Aminn aminn çok sağolun rabbim hepimize sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin
olmayanlara da en kısa zamanda güzel haberler nasip etsin. İnanın bize sürpriz oldu biz tüp bebekte denedik biliyor musunuz. O yüzden kimseler içini karartmasın sadece ALLAHTAN istesin o OL derse olur sadece. Ben tüp bebek denerken de işimi Allah’a emanet etmiştim onda sonucu negatif aldık sağlıklı hayırlı güzel bir evlat istedim allahimdan demek ki o an hayırlı sağlıklı değilmiş ki nasip etmedi. kimselere anlatmadım bi annemle paylaştım birde iki arkadaşla. Eşimle konuyu kapattık ve dedik ki biz elimizden geleni yapalım gerisi allahtan . Zaten olması gereken de buydu. Sabrın sonu selamettir derler ya gerçekten öyle. Bi anda mucize hiç beklemediğimiz zaman geldi derler ya gerçekten böyle oluyormuş . Düzenli 2 günde 1 biz eşimle görevimizi yaptık ben namazlarimda kendime de herkeslere de dualar ettim sağlıklı hayırlı güzel evlat istedim rabbimden emeklerimizi boşa çıkarma rabbim dedim. Demek ki zamanı bu zamanmış demek ki şimdi olacakmış ki oldu çok çok şükür
şimdi artık sağlıkla dünyaya gelmesi için dualar ediyorum
rabbime şükürler olsun bize bu günleri yaşattı hayırlısıyla herkeslere de yaşatsın
çünkü çocuk işi gerçekten kader kısmet işi sonuçta onun da doğacağı varsa kaderi belli yazısı belli o yüzden ne zaman geleceğini biz bilemeyiz allahtan başka kimse bilemez. Rabbim dermansız dert vermesin bizlere. Biz insanoğlu olarak elimizden geleni maddi manevi ne ise onu yapıp gerisini allahtan beklememiz lazım. Tek doğru olanı o bilir her şeye gücü yeten o
Çok uzattım ama belki okuyan herkese umut olur diye yazmak istedim