- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
Yazı iyi fikirmiş. Yapayım ben bunu asansöre ve panoya asayımKesinlikle tiksinc iki yüzlüler
Ben tersliyorum böyle insanlarla muhabbet kuramam ama hala selam veriyorlar. Ağız ucumla bi merhb diyorum bazen duymazdan geliyorum.
Yazı asin dedigim gibi
İki yuzlulerden nefret ediyorum
Apartmanı boşaltın insan musveddeleri yazYazı iyi fikirmiş. Yapayım ben bunu asansöre ve panoya asayım
Yok yok bu binada sabah 6 ya kadar anıran eşekler (D:9 kendini iyi bilir) burası dingonun ahırı değil gidin doğal ortamınızda anırın yazıcam.Apartmanı boşaltın insan musveddeleri yaz
Yok kız şaka yaptım zaten.Yok yok bu binada sabah 6 ya kadar anıran eşekler (D:9 kendini iyi bilir) burası dingonun ahırı değil gidin doğal ortamınızda anırın yazıcam.
Yok yok bu binada sabah 6 ya kadar anıran eşekler (D:9 kendini iyi bilir) burası dingonun ahırı değil gidin doğal ortamınızda anırın yazıcam.
Bizim apartmanda da bi sarhoş var aynı o valla2kere şikayet etmiştik. Kapıya geliyor polis hiç bişey yapmıyor tutanak tutup gidiyor bu sefer binadakilere bela okuyup kim beni şikayet etti diye anırıyor.
Aynı apartmanda mıyız yoksa :)Bizim apartmanda da bi sarhoş var aynı o valla
Sabah 4 e kadar son ses müzik dinliyoruz mahallece
Küfürler bagırmalar havada uçuşuyor polisin hiç bişy yaptığı yok
İnsan olsa ses yapmazEvde sevgilisi var belalı biri. O çıkarsa kapıya eşimde dahil olacağım diye istemiyor. Değneğin iki ucuda pislik. Kapısına gitmekten ziyade gördüğüm yerde birşeyler söylemek istiyorum insan olan laftan anlar
Eğer öyleyse birlik olup şikayet edelim :))))Aynı apartmanda mıyız yoksa :)
Olabilir vallaAynı apartmanda mıyız yoksa :)
Milletle ugrasip delirecegime, deli olayim millet benle ugrassin kafasinda cogu... Bence konussaniz da netice alamazsiniz. Hemen her binaya konduruyor kader 1 tane.Selamlar sizden fikir almak istediğim bi konu var
Bayağı bi süre önce komşum hakkında konu açmıştım özetle komşum sorunlu biri intihar etti sürekli evinde bağırıp çağırıyor binayı başımıza yıkıyor polis geldi bi kaç kere kapısına filan. Şu aralar sessizdi.
Neyse gelelim konuya bu komşuyla geçenlerde tanıştık bi komşuda karşılaştık aslında iyi birine benziyor. Şehir dışından misafirleri gelmiş iki gecedir sabah ezanı okunuyor hala kahkaha sesleri binayı bırakın sokağı inletiyor. Kavgasını zulmünü yeterince çektik bide böyle kahkahalarını çekmek gerçekten sinir bozmaya başladı. kapısını çalacaktım eşim tuttu başımıza bela almayalım diye yöneticiye de defalarca söyledik umursamıyorlar. Taşınma ihtimalimiz de yok. Yani 3.gece oldu benim uykum hafiftir inanın uyuyamıyorum zombi gibi oldum.
Sormak istediğimde şu ben bu kadınla bir daha karşılaştığımda ne demeliyim yani bu ses hususunda kibar ama iğneleyici bişeyler söylemek istiyorum çünkü ciddi anlamda sinirliyken kapısına gidip de karakolluk olmak istemiyorum.
anlayacak kapasitedeki dusunceli insan zaten bu davranisi yapmazBen çoktan konuşacağımda eşim sıkıntı istemiyor. Bu şehirde kimsemiz yok seni evde tek bırakıp nasıl işe gidicem diyor oda haklı kendince. Çok arada kaldım ama çıldırmak üzereyim. Dün sabah ezanı okundu hala devam ettiler en sonunda bayılmışım uykusuzluktan.
MuglaOlabilir vallanerde oturuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?