• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle insanlar oldukça kadın olmak çok zor...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su67
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
memleketmizde ne yazıktır ki abaza dolu laf atınca ne oluyor tatmin oluyorlar acaba hayatında hiç kadın görmedilermi acaba bacısına birisi yapsa namus davasına çevirirler işi

bu tür şeyler özellikle genç kadınların başına çok geliyor bence, yani öyle çok güzel olmasına gerek yok ben toplu taşıma kullanıyorum mesela o kadar çok olay geldi ki başıma artık biri bana bakınca ne var der gibi bakıyorum suratıma da adam dövecek tarz bir ifade takınıyorum öyle tipleri görünce sadece bakıyorlar birşey diyemiyorlar siz böyle kaçmaya çalıştıkça falan daha çok tahrik oluyorlar bence çünkü ben de istanbul a yeni geldiğim zamanlar öyleydim korkuyodum adamın biri bana bide laf sokmuştu hatta nası üzülmüştüm anlatamam, otobüsteydim adam bana yapışmaya çalışırken ittirdim o da bana yavaş be ne biçim insanlar var dedi bende hareketlerine dikkat et diyebildim ama ağlamak üzereydim hani hem suçlu hem güçlü bir de üstte çıktı o an içimden bütün küfürleri geçiriyorum ama ineceğim yere de var mecbur susup oturdum şimdi olsa susmam esas terbiyesiz senin gibi tacizciler derim içim rahat eder en azından, ama işte zamanla başetmeyi öğreniyorsun, psikolojik olarak düşünürsen yıpratıcı ama sosyal bir hayatı olan her kadının sorunu gibi bu, tek çözüm yolu başedemeyeceğiniz zaman sessiz olmak ve uzaklaşmak (yani etrafta başka kimse olmadığında) ama toplum içindeyseniz rezil etmek olabilir, bana eşimin yanında bile bakanlar oluyor pis pis ki açık giyinmem birtek ruj sürmeyi seviyodum önceden sırf eşim kavga etmesin kimseyle diye onun yerine nivea parlatıcı falan sürüyorum, semtimizi de değiştireceğiz yakında kurtuluş mudur bilemiyorum :)

rezil etmeklede kalmaz adamı linç ederler halkımız :1: ben eşimin yanında, yada yanımda biri varken çok rahatım bana laf atsalar bile o anda dalarım eşimden önce (ondan aldığım cesaretle) ama ki yalnızken birde gece eşimde yanımda olsa iş değişiyor malesef, böyle yusuf yusuf olmakla kalıyorum :37:

ah canim boyle sapiklar heryerde var carsamba gunu esimin arabayla isi vardi bende okuldan trenle donuyorum baska tren istasyonunda durdu bastonlu yasli amca binmeye ugrasiyor chinese kizda yardim edeyim size dedi mini etekli yeminle adam derdini unuttu kizcagizin eteginin altina bakmaya ugrasiyor sonra ilk istasyonda kiz indi amcada diger istasyonda inecek tekrar ugrasiyor tam yardim edecekdim vaz gectim icimden gelmedi yaptigi goz sapikligi bide yardim eden gorevliler var soylese kesinlikle yardim ederler isleri o soylemiyor dikkatimi cekti kizlardan bekliyor yardimi gozumdende kacmadi birgunde esim kirmizi yaniyor hemen gel arabaya dedi bankadan ciktim kosuyorum afganli masallah masaallah dedi acaba banami dedi diye dusunurken baktim kimsede yok bana birseymi dedin dedim esimi gorunce baska yone bakiyor sanki bana hic laf atmamis beni hic gormemis bile o derece dolu boyle terbiyesizler bide seni suclu cikarir hayvanlar

vayyyy yaşlı amcaya bak tam teneşirlikmiş desene :47: tövbe yarabbim kendi kızı,torunu yaşındaki kızdan utanmadımıkide bakıyor öyle... insanoğlu 7sinde ne ise 70indede odur diye boşuna dememişler...

vayyyy yaşlı amcaya bak tam teneşirlikmiş desene :47: tövbe yarabbim kendi kızı,torunu yaşındaki kızdan utanmadımıkide bakıyor öyle... insanoğlu 7sinde ne ise 70indede odur diye boşuna dememişler...

inanki oyle canim artik kizcagizin d....... goremeki herhalde egildikce egildi tam goregim diye kiz anladi zaten pisman olmustur yardim ettigine ne yalan soyleyim icimden gelmedi benimde inerken yardim etmek bide gunaha girerdim sapiga yardim ederek

inanki oyle canim artik kizcagizin d....... goremeki herhalde egildikce egildi tam goregim diye kiz anladi zaten pisman olmustur yardim ettigine ne yalan soyleyim icimden gelmedi benimde inerken yardim etmek bide gunaha girerdim sapiga yardim ederek

iyi yapmışsın canım ben olsam bende yardım etmezdim çok iğrenç birşey bu tür insanlar...

