sadece sana önerim sabırlı ol ve herşeyi olduğu gibi bırak aksın hayat birşey yapmaya çalışma, düşünme, eşinle tartışma, sen neye karar verirsen ver her iş olacağı gibi olur kendini üzme çevremde var böyle insanlar biraz da okuduklarımdan yola çıkarsam sadece sabret ve plan yapma planlar olmayınca bunalıma girersin eşini de sıkma.senin Hayat kayınvalidenden ibaret değil sen ve eşinden ibaret.
sen plan program yapma zaten plan ve program yapan var bizi yaratan.
şimdiii;
Ailenin yanında kalamıyorsun,
Eşinin yanına gidemiyorsun
Kayınvalidenle kalmak istemiyorsun
Bebeğin var daha yeni ve emzirmek zorundasın
Kaynanan ameliyat olacak gitmek zorundasın
EŞini seviyorsun ama her konuşma kavgaya gidiyor ve ipler kopmak üzere..
2 yıl sabretmek zorundasın ve ne yapacaksın bilmiyorsun??
hakkatten bir çıkmaz gibi yani sanki dört bir yanın sarılmış gibi
senin bir şekilde oraya gitmemek için tutarlı geçerli ve ortamı toplayacak kalp kırmayacak bir bahaneye ihtiyacın var eğer bulamazsan kayınvalideniin yanına gdip sinirlerini yıpratacaksın yada evliliiğin bitme noktasına gelecek
şöyle yapsan gitsen ameliyat olup ayağa kalkana kadar biraz sabretsen sonrasında bir şekilde kendi ailenin yanına geçmek için bir bahane bulsan
okadar sabredemezmisin ?
sonuçta hasta kadın hem yardımcı olursun hem aradaki bozukluk yumuşar belki hasta olunca insanlar hassaslaşır
sonrasında iyileşince baktın daralıyorsun
ailenin yanına gitmek için geçerli bir sebep bulsan ??
valla kayınvalideni çekmek zorunda kalacağına eşinin yanına gitsen orayı çekmek zorunda kalsan
daha mantıklı olur .
ailene de neden gidemediğini anlayamadım ama ayrılma noktasına gelmişseniz
kimseyle değil onunla yaşaman gerekiyor
benim onu o halde bırakmaya zaten vicdanım el vermez.gidicem bakıcam iyileşene kadar.sonrasında eşimin izni 6 ay sonra.ben gelirim seni ailenin yanına bırakırım diyor.abimde evlenicek gelin burda kalıcak muhtemelen.nasıl yapıcam nasıl çıkıcam bu işin içinden bilmiyorum.sanırım buda benim sınavım.eşimle akşam tartıştık en son kapadı telini bir dahada açmadı.hiç böyle yapmazdı.demek ki oda farkında sona yaklaşıyoruz.
yani anlamadım abşm dediğiniz kişi eşinizin abisi mi??
yani bir evde iki gelin mi ??:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?