canım sıkıntını okudumm ve gerçekten adına çok üzüldüm işte keşke baştan kabul etmeseydin dicem amaa malesef geçmiş artık takmamaya umursamamaya bak kayınvaldeni gül geç gerçekten en ii çözüm budur şuanki hayatında yoksa kendini yrsin benım kayınvaldemde beni istemedi doğuluydular onlar göre olmıcağımı düşündüler ellerinden geleni yaptılar yanlarında gelin istiolardı gitsem ama kabul ediceklerdi çnkü hm köle ediceklerdi hemde beni bezdirip ayırıcaklardı gitmedim eşim bursadaydı ben istanbul direndim ve gitmedim kendi elimizden gelenle nikahımız kıydık gelmediler bile ve eşim beni seçti ve istbula geldi annemle beraber yaşıyoruz şuan üstesi,nden geldik eşimi arıyolar sürekli ama istedikleri olmıyınca bıraktılar iyi olmaya başladılar ben ise görüşmüyorum eşimde gitmiyo çünkü evlendikten sonra gittik bi iki kere ama yapılan muameleyi görünc çektik ayağımızı.şuan eşim çalışıyo ve kendi evimize çıkmak için hazırlık yapıyoruz istbul eşim için bilmediği bi şehir çok zorlanıyo ama bursa olsaydı ayrılıcağımızı bildiği için düşünmüyo..diyeceğim canım şuan ordasın ve bırak nederse desin gül geç takma o yokmuş gibi davran senin sinirlerin bozulcağına onun bozulsun eşini seviyosun ve bukadar şeyi onun için kabullenmişken şimdi nedie boşanasınki? istediklerini veresin dayan bence zaman herşeyin ilacı
öncelikle sizi tebrik ediyorum ilişkinizin akasındadurmuşsunuz zoru başarmışsınız.umarım hiç bir sebeple hayatınıza müdahale etmezler.uzak durmaları en hayırlısı.ama burda en büyük tebriği eşiniz hak ediyor.benim eşim benim için ailesiyle arasını açmaz.yani ben öyle düşünüyorum.eşte bitiyor herşey.