• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle kalpsiz merhametsiz insan yoktur

butterfly_11

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
184
117
23
34
Merhaba hanımlar. uzun zamandır takip ediyorum. konu acmak için yeni üye oldum. nereden başlayım nasıl anlatayım bilmiyorum. 14 aylık evliyim severek evlendik. ama daha evliliğimin ilk ayında hayatım kabus oldu. evlenmeden önce böyle bi insan oldugunu bilemedim ınsanlara karsı cok saygılı cok beyefendiydi. ama neyazıkki ailesine bağımlı annesinin evinden gelmek istemeyen bir koca ile evlenmişim. ne evime alışabildim ne evliliğe hiç birsey anlamadım. gündüz işte aksam ailesinin yanındaydık evi otel gibi kullanıyorduk. kendisi cok despot dediğim dedik bir adam. kadına fikir danışmayı erkeklik gururuna yakıştıramayan bir insan. sen kızsın ben erkeğim üstünüm senden benimle evlendin aileme gelin geldin ben senin kötülüğüne birşey istemem benim dediğim olacak mantığıyla hareket eden birisi. benim hiçbirseye hayır demeye onu reddetmeye hakkım yoktu. cahiliye devrindeki insanların matığına sahipti. benim ailemle hiçbiryere gelmek istemez benim ailemle vakit geçirirse kendi ailesine yanlış yapmış olacağını düşünüyordu. aileme karşı çok saygısızlıklar yaptı. babamla annemle yaşıtı gibi tartıştı. daha neler neler hangi birini anlatayımki. iftiralar attı yalanlar söyledi. çok acılar çektim çok gözyaşları döktüm. hiç merhameti yoktu birkere gözyaşımı silmedi. varsa yoksa ailesiydi. çocuğum yok ayrılma kararı aldım 1 aydır ailemin yanındayım birkere ne aradılar nede sordular. ailem arkamda mesleğim de var çok şükür. ama anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor. resmi olarak boşansak bile dini olarak boşanmayacağını beni süründüreceğini söylüyor. sabretmeye çalışıyorum ama neyapacağımı bilmiyorum. karışık yazmış olabilirim ilkkez yazıyorum buraya. şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Tanımadan mi evlendiniz?
tanıyorduk ailecek tanıyorduk. teyzeleriyle dedesiyle yıllarca aynı apartmanda oturduk. ama bilemedik böyle oldugunu bukadar olduğunu. dışarıya karşı çok saygılı 4 4lük biri. insanlar kendi kızlarını gözleri kapalı bile verebileceklerini söylüyorlardı.

Resmi olarak boşanınca, dinen de boşanılıyor diye biliyorum.

İlahiyatçılara bir sorun tabi ki.

Onun dışında, bence çok doğru bir karar vermişsiniz. Hiç üzülmeyin. Hakkınızda hayırlısı olsun.
amin çok sağolun. dayım yengem ilahıyatçı. bana defalarca en ufacık tartışmada bile babanı ara gelsin alsın diyordu kendisi defalarca aradı babamı gel kızını al diye sebep ailesine geç gitmem veya gitmek istememem. ayrılma niyetiyle evden git baban alsın dediği için dini nikahın kalmadığını söylüyorlar

tanıyorduk ailecek tanıyorduk. teyzeleriyle dedesiyle yıllarca aynı apartmanda oturduk. ama bilemedik böyle oldugunu bukadar olduğunu. dışarıya karşı çok saygılı 4 4lük biri. insanlar kendi kızlarını gözleri kapalı bile verebileceklerini söylüyorlardı.
Valla o zaman dert etmek yerine kurban kesin.

Daha ne istiyorsun ?
Ne bekliyorsun guzelim?..

Bırak gitsin. Sal gitsin. Böyle bi adamla ev, evlilik olur mu?
Birkaç ay üzülürsün, bak sonra iyi ki bosanmisim dersin. Hayatın kurtulur.

İstediği kadar da dini nikah falan desin, resmen boşanınca boşanmis olursunuz. Afedersiniz, o afkursun dursun. Seni etkilemesine izin verme. Umursama laflarını, tepki de verme. Yesin kendini.

