- 7 Ocak 2016
- 10.355
- 49.962
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten samimi olmadığınız için sizi görmek istememesi normal.Kızlar görümcem ile samimi değiliz oda bende mesafeliyiz yıldızımız hiç barışmadı.. Bir küser Bir barışır ama konuşuyoruz ayda bir görünce falan neyse aramızda iki bina var yakın oturuyor sabah kaynanam aradı görümcemin eşi kaza yapmış arabanın önü pert omuş kayınvalidem bir süreliğine memlekette neyse dediki ara sor oraya gidin diye kaza sonuçta bende tamam dedim aradık görümcem geçmiş olsun dedim ağlıyordu sen kimden duydun hemen size mi söyledi annem dedi bende bunda ne var dedim sonra yanına gelicez abinle dedim yok yok şimdi kar var çocuk kayar falan dedi tamam dedim baya ağlıyordu eşide o ara yeni gelmiş eve zaten ama öyle demesi baya bir moralimi bozdu.. Aramasaydım keşke pişman oldum küs değiliz bu arada hastalıkta falan arıyoruz birbirimizi ama baya sinirim bozuldu eşime söyledim boşver dedi eşi yeni gelmiştir ondan demiştir dedi normalde zaten asla gitmem baya kafaya taktım siz olsanız ne yapardınız zaten gitmicem ama bu şekil konuşması hoşuma gitmedi..
Olay sizlik değil belli ki oraya gitmeniz onu huzursuz etti , belliki sıkıntılarını görmenizi istemiyor..Kızlar görümcem ile samimi değiliz oda bende mesafeliyiz yıldızımız hiç barışmadı.. Bir küser Bir barışır ama konuşuyoruz ayda bir görünce falan neyse aramızda iki bina var yakın oturuyor sabah kaynanam aradı görümcemin eşi kaza yapmış arabanın önü pert omuş kayınvalidem bir süreliğine memlekette neyse dediki ara sor oraya gidin diye kaza sonuçta bende tamam dedim aradık görümcem geçmiş olsun dedim ağlıyordu sen kimden duydun hemen size mi söyledi annem dedi bende bunda ne var dedim sonra yanına gelicez abinle dedim yok yok şimdi kar var çocuk kayar falan dedi tamam dedim baya ağlıyordu eşide o ara yeni gelmiş eve zaten ama öyle demesi baya bir moralimi bozdu.. Aramasaydım keşke pişman oldum küs değiliz bu arada hastalıkta falan arıyoruz birbirimizi ama baya sinirim bozuldu eşime söyledim boşver dedi eşi yeni gelmiştir ondan demiştir dedi normalde zaten asla gitmem baya kafaya taktım siz olsanız ne yapardınız zaten gitmicem ama bu şekil konuşması hoşuma gitmedi..
Kim iyi kim kötüden daha ziyade bir sıkıntı var ki, konu sahibi hep bunu yapıyor. Israr ve inatla istenmediği yerlere girmeye çalışması ilk değil.Size mi soyledi hemen demek annesine bir sitem ya da yanlış değil.Kadin sizi el olarak hatta elin de kötüsü olarak görüyor ,polyannacilik yapmaya ,her şeyin altında bir şey aramayın demeye gerek yok.Konu sahibi incelik etmiş aramış .Niye sizin duymanizi istemiyor .Siz sevinecek misiniz ya da ne yapacaksınız duysanız .Ne güzel arayıp yanında olmussunuz .Evine gelen insana gelme demek ne?Benim de görümcem aynı böyle bir tip .Kendi kötü kalpli olduğu icin beni de öyle sanıyor .Bizim de yıldızımız barışmadı falan filan ya bir an ben mi actim konuyu dedim .Benim yaptığım mesafe koymak ve bana nasıl davranıyorsa öyle davranmak .Ne eksik ne fazla .Öyle yapınca biraz kendine geldi ama içini bildiğim için ve çok sogudugum için asla görüşmüyorum.Boyle insanlar her şeyin altında bir şey arar.Baksaniza aramanızdan,gelmenizden rahatsız oluyor .Kimbilir ne düşünüyor .Uzak durun bence .Bir daha da arayıp sormayın .
Biri elti demiş, onla ne olmuş?Kim iyi kim kötüden daha ziyade bir sıkıntı var ki, konu sahibi hep bunu yapıyor. Israr ve inatla istenmediği yerlere girmeye çalışması ilk değil.
Elti kayın aile ile aynı binada, onu içlerine almışlar beni dışlıyorlar diye üzülüyordu. Halbuki aile apartmanına girmeyen kendi kocası idi, adam siz anlaşamazsınız diyor hep. Kıskandığı eltinin de hıyar gibi bir kocası var, prezervatifin icadından haberi yok, 5 çocuk doğurttu kadıncağıza. Kadıncağız sabah akşam kayın aile hizmeti görüyor bir de. Mlscm bu hayatı asla kaldırabilecek gibi biri değil normalde, onu içlerine alınca el üstünde tutulcam elti gibi olmayacam mı zannediyor acaba, bilemedim. Hem onları beğenmiyor, hem de içlerine girmeye çalışıyor.Biri elti demiş, onla ne olmuş?
Ya zaten en yakın oldukları direkt gider, ihtiyaç sorar, böyle samimiyetsiz samimiyetsiz gililim miiii denmesi çok sinir bozucu. Belli ki yanında yöresinde de istemiyor. Ben de ameliyat olacaktım anneme dedim ki o yengemlere falan söylemeyin bilmesinler ne gerek var, gelip gereksiz kalabalık etmesinler.Boyle bir durumda geçmiş olsun denir. Somut bir şey yapacaksaniz da bir şeye ihtiyaciniz var mi diye sorarsiniz en fazla.
