Böyle olup pozitif sonuç olan var mı

Çoook mutlu oldum, gözün aydın canım sağlıklı bir gebelik olur inşallah, her şey istediğin gibi olur

Çoook mutlu oldum, gözün aydın canım sağlıklı bir gebelik olur inşallah, her şey istediğin gibi olur
Amiiiinnn amiinn çok teşekkür ederim 2 gün Sonra yeniden kan testi vericem bakalım sağlıkla gelsin bebeğim herkesin bebeğine de benim bebeğime de rabbim sağlık versin

Gözünüz aydın tebrik ederim darısı biz isteyenlerin başına gecikmenin kaçıncı günü öğrendiniz acaba

Gözünüz aydın tebrik ederim darısı biz isteyenlerin başına gecikmenin kaçıncı günü öğrendiniz acaba
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hayırlısıyla bekleyen herkese nasip olsun sağlıklı güzel hayırlı evlatlar yarın tekrar test yapıcam bakalım yükselmiş mi sonra doktora gideceğim. 2 kat artması gerekiyormuş sanırım. Dua edin her şey yolunda gitsin
Benim reglim 1 gün bile gecikmezdi zaten ona da ayrı sinir olurdum bari 1 gün geciksin de biraz heyecanlanayım diye 6 gün sabrettim 6.gun gecikmede kan testi yaptırdım.

Maşallah 6 gün iyi beklemişsiniz. İnşallah kucağınıza almak nasip olur. Değeriniz zaten şu an çok güzel sağlıklı ilerler hayırlısıyla

Maşallah 6 gün iyi beklemişsiniz. İnşallah kucağınıza almak nasip olur. Değeriniz zaten şu an çok güzel sağlıklı ilerler hayırlısıyla
Aminn aminn çok sağolun rabbim hepimize sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin olmayanlara da en kısa zamanda güzel haberler nasip etsin. İnanın bize sürpriz oldu biz tüp bebekte denedik biliyor musunuz. O yüzden kimseler içini karartmasın sadece ALLAHTAN istesin o OL derse olur sadece. Ben tüp bebek denerken de işimi Allah’a emanet etmiştim onda sonucu negatif aldık sağlıklı hayırlı güzel bir evlat istedim allahimdan demek ki o an hayırlı sağlıklı değilmiş ki nasip etmedi. kimselere anlatmadım bi annemle paylaştım birde iki arkadaşla. Eşimle konuyu kapattık ve dedik ki biz elimizden geleni yapalım gerisi allahtan . Zaten olması gereken de buydu. Sabrın sonu selamettir derler ya gerçekten öyle. Bi anda mucize hiç beklemediğimiz zaman geldi derler ya gerçekten böyle oluyormuş . Düzenli 2 günde 1 biz eşimle görevimizi yaptık ben namazlarimda kendime de herkeslere de dualar ettim sağlıklı hayırlı güzel evlat istedim rabbimden emeklerimizi boşa çıkarma rabbim dedim. Demek ki zamanı bu zamanmış demek ki şimdi olacakmış ki oldu çok çok şükür şimdi artık sağlıkla dünyaya gelmesi için dualar ediyorum rabbime şükürler olsun bize bu günleri yaşattı hayırlısıyla herkeslere de yaşatsın çünkü çocuk işi gerçekten kader kısmet işi sonuçta onun da doğacağı varsa kaderi belli yazısı belli o yüzden ne zaman geleceğini biz bilemeyiz allahtan başka kimse bilemez. Rabbim dermansız dert vermesin bizlere. Biz insanoğlu olarak elimizden geleni maddi manevi ne ise onu yapıp gerisini allahtan beklememiz lazım. Tek doğru olanı o bilir her şeye gücü yeten o
Çok uzattım ama belki okuyan herkese umut olur diye yazmak istedim

Çok güzel yazmışsınız okurken duygulandım Allahım size yaşatmış inşallah hayırlısıyla bizlere de nasip eder. Bu ay farklı bir şey yaptınız mı? Benim de yarın bat. Bana da dua edin lütfen hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin Allahım

Amiinnn aminnn hayırlısıyla rabbim size de bekleyen herkese de müjdeli haberler nasip etsin en kısa zamanda farklı bir şey yaptım mı derken o kısmı anlayamadım.

Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah Bende yarın adet günüm sizinle benzer belirtiler yaşıyorum inşallah rabbim bize de nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…