Son düzenleme:
Canım oncelik le çok ama çok geçmiş olsun benim fikrim düşün ki büyük bir tirafik kazasından kurtulduğuna şükret ilerde ya bebeğin olsaydı senin için daha zor olur şu.. Dini nikaha gelirsek te sen boş ol dersen 3 defa boş olur onun denemesi seni ırgalamaz tek taraf ta boş deme si bile ayrılıktır dinimizde ...
Merhaba hanımlar. uzun zamandır takip ediyorum. konu acmak için yeni üye oldum. nereden başlayım nasıl anlatayım bilmiyorum. 14 aylık evliyim severek evlendik. ama daha evliliğimin ilk ayında hayatım kabus oldu. evlenmeden önce böyle bi insan oldugunu bilemedim ınsanlara karsı cok saygılı cok beyefendiydi. ama neyazıkki ailesine bağımlı annesinin evinden gelmek istemeyen bir koca ile evlenmişim. ne evime alışabildim ne evliliğe hiç birsey anlamadım. gündüz işte aksam ailesinin yanındaydık evi otel gibi kullanıyorduk. kendisi cok despot dediğim dedik bir adam. kadına fikir danışmayı erkeklik gururuna yakıştıramayan bir insan. sen kızsın ben erkeğim üstünüm senden benimle evlendin aileme gelin geldin ben senin kötülüğüne birşey istemem benim dediğim olacak mantığıyla hareket eden birisi. benim hiçbirseye hayır demeye onu reddetmeye hakkım yoktu. cahiliye devrindeki insanların matığına sahipti. benim ailemle hiçbiryere gelmek istemez benim ailemle vakit geçirirse kendi ailesine yanlış yapmış olacağını düşünüyordu. aileme karşı çok saygısızlıklar yaptı. babamla annemle yaşıtı gibi tartıştı. daha neler neler hangi birini anlatayımki. iftiralar attı yalanlar söyledi. çok acılar çektim çok gözyaşları döktüm. hiç merhameti yoktu birkere gözyaşımı silmedi. varsa yoksa ailesiydi. çocuğum yok ayrılma kararı aldı 1 aydır ailemin yanındayım birkere ne aradılar nede sordular. ailem arkamda mesleğim de var çok şükür. ama anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor. resmi olarak boşansak bile dini olarak boşanmayacağını beni süründüreceğini söylüyor. sabretmeye çalışıyorum ama neyapacağımı bilmiyorum. karışık yazmış olabilirim ilkkez yazıyorum buraya. şimdiden teşekkür ederim

Büyümemiş bi koca daha
Aman bi eliyle annesini bi eliyle babasını tutsunda kaybolmasın

Sen boşarsın o boşamazsa boşamasın
annesinin evindeki odasını bozmamışlardı. arada bir ben yatağımı özledim ben odamı özledim diyordu şaka gibi bunu insanların yanında söylüyordu utanmadan herkes gülüyordu

amin çok sağolun. dayım yengem ilahıyatçı. bana defalarca en ufacık tartışmada bile babanı ara gelsin alsın diyordu kendisi defalarca aradı babamı gel kızını al diye sebep ailesine geç gitmem veya gitmek istememem. ayrılma niyetiyle evden git baban alsın dediği için dini nikahın kalmadığını söylüyorlar

benımde oglum olacak onu tabıkı cok sevecegım ama benım kendı oglu boyle yapsa kac yasında olursa olsun doverım buyuk konusmak gıbı olmasın ama .. esın bırey olamamıs malesef aılesıne bagımlı yasayan bır sahıs.. senı aıle olarak gormemıs

Canım oncelik le çok ama çok geçmiş olsun benim fikrim düşün ki büyük bir tirafik kazasından kurtulduğuna şükret ilerde ya bebeğin olsaydı senin için daha zor olur şu.. Dini nikaha gelirsek te sen boş ol dersen 3 defa boş olur onun denemesi seni ırgalamaz tek taraf ta boş deme si bile ayrılıktır dinimizde ...
çok haklısınız çok teşekkür ederim.

