Böyle komşu düşman başına

Yok yok bu binada sabah 6 ya kadar anıran eşekler (D:9 kendini iyi bilir) burası dingonun ahırı değil gidin doğal ortamınızda anırın yazıcam.
Yok kız şaka yaptım zaten. Bence bir uslubunca yaz önce uyumlu ve kibar olarak sonra kabalasirsin baktın anlamadilar.
İlk uyarı kibar olmalı bence biraz.

Aynı bela bizde de var senelerdir. Hiçbirşey olmuyor, yapacak birşey yok. Ben 50 kez şikayet ettim ama polisler isim istiyor şikayet için. Başıma bela alırım, zaten eşim de görevde oluyor diye isim veremiyorum, yüzlerine de söyleyemiyorum kinlenir içer gelir diye. Yani ya taşınacaksınız ya da konuşacaksınız uygun bir dille.

2kere şikayet etmiştik. Kapıya geliyor polis hiç bişey yapmıyor tutanak tutup gidiyor bu sefer binadakilere bela okuyup kim beni şikayet etti diye anırıyor.
Bizim apartmanda da bi sarhoş var aynı o valla
Sabah 4 e kadar son ses müzik dinliyoruz mahallece
Küfürler bagırmalar havada uçuşuyor polisin hiç bişy yaptığı yok

İnsan olsa ses yapmaz
Senin yerinde olsam hiç rengimi belli etmem
Polis i tekrar çağırırım
Yarın gene ertesi gün gene
Sürekli çağırırım polisi

tavsiyem bireysel olarak birşey yapmayın, düzelmez, inadına daha çok yaparlar...apt. olarak imza toplayıp, attırın...

Milletle ugrasip delirecegime, deli olayim millet benle ugrassin kafasinda cogu... Bence konussaniz da netice alamazsiniz. Hemen her binaya konduruyor kader 1 tane.

ses yalıtımı bınanın hıc yok tuvalet sesıne kadar duyuluyor oyuzden bız cok dıkat edıyoruz sızınde haberınız olsun kagıtdan yapıyorlar sankı duvarı sesınız tum komsularda kulagınıza gelırse ılk benden duyun mahcup olmanızı ıstemem komsumsunuz

ben olsam boyle derdım
psıkolojık sorunu olan ınsana zaten bırseyı anlatmak zor yukardakı cumleyle anladı anladı anlamazsa tasınması ıcın dua edın

anlayacak kapasitedeki dusunceli insan zaten bu davranisi yapmaz
benimde boyle bir komsum var ust katimda 2 3 kere ciktim anlamiyorlar demek ki devam ettiler
en son gecen aksam seslerine kizim ciglik atarak korkarak uyandi ki bende o sese uyandim noluya ya diyerek kizim bukadar korkarak uyaninca o sinirle assagidan oklavayla falan degil yatagin ustune sandalyeyle cikip baska bir sandalyeyle gumbur gumbur vurunca ses kesildi birde ebeveynden sesleri geliyor ay evimizde de rahat yok diye
asşagidan bidaha gece yarisi boyle ses yap o evin hic olmayacak basina yikicam diye bagirdim odur budur çıt çıkmıyor

Kaymakamlığa şikayet edin ,akıl hastalığında polis alıp götüremiyor,kaymakamlık onayı gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…