Merhaba hanımlar. uzun zamandır takip ediyorum. konu acmak için yeni üye oldum. nereden başlayım nasıl anlatayım bilmiyorum. 14 aylık evliyim severek evlendik. ama daha evliliğimin ilk ayında hayatım kabus oldu. evlenmeden önce böyle bi insan oldugunu bilemedim ınsanlara karsı cok saygılı cok beyefendiydi. ama neyazıkki ailesine bağımlı annesinin evinden gelmek istemeyen bir koca ile evlenmişim. ne evime alışabildim ne evliliğe hiç birsey anlamadım. gündüz işte aksam ailesinin yanındaydık evi otel gibi kullanıyorduk. kendisi cok despot dediğim dedik bir adam. kadına fikir danışmayı erkeklik gururuna yakıştıramayan bir insan. sen kızsın ben erkeğim üstünüm senden benimle evlendin aileme gelin geldin ben senin kötülüğüne birşey istemem benim dediğim olacak mantığıyla hareket eden birisi. benim hiçbirseye hayır demeye onu reddetmeye hakkım yoktu. cahiliye devrindeki insanların matığına sahipti. benim ailemle hiçbiryere gelmek istemez benim ailemle vakit geçirirse kendi ailesine yanlış yapmış olacağını düşünüyordu. aileme karşı çok saygısızlıklar yaptı. babamla annemle yaşıtı gibi tartıştı. daha neler neler hangi birini anlatayımki. iftiralar attı yalanlar söyledi. çok acılar çektim çok gözyaşları döktüm. hiç merhameti yoktu birkere gözyaşımı silmedi. varsa yoksa ailesiydi. çocuğum yok ayrılma kararı aldım 1 aydır ailemin yanındayım birkere ne aradılar nede sordular. ailem arkamda mesleğim de var çok şükür. ama anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor. resmi olarak boşansak bile dini olarak boşanmayacağını beni süründüreceğini söylüyor. sabretmeye çalışıyorum ama neyapacağımı bilmiyorum. karışık yazmış olabilirim ilkkez yazıyorum buraya. şimdiden teşekkür ederim