Böyle mesaja cevap verilir mi

kristalkupe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2022
606
456
33
Merhaba, yakınınızın geçirdiği hastalıktan dolayı whatsaptan geçmiş olsun dileyen veya Doğum gününüzü kutlayan eski sevgiliye cevap verir miydiniz? Ben pek cevap atma taraftarı değildim ama hayret edilesidir ki “ayıp olur” diyen bile olduğu için, bilemedim 🤷🏻‍♀️

Merhaba, yakınınızın geçirdiği hastalıktan dolayı whatsaptan geçmiş olsun dileyen veya Doğum gününüzü kutlayan eski sevgiliye cevap verir miydiniz? Ben pek cevap atma taraftarı değildim ama hayret edilesidir ki “ayıp olur” diyen bile olduğu için, bilemedim 🤷🏻‍♀️

Kötü ayrılmadıysam cevap verirdim.

Ne var bunda ya. Eğer kanlı bıçaklı ayrılmadiysam eski sevgilinin insanı mesajlarına cevap veriyorum Ben. Bir iki cümle kuruyorum, kapatılıyor zaten konu . Uzatmaya çalışırsa kısa kesersin.
(Ki ben de bazen bir sebeple exe mesaj atarım.. çok da büyütecek bir şey değil. Tarif sorduğum bile olmuştu)

Şimdi nasıl ayrildiginiza bağlı ben kesinlikle cevap vermem, zamanında vermedim de sanane benim özel hayatimdan yani diye düşünüyorum. Eski eskide kalmalı

Sizin karakterinizle alakali bir durum bu. Ben yolumu ayırdığım kim varsa daha bitmiştir ama bazıları görüşür bunlar doğal şeyler. Ne cevap verende ne de vermeyene birsey denmez sonucta herkesin hayat anlayışı farklı.

Nasıl ayrıldığımıza bağlı. :KK51: Mesela şimdiki sevgilimle bir kere ayrıldık. Sonra bir şey için işim düştü, yazdım, yardım etti. Sonra dayanamadık barıştık. :KK53:
Ama başka biri olsa yazmazdım, orası ayrı. Hele itin biri var ki ömrüm boyunca karşıma çıkmaz inşallah.

Büyük olaylarla ayrılmadıysan teşekkür ederim de geç. Durumdan vaziyet çıkarmaya çalışırsa cevap vermezsin olur biter.

Eski sevgiliye bağlı. Mesajları uzatacağını bildiğim bi tipse cevap vermem. Doğum gününe de vermem muhtemelen ama hastalık için yazdıysa ve teşekkür meşekkür sonrası bitecekse verirdim.

Yani dümdüz bir kutlmaa mesajina bile cevap vermemek "seninle o kadar kafayi bozdum ki , bu mesajdan bile biseyler cikardim hatta trip atiyorum" olarak algilanilir. Allah askina ne var bunda cevap verilmeyecek Bu kadar kasıntı olmayin

Back
X