Son zamanlardaki gözlemlerime,havanın ısınmasına bağlı olarak bazı idiotların azdığına şahit oldum.Açıklaması budur.

Alacaksın o ellerindeki bahçıvan makasını keseceksin azan yerlerini kökünden sonra bakalım bir daha elin karısına,kızına yan gözle bakıyolar mı?
Pislikler ! :47: :19:

belki birsey soracakti niye yanlisa cekiyorsunuz ki hemen :26:

Benimde, tanıdığım bi çok kızın ve kadınında başına sıkça gelen olaylardan birisi..Hiç tınlamıyorum valla hatta yolda adam akıllı kafamı kaldırıp bakınmam.Küçük çocuklar bile laf atıyor :/ Tl yüklettiğim yerde numaranızı söylüyosunuz tl yüklüyolar ya ordakı çocuk o şekilde numaramı almış ne cesaret düşünün :/ Sevgilime söylemiştim çocuğu arayıp o çalıştığın yeri başına yıkarım demiştide öyle kurtulmuştum :19: Kadın olmak gerçekten zor :31:

Son düzenleme:
ah canim boyle sapiklar heryerde var carsamba gunu esimin arabayla isi vardi bende okuldan trenle donuyorum baska tren istasyonunda durdu bastonlu yasli amca binmeye ugrasiyor chinese kizda yardim edeyim size dedi mini etekli yeminle adam derdini unuttu kizcagizin eteginin altina bakmaya ugrasiyor sonra ilk istasyonda kiz indi amcada diger istasyonda inecek tekrar ugrasiyor tam yardim edecekdim vaz gectim icimden gelmedi yaptigi goz sapikligi bide yardim eden gorevliler var soylese kesinlikle yardim ederler isleri o soylemiyor dikkatimi cekti kizlardan bekliyor yardimi gozumdende kacmadi birgunde esim kirmizi yaniyor hemen gel arabaya dedi bankadan ciktim kosuyorum afganli masallah masaallah dedi acaba banami dedi diye dusunurken baktim kimsede yok bana birseymi dedin dedim esimi gorunce baska yone bakiyor sanki bana hic laf atmamis beni hic gormemis bile o derece dolu boyle terbiyesizler bide seni suclu cikarir hayvanlar

Bey baba niyeti bozmuş iyice :ssz:
O bastonu alacaksın elinden kafasında kıracaksın :22:
Ama bi dakika olmayan kafada da baston kırılmaz ki :ssz:

Gecen gun yolda annemle taksi bekliyoduk. Bi grup serseri geciyodu yoldan. Bi tanesi sacimi resmen oksadi.
Ben boyle seylere hic gelemem daha once bu sebeplerden sokakta girtlak girtlaga geldigim cok olmustur. Bende arkasindan bagirdim. Hayvan gerizekali sen kimsin benim sacima dokunuyosun bilmem ne felan bide bana diyoki ne diyon sen yaa. Nerdeyse dovucek. Bende bunun ustune yurudum annem tuttu bulasma diye sonra Yoldan gecenler ayirdi sonra.
Asla sessiz kalamam boyle seylere. Rezil ediceksin onlar gibilerini. Malesef kadinin cinsel obje olarak goruldugu bi toplumdayiz.
Ben kendi adima sessiz kalmiyorum. Sizde kalmayin.
Gercekten size laf attiklarina eminseniz arayin belediyeyi beyaz masayi felan sikayet edin.

Gecen gun yolda annemle taksi bekliyoduk. Bi grup serseri geciyodu yoldan. Bi tanesi sacimi resmen oksadi.
Ben boyle seylere hic gelemem daha once bu sebeplerden sokakta girtlak girtlaga geldigim cok olmustur. Bende arkasindan bagirdim. Hayvan gerizekali sen kimsin benim sacima dokunuyosun bilmem ne felan bide bana diyoki ne diyon sen yaa. Nerdeyse dovucek. Bende bunun ustune yurudum annem tuttu bulasma diye sonra Yoldan gecenler ayirdi sonra.
Asla sessiz kalamam boyle seylere. Rezil ediceksin onlar gibilerini. Malesef kadinin cinsel obje olarak goruldugu bi toplumdayiz.
Ben kendi adima sessiz kalmiyorum. Sizde kalmayin.
Gercekten size laf attiklarina eminseniz arayin belediyeyi beyaz masayi felan sikayet edin.

