- 23 Ağustos 2012
- 51.087
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.894
- 898
- Konu Sahibi kristalkupe
Biz daha önce 100 kere ayrılıp barıştığımız için gene yeşil ışık yaktım sanabilir
O zaman vermezdim. Bence gecmis olsun falan hikaye bir yoklluyor sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz daha önce 100 kere ayrılıp barıştığımız için gene yeşil ışık yaktım sanabilir
İnceden yokluyor bence de. Yoksa çok mu umrunda olacak geçmiş olsun demekO zaman vermezdim. Bence gecmis olsun falan hikaye bir yoklluyor sanki
Neden ayrıldığıma bağlı olarak verebilirim de vermeyebillirim de :)Merhaba, yakınınızın geçirdiği hastalıktan dolayı whatsaptan geçmiş olsun dileyen veya Doğum gününüzü kutlayan eski sevgiliye cevap verir miydiniz? Ben pek cevap atma taraftarı değildim ama hayret edilesidir ki “ayıp olur” diyen bile olduğu için, bilemedim![]()
Durumun farkındasınız ,silin geçin engelleyin.Cani sıkıldıkça yoklanacak biri olmayın.....İnceden yokluyor bence de. Yoksa çok mu umrunda olacak geçmiş olsun demek
Karı kız takip etmek istiyordu gönlünceNeden ayrıldığıma bağlı olarak verebilirim de vermeyebillirim de :)
Aman o zaman selam verse almam bırak mesajıKarı kız takip etmek istiyordu gönlünceben de uyardım aramızı bozarsın sen bilirsin diye boş boş konuşma bıktım kıskançlıklarından, kendimi sana ispat etmekle uğraşamıcam diye saçma sapan üste çıkmaya çalışmıştı. Şu an düşününce tam bir narsistmiş bu ya
ay valla çekilecek kahrı yokmuş
Evet ona değmez kesinlikleAman o zaman selam verse almam bırak mesajı
Doğru diyorsunuz. Sonuç olarak bildireyim. Cevap vermedim mesajınaDurumun farkındasınız ,silin geçin engelleyin.Cani sıkıldıkça yoklanacak biri olmayın.....
Vaaay böyle süper olurdu gerçektenTeşekkür ederim de geç
Ekle numaramıda silmeni rica ediyorum.iyi aksamlar![]()
Karı kız takip etmek istiyordu gönlünceben de uyardım aramızı bozarsın sen bilirsin diye boş boş konuşma bıktım kıskançlıklarından, kendimi sana ispat etmekle uğraşamıcam diye saçma sapan üste çıkmaya çalışmıştı. Şu an düşününce tam bir narsistmiş bu ya
ay valla çekilecek kahrı yokmuş
İşte tam böyle bitmiştiNasil ayrildigima bagli.![]()
Eski ben olsam da dkda cevap verirdim gerçekten defalarca yazmasına rağmen hiç cevap vermedim ona çok uzun zamanlardır. Baya akıllanmışım bileEski ben olsaydım evet atardım konuşma bahanesiyle ama şuan asla atmam. Yüksek ihtimal konuşmaya çalıştığınızı düşünecek sonra herşey sil baştan olacak. Bırakın kaldığı yerde kalsın sonra bunlar bir ben vazgeçilmezim hallerine bürünüyorlar ya sinir oluyorum. Kalan sağlar bizimdir![]()
Yazmam valla kurtulmussum neden birdaha bulasayimİşte tam böyle bitmişti
Yazmam valla kurtulmussum neden birdaha bulasayim
Bi ara canım sıkıldı bulaşsam mı acaba dedim. Sonra ay yok kızım kristal belanı arama kurtuldun işte dedim ve cevap vermedimYazmam valla kurtulmussum neden birdaha bulasayim
O zaman yazmayın. İlla yazacaksanız da "Teşekkür ederim." yazın yeter. Oradan da mana çıkarmaz herhalde.Biz daha önce 100 kere ayrılıp barıştığımız için gene yeşil ışık yaktım sanabilir
Anlam çıkarmaz da uzatırdı boş yere devamını getirirdi benim bildiğim. Atmadım cevap ya böylesi daha iyi olduO zaman yazmayın. İlla yazacaksanız da "Teşekkür ederim." yazın yeter. Oradan da mana çıkarmaz herhalde.