Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu tür şeyler özellikle genç kadınların başına çok geliyor bence, yani öyle çok güzel olmasına gerek yok ben toplu taşıma kullanıyorum mesela o kadar çok olay geldi ki başıma artık biri bana bakınca ne var der gibi bakıyorum suratıma da adam dövecek tarz bir ifade takınıyorum öyle tipleri görünce sadece bakıyorlar birşey diyemiyorlar siz böyle kaçmaya çalıştıkça falan daha çok tahrik oluyorlar bence çünkü ben de istanbul a yeni geldiğim zamanlar öyleydim korkuyodum adamın biri bana bide laf sokmuştu hatta nası üzülmüştüm anlatamam, otobüsteydim adam bana yapışmaya çalışırken ittirdim o da bana yavaş be ne biçim insanlar var dedi bende hareketlerine dikkat et diyebildim ama ağlamak üzereydim hani hem suçlu hem güçlü bir de üstte çıktı o an içimden bütün küfürleri geçiriyorum ama ineceğim yere de var mecbur susup oturdum şimdi olsa susmam esas terbiyesiz senin gibi tacizciler derim içim rahat eder en azından, ama işte zamanla başetmeyi öğreniyorsun, psikolojik olarak düşünürsen yıpratıcı ama sosyal bir hayatı olan her kadının sorunu gibi bu, tek çözüm yolu başedemeyeceğiniz zaman sessiz olmak ve uzaklaşmak (yani etrafta başka kimse olmadığında) ama toplum içindeyseniz rezil etmek olabilir, bana eşimin yanında bile bakanlar oluyor pis pis ki açık giyinmem birtek ruj sürmeyi seviyodum önceden sırf eşim kavga etmesin kimseyle diye onun yerine nivea parlatıcı falan sürüyorum, semtimizi de değiştireceğiz yakında kurtuluş mudur bilemiyorum :)
ah canim boyle sapiklar heryerde var carsamba gunu esimin arabayla isi vardi bende okuldan trenle donuyorum baska tren istasyonunda durdu bastonlu yasli amca binmeye ugrasiyor chinese kizda yardim edeyim size dedi mini etekli yeminle adam derdini unuttu kizcagizin eteginin altina bakmaya ugrasiyor sonra ilk istasyonda kiz indi amcada diger istasyonda inecek tekrar ugrasiyor tam yardim edecekdim vaz gectim icimden gelmedi yaptigi goz sapikligi bide yardim eden gorevliler var soylese kesinlikle yardim ederler isleri o soylemiyor dikkatimi cekti kizlardan bekliyor yardimi gozumdende kacmadi birgunde esim kirmizi yaniyor hemen gel arabaya dedi bankadan ciktim kosuyorum afganli masallah masaallah dedi acaba banami dedi diye dusunurken baktim kimsede yok bana birseymi dedin dedim esimi gorunce baska yone bakiyor sanki bana hic laf atmamis beni hic gormemis bile o derece dolu boyle terbiyesizler bide seni suclu cikarir hayvanlar
vayyyy yaşlı amcaya bak tam teneşirlikmiş desenetövbe yarabbim kendi kızı,torunu yaşındaki kızdan utanmadımıkide bakıyor öyle... insanoğlu 7sinde ne ise 70indede odur diye boşuna dememişler...
inanki oyle canim artik kizcagizin d....... goremeki herhalde egildikce egildi tam goregim diye kiz anladi zaten pisman olmustur yardim ettigine ne yalan soyleyim icimden gelmedi benimde inerken yardim etmek bide gunaha girerdim sapiga yardim ederek
ah canim boyle sapiklar heryerde var carsamba gunu esimin arabayla isi vardi bende okuldan trenle donuyorum baska tren istasyonunda durdu bastonlu yasli amca binmeye ugrasiyor chinese kizda yardim edeyim size dedi mini etekli yeminle adam derdini unuttu kizcagizin eteginin altina bakmaya ugrasiyor sonra ilk istasyonda kiz indi amcada diger istasyonda inecek tekrar ugrasiyor tam yardim edecekdim vaz gectim icimden gelmedi yaptigi goz sapikligi bide yardim eden gorevliler var soylese kesinlikle yardim ederler isleri o soylemiyor dikkatimi cekti kizlardan bekliyor yardimi gozumdende kacmadi birgunde esim kirmizi yaniyor hemen gel arabaya dedi bankadan ciktim kosuyorum afganli masallah masaallah dedi acaba banami dedi diye dusunurken baktim kimsede yok bana birseymi dedin dedim esimi gorunce baska yone bakiyor sanki bana hic laf atmamis beni hic gormemis bile o derece dolu boyle terbiyesizler bide seni suclu cikarir hayvanlar
Gecen gun yolda annemle taksi bekliyoduk. Bi grup serseri geciyodu yoldan. Bi tanesi sacimi resmen oksadi.
Ben boyle seylere hic gelemem daha once bu sebeplerden sokakta girtlak girtlaga geldigim cok olmustur. Bende arkasindan bagirdim. Hayvan gerizekali sen kimsin benim sacima dokunuyosun bilmem ne felan bide bana diyoki ne diyon sen yaa. Nerdeyse dovucek. Bende bunun ustune yurudum annem tuttu bulasma diye sonra Yoldan gecenler ayirdi sonra.
Asla sessiz kalamam boyle seylere. Rezil ediceksin onlar gibilerini. Malesef kadinin cinsel obje olarak goruldugu bi toplumdayiz.
Ben kendi adima sessiz kalmiyorum. Sizde kalmayin.
Gercekten size laf attiklarina eminseniz arayin belediyeyi beyaz masayi felan sikayet edin.
Alacaksın o ellerindeki bahçıvan makasını keseceksin azan yerlerini kökünden sonra bakalım bir daha elin karısına,kızına yan gözle bakıyolar mı?
Pislikler !![]()
![]()
gerçekten kötü niyetle seslenip seslenmediğini bilemem tabi ama eğer rahatsız etmek amacıyla seslendiyse hayret ederim bu cürete![]()
bazen insanın sinir kat seviyesi ust sınırlarda oluyor ve oyle zamanlarda daha bi sinirleniyor boyle tiplere bazen hic takmam allahın okuzu işte der gecerim zaten muzik dinlerim kulaklık takılı olur birsey deseler bile kendi kendilerine konusmuz olur gerzekler ama olmadıgı yanımda biriyle cıktıgım zamanlar mutlaka sinir harbi yasarım yaslı tiplerin bakısları cileden cıkarır gence diyorsun hadi kendi yasıtına bakıyor ediyor bir derece ama boyle yasını basını almıs kisiler yapmıyormu bi tane indir gebersin orada en sonunda katil edecekler