yanımda biri olsaydı dönüp bakardım hayırdır noluyo diye ama yalnızken insan cesaret edemiyor... baksaydım baktı olacaktım. sonra bulaşacaktı, uğraş dur. yanında zaten adamlarda vardı, arkadaşlarını savunurlardı ben kötü olurdum. bakmadığım için, bana seslendiğine eminde değilim ama sadece ordan geçen bendim buna eminim işte. kendi arkadaşlarına heyy, duymamazlıktan geliyor falan diyecek hali yoktur heralde.. her neyse umarım hiç bir bayan böyle şeylere maruz kalmaz..

Alacaksın o ellerindeki bahçıvan makasını keseceksin azan yerlerini kökünden sonra bakalım bir daha elin karısına,kızına yan gözle bakıyolar mı?
Pislikler ! :47: :19:

güldürdün beni canım Allahta seni güldürsün :9: ne desen haklısın böylelerine.. bunları hadım etmek lazım ki akıllansınlar.

gerçekten kötü niyetle seslenip seslenmediğini bilemem tabi ama eğer rahatsız etmek amacıyla seslendiyse hayret ederim bu cürete:19:

gerçekten kötü niyetle seslenip seslenmediğini bilemem tabi ama eğer rahatsız etmek amacıyla seslendiyse hayret ederim bu cürete:19:

buna emin olabilsem belediyeye şikayet ederdim o sinirle... bakmadığım için emin değilim ne yazıkki inşallah kimsenin günahınıda almıyorumdur, sabah çok sinirliydim birde baş ağrısı girdi halada devam ediyor. çok sinir bozucu durum bir bayan için...

bazen insanın sinir kat seviyesi ust sınırlarda oluyor ve oyle zamanlarda daha bi sinirleniyor boyle tiplere bazen hic takmam allahın okuzu işte der gecerim zaten muzik dinlerim kulaklık takılı olur birsey deseler bile kendi kendilerine konusmuz olur gerzekler ama olmadıgı yanımda biriyle cıktıgım zamanlar mutlaka sinir harbi yasarım yaslı tiplerin bakısları cileden cıkarır gence diyorsun hadi kendi yasıtına bakıyor ediyor bir derece ama boyle yasını basını almıs kisiler yapmıyormu bi tane indir gebersin orada en sonunda katil edecekler

bazen insanın sinir kat seviyesi ust sınırlarda oluyor ve oyle zamanlarda daha bi sinirleniyor boyle tiplere bazen hic takmam allahın okuzu işte der gecerim zaten muzik dinlerim kulaklık takılı olur birsey deseler bile kendi kendilerine konusmuz olur gerzekler ama olmadıgı yanımda biriyle cıktıgım zamanlar mutlaka sinir harbi yasarım yaslı tiplerin bakısları cileden cıkarır gence diyorsun hadi kendi yasıtına bakıyor ediyor bir derece ama boyle yasını basını almıs kisiler yapmıyormu bi tane indir gebersin orada en sonunda katil edecekler

Aynen canım yaşlılar konusuna katılıyorum.Bunların bide evli olup karısının yanında yapanları var.Hiç unutmam bi kere yolda gidiyorum karı koca kol kola geliyolar adam nasıl bakıyo ama ağzını açmış beş karış, karısı gördü baktığını adama bağırdı 'ne bakıyosun kıza öküz gibi' dedi çok kötü olmuştum ne biçim insanlar var :50:

Ya insanlıkla kişilikle ilgili abaza derler ya işçiymiş,patronmuş farketmiyor.Yolda yürüyorsun dibine kadar laf söylüyorlar,arabayla koca yolda durup yol verirken ağzını aça aça bakıyorlar ah daha neler neler o değil kaç yaşında ki adamlardan gördüm bunu ya.Hani sanki açılmışız saçılmışızda bakıp laf yapıyorlar.Geçen dayanamadım sesimi yüksettim yol ortasında vallahi böm diye kaldı ortada,hiiç artık öyle kaçmayacağım ne cesaret ya sen bana bakar laf söylersin!Değil mi!

iyice paranoyak olduk zaten bu memlekette yaşaya yaşaya.ben de durakta otobüs beklerken filan bazen yoldan geçen araçtaki adam yavaşlayıp bir şey söylüyor, kulağımda da kulaklık var ilgilenmiyorum kesin laf atıyor diye. bazen haklı çıkıyorum,ama bazen cidden adres filan soruyor oluyorlar, büyük kabalık oluyor ama napalım yani :26:

Back
X