Böyle mesaja cevap verilir mi

Merhaba, yakınınızın geçirdiği hastalıktan dolayı whatsaptan geçmiş olsun dileyen veya Doğum gününüzü kutlayan eski sevgiliye cevap verir miydiniz? Ben pek cevap atma taraftarı değildim ama hayret edilesidir ki “ayıp olur” diyen bile olduğu için, bilemedim 🤷🏻‍♀️
Neden ayrıldığıma bağlı olarak verebilirim de vermeyebillirim de :)

Neden ayrıldığıma bağlı olarak verebilirim de vermeyebillirim de :)
Karı kız takip etmek istiyordu gönlünce 😄ben de uyardım aramızı bozarsın sen bilirsin diye boş boş konuşma bıktım kıskançlıklarından, kendimi sana ispat etmekle uğraşamıcam diye saçma sapan üste çıkmaya çalışmıştı. Şu an düşününce tam bir narsistmiş bu ya 🤔 ay valla çekilecek kahrı yokmuş

Karı kız takip etmek istiyordu gönlünce 😄ben de uyardım aramızı bozarsın sen bilirsin diye boş boş konuşma bıktım kıskançlıklarından, kendimi sana ispat etmekle uğraşamıcam diye saçma sapan üste çıkmaya çalışmıştı. Şu an düşününce tam bir narsistmiş bu ya 🤔 ay valla çekilecek kahrı yokmuş
Aman o zaman selam verse almam bırak mesajı

Eski ben olsaydım evet atardım konuşma bahanesiyle ama şuan asla atmam. Yüksek ihtimal konuşmaya çalıştığınızı düşünecek sonra herşey sil baştan olacak. Bırakın kaldığı yerde kalsın sonra bunlar bir ben vazgeçilmezim hallerine bürünüyorlar ya sinir oluyorum. Kalan sağlar bizimdir 🙋‍♀️

Nasil ayrildigima bagli. 🤔
İşte tam böyle bitmişti

Eski ben olsaydım evet atardım konuşma bahanesiyle ama şuan asla atmam. Yüksek ihtimal konuşmaya çalıştığınızı düşünecek sonra herşey sil baştan olacak. Bırakın kaldığı yerde kalsın sonra bunlar bir ben vazgeçilmezim hallerine bürünüyorlar ya sinir oluyorum. Kalan sağlar bizimdir 🙋‍♀️
Eski ben olsam da dkda cevap verirdim gerçekten defalarca yazmasına rağmen hiç cevap vermedim ona çok uzun zamanlardır. Baya akıllanmışım bile 👏🏼 Zaten aşkımdan ölsem bile mantığım almadığı için hem de biraz da olgunlaştığımdan yine cevap vermemeliydim çünkü yine aynı şeyleri yaşayacaktık

Back
X