Böyle mi Başlıyor Sonlar....

evet öyle çünkü diğer kaynımın kız arkadaşı seneye öğretmen olucak onuda istemiyorlar.kendi abisinin ablasının kızını alsınlarda mutlu olmasalda olur fark etmiyor.düşünce arzları bu.benden vazgeçsin diye 3 tane öğretmen bulmuş eşime diz düşünün artık bu kadını.[COLOR]

evet o hikayeleri okudukça bazen çok iyi durumda olduğumu düşünüyorum.ne kayınvalideler var.benimde bunları yaşamam gerekiyormuş.bir an önce zaman geçsi eşim sağ sağlim gelsin.her şeyi unutucam ben.

Gerçekten haline şükret yinede ne aileler var neler okuyoruz burada işte herkesin bir yaşam hikayesi var eşin sağ sağlim dönsün bir an öncede unutmak kolay canım sarılırsınız birbirinize her şeyin üstesinden gelirsiniz

teşekkürler ablacım iyi dileklerin için.bana çok iyi geldiniz.:)

Allah sabır versin bir bebekle koca yolu gözlemek zor olmuştur sizin için. Nasıl oldunuz iyisiniz inşallah eşinizle? Atlattınız mı o zor zamanları? Benim babannemde anneme çok etti zamanında. Bu oğlan analarını anlamak zor. Kıymete biniyor evlendilermiydi.

Babaannenizi anmak için 6-7 yıllık konuyu hortlatmak

Valla üstünden yıllar geçmiş ama bende merak ettim. Ne oldu sen nasıl oldun? Bebeğin şimdi okula gidiyor belkide. Sorunu asabildiniz mi. Konuyu okudum yorumları da okudum. Kv ameliyat olacakmış oldu herhalde. Süreç nasıldı nasıl dayandın yada dayanabildin mi. Mutlu musun ,iyi misin ? İnşallah kotu şeyler olmamıştır. Umarım cevap verirsin bizlere . esen kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…