Böyle komşu düşman başına

Suleymanin Hurremi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
3.797
7.724
108
Selamlar sizden fikir almak istediğim bi konu var
Bayağı bi süre önce komşum hakkında konu açmıştım özetle komşum sorunlu biri intihar etti sürekli evinde bağırıp çağırıyor binayı başımıza yıkıyor polis geldi bi kaç kere kapısına filan. Şu aralar sessizdi.
Neyse gelelim konuya bu komşuyla geçenlerde tanıştık bi komşuda karşılaştık aslında iyi birine benziyor. Şehir dışından misafirleri gelmiş iki gecedir sabah ezanı okunuyor hala kahkaha sesleri binayı bırakın sokağı inletiyor. Kavgasını zulmünü yeterince çektik bide böyle kahkahalarını çekmek gerçekten sinir bozmaya başladı. kapısını çalacaktım eşim tuttu başımıza bela almayalım diye yöneticiye de defalarca söyledik umursamıyorlar. Taşınma ihtimalimiz de yok. Yani 3.gece oldu benim uykum hafiftir inanın uyuyamıyorum zombi gibi oldum.
Sormak istediğimde şu ben bu kadınla bir daha karşılaştığımda ne demeliyim yani bu ses hususunda kibar ama iğneleyici bişeyler söylemek istiyorum çünkü ciddi anlamda sinirliyken kapısına gidip de karakolluk olmak istemiyorum.

Ne kibarı canım
Anlayacak kapasitesi olan zaten bu şekilde davranmaz
Hiç tahammülüm yok böylesine
Aptal anlama yeteneği kıt insanlara anlayacağı dilde konuşacaksın

Ne kibarı canım
Anlayacak kapasitesi olan zaten bu şekilde davranmaz
Hiç tahammülüm yok böylesine
Aptal anlama yeteneği kıt insanlara anlayacağı dilde konuşacaksın
Ben çoktan konuşacağımda eşim sıkıntı istemiyor. Bu şehirde kimsemiz yok seni evde tek bırakıp nasıl işe gidicem diyor oda haklı kendince. Çok arada kaldım ama çıldırmak üzereyim. Dün sabah ezanı okundu hala devam ettiler en sonunda bayılmışım uykusuzluktan.

Bayramda üstteki dairede tavanı üstümüze yıktılar gecenin 2 sine kadar eşimde sabırlı ol diyor valla dayanamadım çıktım ben anlattım derdimi
Eşim yönetici birde
Ne gerek var gereksiz nezakete

Kaç gün kalacaklar acaba çok uzun değilse sabredin. Ya da arkadaşlarınız gelmiş sesleriniz geliyor gülüp eğleniyorsunuz çok güzel de ben seslerden rahatsız oluyorum. Biraz dikkat edebilir misiniz? Eğer daha da devam ederlerse kavga edersiniz.

Bayramda üstteki dairede tavanı üstümüze yıktılar gecenin 2 sine kadar eşimde sabırlı ol diyor valla dayanamadım çıktım ben anlattım derdini
Eşim yönetici birde
Ne gerek var gereksiz nezakete
Ya ben gidip dayancam çoktan ama asabi biriyim beni geçtim kadının sevgilisi belalı bi tip evde oluyo zaten. Eşimde aksi bi insan korkuyorum beyler olaya dahil olur büyür diye. yöneticiye söylüyoruz uyarın filan adamlar gidip teşekkürler iyiki gürültü yapıyorsunuz diyecek kıvamdalar.

Evde sevgilisi var belalı biri. O çıkarsa kapıya eşimde dahil olacağım diye istemiyor. Değneğin iki ucuda pislik. Kapısına gitmekten ziyade gördüğüm yerde birşeyler söylemek istiyorum insan olan laftan anlar

Siz gitmeyin pisikopatmis zaten
Esiniz yöneticiyse yaptirimlar yapabilir imza ile tek şikayetçi siz misiniz
Eşim değil alt komşum yönetici aramızda çok iyi ama yöneticilik yapamıyorlar söyledik kaç kere binanın önünde millet çekirdek kola izledi itfaiye polis ambulans kapıya geldiğinde. Bıktık bu rezilliklerden imza toplayalım dedik tamam dediler yalan oldu. Onu geçtim sadece biz değil kendileri de dahil herkes bıktı.

Demekki ailesinden böyle bir terbiye görmüş benimde böyle komşum var rabbim yardımcın olsun çocuklarına bağırarak terbiye veriyor sonra öyle devam edio gidecek o kendi çocuğuna bağıracak derken böyle insanlar komşu katili yaparlar.Rabbim yardımcın olsun ..Komşu hakkını öğrenememiş dmekki ne desen boş böyle insanlara ..yeri geldimi iğnelersin...

Ben editledim yorumu diğer arkadaşı sandım konu sahibi sonra anladım
En sevmediğim insan tipi bu komşular. Rahatsızlar ama bela acmasinlar diye uzak duruyorlar istiyorlar ki çıban siz olun.
Böyle komşu çok vallahi benim apt böyle. Herkes her seye laf söyler ama kimse elini kipirdatmaz. Yazi asiyorum ben

Allah razı olsun. Çok zor artık tahammülüm kalmadı gerçekten bunalıma giricem bu evde. 1.5 senedir çekiyorum ya inan.

Öyle bizi bi güzel gazlıyorlar. Geçen eşim farketti ya bunlar herşeye muhalefet oluyorlar da bi yandan da herkese mavi boncuk dağıtıyorlar hayırdır bize mi kitleyecekler milleti dedi. Kapısına gitsem kimse arkamızda olmaz ki herkes kaçar bide biz şikayetçı değiliz ki der.

Allah razı olsun. Çok zor artık tahammülüm kalmadı gerçekten bunalıma giricem bu evde. 1.5 senedir çekiyorum ya inan.
Anlıyorum cnm benim komsuda çocuğuna bağırdığı zaman bütün bina duyuyor çocuklara acıyorum böyle çocuk yetiştirmek ne kadar dogru ki acaba bilemiyorum

Kesinlikle tiksinc iki yüzlüler
Ben tersliyorum böyle insanlarla muhabbet kuramam ama hala selam veriyorlar. Ağız ucumla bi merhb diyorum bazen duymazdan geliyorum.
Yazı asin dedigim gibi
İki yuzlulerden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…