Daha ne istiyorsun ?
Ne bekliyorsun guzelim?..

Bırak gitsin. Sal gitsin. Böyle bi adamla ev, evlilik olur mu?
Birkaç ay üzülürsün, bak sonra iyi ki bosanmisim dersin. Hayatın kurtulur.

İstediği kadar da dini nikah falan desin, resmen boşanınca boşanmis olursunuz. Afedersiniz, o afkursun dursun. Seni etkilemesine izin verme. Umursama laflarını, tepki de verme. Yesin kendini.
bugune kadar hiç aramadı. ama devamlı mesaj atıyor kışkırtıcı şekilde sabrediyorum cevap vermemeye çalışıyorum.

annesinin evindeki odasını bozmamışlardı. arada bir ben yatağımı özledim ben odamı özledim diyordu şaka gibi bunu insanların yanında söylüyordu utanmadan herkes gülüyordu

Görücü usulu mu evlendiniz?
Hani anneci olsa öncedende biraz anlardınız

Erkek aileleri öncelik kendileri olsun çoğu istiyo hatta erkeklerde uyuyo ama biyerde onlarda akıllarını başına alıyo

Eşimin odasıda olduğu gibi duruyo benim resimlerim bile hala orda anahtarla gitmiyoruz diye surat asarlardı susmaları için eşim anahtarı aldı o kapıyı sen açarsan benim kapım kapanır dedim evdr biyerde öylece duruyo anahtar

Burası senin evin senin odan istediğini koy yap diyolar ama bi biblo getirse almaz kv, öyle dediklerinde tabi oğlunuzda gidebilir odasına dedim sustular

Siz hep pasif mi kaldınız? Zorla götürüldüğümüde bilirim ilk sylarda sonra ölüceğimide bilsem gitmiyorum dedim çünkü ailesine meraklı değil tek sebep onların baskısıydı

Merhaba hanımlar. uzun zamandır takip ediyorum. konu acmak için yeni üye oldum. nereden başlayım nasıl anlatayım bilmiyorum. 14 aylık evliyim severek evlendik. ama daha evliliğimin ilk ayında hayatım kabus oldu. evlenmeden önce böyle bi insan oldugunu bilemedim ınsanlara karsı cok saygılı cok beyefendiydi. ama neyazıkki ailesine bağımlı annesinin evinden gelmek istemeyen bir koca ile evlenmişim. ne evime alışabildim ne evliliğe hiç birsey anlamadım. gündüz işte aksam ailesinin yanındaydık evi otel gibi kullanıyorduk. kendisi cok despot dediğim dedik bir adam. kadına fikir danışmayı erkeklik gururuna yakıştıramayan bir insan. sen kızsın ben erkeğim üstünüm senden benimle evlendin aileme gelin geldin ben senin kötülüğüne birşey istemem benim dediğim olacak mantığıyla hareket eden birisi. benim hiçbirseye hayır demeye onu reddetmeye hakkım yoktu. cahiliye devrindeki insanların matığına sahipti. benim ailemle hiçbiryere gelmek istemez benim ailemle vakit geçirirse kendi ailesine yanlış yapmış olacağını düşünüyordu. aileme karşı çok saygısızlıklar yaptı. babamla annemle yaşıtı gibi tartıştı. daha neler neler hangi birini anlatayımki. iftiralar attı yalanlar söyledi. çok acılar çektim çok gözyaşları döktüm. hiç merhameti yoktu birkere gözyaşımı silmedi. varsa yoksa ailesiydi. çocuğum yok ayrılma kararı aldı 1 aydır ailemin yanındayım birkere ne aradılar nede sordular. ailem arkamda mesleğim de var çok şükür. ama anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor. resmi olarak boşansak bile dini olarak boşanmayacağını beni süründüreceğini söylüyor. sabretmeye çalışıyorum ama neyapacağımı bilmiyorum. karışık yazmış olabilirim ilkkez yazıyorum buraya. şimdiden teşekkür ederim
Resmî olarak boşanınca dinen de hüküm kalkmış oluyor o sizi yolunuzdan döndürmesin

Back
X