Biz geliyoruz ne alaka? Sizi gorup ne yapsinlar o an sinirleri bozukken. En uyuz oldugum şey "biz geliyoruz" lafidir. Cagiran oldu mu?Ben de kabul etmiyorum boyle yapanlari.
Valla geçmiş olsun bi ihtiyacın var mı diye sormadan biz geliyoz diyen birini ben de istemem. Zaten işim başımı aşmış, bir de onları eğleyecem.Boyle bir durumda geçmiş olsun denir. Somut bir şey yapacaksaniz da bir şeye ihtiyaciniz var mi diye sorarsiniz en fazla.
Biz geliyoruz ne alaka? Sizi gorup ne yapsinlar o an sinirleri bozukken. En uyuz oldugum şey "biz geliyoruz" lafidir. Cagiran oldu mu?Ben de kabul etmiyorum boyle yapanlari.
Katip ev almışlardı , onun borcunu ödüyorlardı onu yazmayı unutmuşsunElti kayın aile ile aynı binada, onu içlerine almışlar beni dışlıyorlar diye üzülüyordu. Halbuki aile apartmanına girmeyen kendi kocası idi, adam siz anlaşamazsınız diyor hep. Kıskandığı eltinin de hıyar gibi bir kocası var, prezervatifin icadından haberi yok, 5 çocuk doğurttu kadıncağıza. Kadıncağız sabah akşam kayın aile hizmeti görüyor bir de. Mlscm bu hayatı asla kaldırabilecek gibi biri değil normalde, onu içlerine alınca el üstünde tutulcam elti gibi olmayacam mı zannediyor acaba, bilemedim. Hem onları beğenmiyor, hem de içlerine girmeye çalışıyor.
Asla aramam işte öyle demesi zoruma gitti dedim ee diyince ne oluyor sanki sevini cem asla aramam bir dahaSize mi soyledi hemen demek annesine bir sitem ya da yanlış değil.Kadin sizi el olarak hatta elin de kötüsü olarak görüyor ,polyannacilik yapmaya ,her şeyin altında bir şey aramayın demeye gerek yok.Konu sahibi incelik etmiş aramış .Niye sizin duymanizi istemiyor .Siz sevinecek misiniz ya da ne yapacaksınız duysanız .Ne güzel arayıp yanında olmussunuz .Evine gelen insana gelme demek ne?Benim de görümcem aynı böyle bir tip .Kendi kötü kalpli olduğu icin beni de öyle sanıyor .Bizim de yıldızımız barışmadı falan filan ya bir an ben mi actim konuyu dedim .Benim yaptığım mesafe koymak ve bana nasıl davranıyorsa öyle davranmak .Ne eksik ne fazla .Öyle yapınca biraz kendine geldi ama içini bildiğim için ve çok sogudugum için asla görüşmüyorum.Boyle insanlar her şeyin altında bir şey arar.Baksaniza aramanızdan,gelmenizden rahatsız oluyor .Kimbilir ne düşünüyor .Uzak durun bence .Bir daha da arayıp sormayın .
Size hayranım nasıl kişileri hatırlıyorsunuz hemde olay örgüsü ile birlikteKim iyi kim kötüden daha ziyade bir sıkıntı var ki, konu sahibi hep bunu yapıyor. Israr ve inatla istenmediği yerlere girmeye çalışması ilk değil.
Ya zaten en yakın oldukları direkt gider, ihtiyaç sorar, böyle samimiyetsiz samimiyetsiz gililim miiii denmesi çok sinir bozucu. Belli ki yanında yöresinde de istemiyor. Ben de ameliyat olacaktım anneme dedim ki o yengemlere falan söylemeyin bilmesinler ne gerek var, gelip gereksiz kalabalık etmesinler.
İyi ya bari kendi kocası hıyar değilmiş, içlerine sokmamış. Daha ne istiyor ki, ne güzel. Herkesin hayalindeki hayatı yaşıyor işte. Gereksiz samimiyet çabası neden? Zaten görümce de sevmiyor belli ki. Dert bile edilmez. Ölüm, kaza, düğün harici muhatap olmak da gereksiz o zaman.Elti kayın aile ile aynı binada, onu içlerine almışlar beni dışlıyorlar diye üzülüyordu. Halbuki aile apartmanına girmeyen kendi kocası idi, adam siz anlaşamazsınız diyor hep. Kıskandığı eltinin de hıyar gibi bir kocası var, prezervatifin icadından haberi yok, 5 çocuk doğurttu kadıncağıza. Kadıncağız sabah akşam kayın aile hizmeti görüyor bir de. Mlscm bu hayatı asla kaldırabilecek gibi biri değil normalde, onu içlerine alınca el üstünde tutulcam elti gibi olmayacam mı zannediyor acaba, bilemedim. Hem onları beğenmiyor, hem de içlerine girmeye çalışıyor.
Biz geliyoruz demedim kaynanam o kadar panikle aradıki gidin mutlaka falan diye o yüzden dedimBoyle bir durumda geçmiş olsun denir. Somut bir şey yapacaksaniz da bir şeye ihtiyaciniz var mi diye sorarsiniz en fazla.
Biz geliyoruz demedim kaynanam o kadar panikle aradıki gidin mutlaka falan diye o yüzden dedim
yanına gelicez abinle dedim