Böyle mi olacaktı sevgilim..

Sevda2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
18
0
36
Eskişehir
Böyle mi olacaktı sevgilim. Böyle mi bitecekti. Evet sen değildin giden. Ama beni gönderendin sen. Hiç düşündün mü acaba giden neden gitti? Ne kadar da kolay değil mi? Sevmemiş ki gitti deyip geçiştireceksin belki. Hayır sevgilim, çok sevdim seni. İçimdeki yanan ateşi gözyaşlarımla söndürmeye çalışırken ben, seni unutmanın savaşını verirken her an her saniye.. Sen ne yapıyorsun sevgilim. Beni döndürmek için ne yapıyorsun. Haberini aldım içmişsin, kafan çok güzelmiş. Unuttun mu beni sevgilim. Unutturdu mu içki şişeleri sana beni. Yoksa hiç sevmedin mi? Başkası için mi vurdun şişelerin dibine.. Doğru ya sevseydin göndermezdin sevgilim, göndermezdin. Ben 'Gidiyorum' derken sadece 'gitme' demeni bekledim. Demedin sevgilim demedin.

(Alıntı Değildir. İçimden gelenler.):58:

içim öyle acıyor ki askerde olan sevgilim döndü şu günler en mutlu günlerimiz olması gerekirken onun umrunda bile değilim 4 gün oldu ben aramıyorum o da aramıyor neymiş psikolojisi bozukmuşş (ailesinin yorumu) saçma! sevmiyor istemiyor işte başka acıklamaya ne gerek var ki bende kabullenmeye çalışıyorum ağlamaktan heder oldum Allahım sabır ver bizee:58:

Back