- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
2kere şikayet etmiştik. Kapıya geliyor polis hiç bişey yapmıyor tutanak tutup gidiyor bu sefer binadakilere bela okuyup kim beni şikayet etti diye anırıyor.Polise şikayet edin. Polisler isim vermiyor
Ben çoktan konuşacağımda eşim sıkıntı istemiyor. Bu şehirde kimsemiz yok seni evde tek bırakıp nasıl işe gidicem diyor oda haklı kendince. Çok arada kaldım ama çıldırmak üzereyim. Dün sabah ezanı okundu hala devam ettiler en sonunda bayılmışım uykusuzluktan.Ne kibarı canım
Anlayacak kapasitesi olan zaten bu şekilde davranmaz
Hiç tahammülüm yok böylesine
Aptal anlama yeteneği kıt insanlara anlayacağı dilde konuşacaksın
Bayramda üstteki dairede tavanı üstümüze yıktılar gecenin 2 sine kadar eşimde sabırlı ol diyor valla dayanamadım çıktım ben anlattım derdimiBen çoktan konuşacağımda eşim sıkıntı istemiyor. Bu şehirde kimsemiz yok seni evde tek bırakıp nasıl işe gidicem diyor oda haklı kendince. Çok arada kaldım ama çıldırmak üzereyim. Dün sabah ezanı okundu hala devam ettiler en sonunda bayılmışım uykusuzluktan.
Ya ben gidip dayancam çoktan ama asabi biriyim beni geçtim kadının sevgilisi belalı bi tip evde oluyo zaten. Eşimde aksi bi insan korkuyorum beyler olaya dahil olur büyür diye. yöneticiye söylüyoruz uyarın filan adamlar gidip teşekkürler iyiki gürültü yapıyorsunuz diyecek kıvamdalar.Bayramda üstteki dairede tavanı üstümüze yıktılar gecenin 2 sine kadar eşimde sabırlı ol diyor valla dayanamadım çıktım ben anlattım derdini
Eşim yönetici birde
Ne gerek var gereksiz nezakete
Evde sevgilisi var belalı biri. O çıkarsa kapıya eşimde dahil olacağım diye istemiyor. Değneğin iki ucuda pislik. Kapısına gitmekten ziyade gördüğüm yerde birşeyler söylemek istiyorum insan olan laftan anlarKaç gün kalacaklar acaba çok uzun değilse sabredin. Ya da arkadaşlarınız gelmiş sesleriniz geliyor gülüp eğleniyorsunuz çok güzel de ben seslerden rahatsız oluyorum. Biraz dikkat edebilir misiniz? Eğer daha da devam ederlerse kavga edersiniz.
Eşim değil alt komşum yönetici aramızda çok iyi ama yöneticilik yapamıyorlar söyledik kaç kere binanın önünde millet çekirdek kola izledi itfaiye polis ambulans kapıya geldiğinde. Bıktık bu rezilliklerden imza toplayalım dedik tamam dediler yalan oldu. Onu geçtim sadece biz değil kendileri de dahil herkes bıktı.Siz gitmeyin pisikopatmis zaten
Esiniz yöneticiyse yaptirimlar yapabilir imza ile tek şikayetçi siz misiniz
Ben editledim yorumu diğer arkadaşı sandım konu sahibi sonra anladımEşim değil alt komşum yönetici aramızda çok iyi ama yöneticilik yapamıyorlar söyledik kaç kere binanın önünde millet çekirdek kola izledi itfaiye polis ambulans kapıya geldiğinde. Bıktık bu rezilliklerden imza toplayalım dedik tamam dediler yalan oldu. Onu geçtim sadece biz değil kendileri de dahil herkes bıktı.
Allah razı olsun. Çok zor artık tahammülüm kalmadı gerçekten bunalıma giricem bu evde. 1.5 senedir çekiyorum ya inan.Demekki ailesinden böyle bir terbiye görmüş benimde böyle komşum var rabbim yardımcın olsun çocuklarına bağırarak terbiye veriyor sonra öyle devam edio gidecek o kendi çocuğuna bağıracak derken böyle insanlar komşu katili yaparlar.Rabbim yardımcın olsun ..Komşu hakkını öğrenememiş dmekki ne desen boş böyle insanlara ..yeri geldimi iğnelersin...
Öyle bizi bi güzel gazlıyorlar. Geçen eşim farketti ya bunlar herşeye muhalefet oluyorlar da bi yandan da herkese mavi boncuk dağıtıyorlar hayırdır bize mi kitleyecekler milleti dedi. Kapısına gitsem kimse arkamızda olmaz ki herkes kaçar bide biz şikayetçı değiliz ki der.Ben editledim yorumu diğer arkadaşı sandım konu sahibi sonra anladım
En sevmediğim insan tipi bu komşular. Rahatsızlar ama bela acmasinlar diye uzak duruyorlar istiyorlar ki çıban siz olun.
Böyle komşu çok vallahi benim apt böyle. Herkes her seye laf söyler ama kimse elini kipirdatmaz. Yazi asiyorum ben
Anlıyorum cnm benim komsuda çocuğuna bağırdığı zaman bütün bina duyuyor çocuklara acıyorum böyle çocuk yetiştirmek ne kadar dogru ki acaba bilemiyorumAllah razı olsun. Çok zor artık tahammülüm kalmadı gerçekten bunalıma giricem bu evde. 1.5 senedir çekiyorum ya inan.
Aslında sosyal hizmetlere şikayet etmek lazım yazık çocuğaAnlıyorum cnm benim komsuda çocuğuna bağırdığı zaman bütün bina duyuyor çocuklara acıyorum böyle çocuk yetiştirmek ne kadar dogru ki acaba bilemiyorum
Kesinlikle tiksinc iki yüzlülerÖyle bizi bi güzel gazlıyorlar. Geçen eşim farketti ya bunlar herşeye muhalefet oluyorlar da bi yandan da herkese mavi boncuk dağıtıyorlar hayırdır bize mi kitleyecekler milleti dedi. Kapısına gitsem kimse arkamızda olmaz ki herkes kaçar bide biz şikayetçı değiliz ki der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?