Böyle olup pozitif sonuç olan var mı

mervosca

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2022
96
54
18
Kızlar selam, normalde reglimden 1 gün önce kahverengi akıntı başlardı ama 1 gün gecikti hala ne gelen var ne giden :) yumurtlama günlerini değerlendirdik. Ve sağ kasıkta çok hafif bir ağrım var ara ara geliyo. Ya acaba bebiş mi var… test yapmakta istemiyorum normalde regl öncesi çok akıntım olurdu akıntım da çok az ve sarımsı bir renk şuan.

Bir de sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor halsizlikte var . Regl olacakmışsınız gibi hissedip hamile oldugunuzu öğrendiniz mi ?

Bir de sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor halsizlikte var . Regl olacakmışsınız gibi hissedip hamile oldugunuzu öğrendiniz mi ?
Regl belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor, evet adet sancısı gibi sancı da oluyor hamilelikte, adet olacakmış hissi oluyor. Başka belirtileriniz var mı, göğüs hassasiyeti mesela ?

Regl belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor, evet adet sancısı gibi sancı da oluyor hamilelikte, adet olacakmış hissi oluyor. Başka belirtileriniz var mı, göğüs hassasiyeti mesela ?
Benim uc gün kaldı regle karın ve kasık ağrısı idrara sık çıkma bel ağrısı var regl de olabilir

Benim de gecikmenin 2. günü şu an testler negatif. En iyisi adetiniz birkaç gün daha gecikirse öyle test yapın. Böyle hamilelik düşününce de gecikebilir. Ya da birkaç gün daha gecikirse varsa çıkar muhtemelen.

Regl sancılarım başladığında gebeliği çoktan öğrenmiştim zaten. Birebir aynısı regl sancısıydı. Ama ben tam yumurtlama günümü biliyordum ona göre öğrendim gebeliği. 1 gün gecikme çok baz alınacak birşey değil. 3-4 gün oynasa 3-4 gün sancı çekseniz şüphelenmekte haklısınız.
Duramam derseniz test yapın elbette inşaAllah gönlünüze göre olsun

Evet sancım oluyor aha diyorum geldi galiba diye üzülüyorum ama yok sonra seviniyorum :) kafayı yedik iyice göğüslerde yok denecek kadar az oda elleyip duruyorum hassasiyet var mı diye o yüzden bile olmuş olabilir uyku hali çok fazla 2 gündür sanki hiç uyumamışım gibi aşırı tatlı bir uyku basıyor ikindi vakitlerinde. Ya test yapıp negatif görmek istemiyorum o yüzden böyle konuşmak bile iyi hissettiriyor sizlere yazmak istedim

Aslında heyecanlanmamın sebebi ben takvim kullanıyorum ve hiç sapmaz hatta geçen ay kuzenimle konuşurken ya 1 gün bile gecikmiyor ki bari az da olsa heyecan yapsam demiştim normal şartlarda bugün en azından kahverengi akıntı gelmesi lazımdı ama yok karnım sis regl ağrısı var uyku hali var. Bilmiyorum stres yorgunluk hepsi etkiliyordur belki de… Allahım bana da isteyen herkese de sağlıklı hayırlı güzel mis kokulu evlat nasip etsin

Evet heyecanip test yapmak istemedim sabredicem bakalım en azından cuma gününe kadar bekliyim napiyim Allahım nasip etsin bize de sağlıklı hayırlı güzel bir evlat rabbim isterse olur ol desin yeter ben işimi Allah’a bıraktım dualarım yalnızca ona o yüzden zamanı gelmişse olmuştur inşallah olmadıysa da zamanı gelmemiştir

İdrara sık çıkma yokta yorgunluk fena . 2 gündür öğleden sonra ikindi vakitlerinde bi tatlı uyku basıyor anlatamam mükemmel bi şey ama hep ofise gittiğim güne denk geldi evde olsam uyurum o derece
İnşallah hamilesindir çok mutlu olurum bende 3 senedir deniyorum sürekli düşük oluyor bu ayda aşırı sancım oldu yumurtlama dönemini değerlendirdik ama sancım bitmedi hala sürekli kramp oluyor daha adete 9 gün var her ay böyle gün sayıyorum işte

Hayırlısıyla sende pozitif sonuç alırsın bu ay Allah’ın izniyle gerçekten bebek nasip kısmet işi. Ben tüp bebekte denedim ama tutmadı normal yollara devam edelim dedik eşimle birkaç aydır böyle deniyoruz olmazsa yine tüp bebek deneyeceğiz.. sonuçta o gelecek bebeğinde bir kaderi var o yüzden ne zaman geleceğini bir tek Allah bilir o ne derse o olur. Nasibimizde varsa hiç beklemediğimiz anda da gelir ve eğer nasibimizde yoksa ne kadar beklersek bekleyelim gelmez.. allahtan umut kesmeden işimizi en doğru en kudretli her şeye gücü yeten rabbimize bırakalım. Ben sonunun çok güzel olacağına inanıyorum. Sende üzülme sabret

Amin çok iyi yapmışsınız, maşallah. Hayırlısıyla nasip olur inşallah.

Umarım gebelik vardır, bence bir test yapmalısın, eğer varsa kesin çıkar çünkü gecikme olmuş, burda arkadaşlarımızın güzel haberlerini almak çok mutlu ediyor, o yüzden ben de heyecanla bekliyorum haberini

Yaa çok teşekkürler inşallah vardır. Bugünde gelen giden yok bel ağrım var karin ağrım devam ediyor. Yaaa heyecanlandım eğer bu stres ya da başka bir şey kaynaklı gecikme değilse pozitif haberini alırım inşallah yarabbim Çünkü ben hiiicccc gecikme yaşamıyorum bu iki gün işim çok yoğun neyse ki kafamı dağıtabiliyorum. Eger yarında olmazsa cuma günü sabahtan direkt kan tahlili yapacağım. Muhakkak yazıcam inşallah mutlu pozitif haberle gelirim

İnşallah canım, güzel haberlerle gelirsin. Bekliyorum haberini

İnşallah canım, güzel haberlerle gelirsin. Bekliyorum haberini
274.7 beta hcg çıktı HAMİLEYİİİMMMM ÇOOOOOOKKKKKK ŞÜKÜR ALLAHİMA ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN NASİP ETTİ BU HABERİ BANA dua edin kızlar sağlıkla kalp atışlarını da duyalım sağlıkla kucağımıza alalım Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Bi gün böyle bi mesaj atacağımı biliyordum hissediyorum çok şükür çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…