi hayatından kesitler, sağda solda ilginç gördüğün şeyleri paylaşmak daha mantıklı.

Back
X