canım tabi ki!okulda öğretim olur, sadece belli şeylerin eğitimi olur.Ama görgü ve kültür hangi okulu bitirdiğinden bağımsızdır.Ne ilkokul mzunları var ki kültürlü, görgülü, kendini yetiştirmiş...Zaten görgü sahibi aile olsaydı sen düşünmeden sana okulunu bitir derlerdi, gerekirse okuturlardı.Benim demek istediğim şu yaşadığın zorluklar içerisinde okulunu bitirip çalışırsan eşinde ne kadr güçlü ve kararlı bir insan olduğunu görür ve sana daha çok saygı duyar.Ailesine bakma sen böyle insanlara oxford diploması getirsen kusur bulurlar
evet o hikayeleri okudukça bazen çok iyi durumda olduğumu düşünüyorum.ne kayınvalideler var.benimde bunları yaşamam gerekiyormuş.bir an önce zaman geçsi eşim sağ sağlim gelsin.her şeyi unutucam ben.
Gerçekten haline şükret yinede ne aileler var neler okuyoruz burada işte herkesin bir yaşam hikayesi var eşin sağ sağlim dönsün bir an öncede unutmak kolay canım sarılırsınız birbirinize her şeyin üstesinden gelirsiniz
teşekkürler ablacım iyi dileklerin için.bana çok iyi geldiniz.:)
Babaannenizi anmak için 6-7 yıllık konuyu hortlatmakAllah sabır versin bir bebekle koca yolu gözlemek zor olmuştur sizin için. Nasıl oldunuz iyisiniz inşallah eşinizle? Atlattınız mı o zor zamanları? Benim babannemde anneme çok etti zamanında. Bu oğlan analarını anlamak zor. Kıymete biniyor evlendilermiydi.
Babaannenizi anmak için 6-7 yıllık konuyu hortlatmak
Başka bişey ararken buna denk geldim yaa yorum yazmadan edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?